reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
i taki masz Kokusiu w domku :-D:szok:

a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak? :szok::zawstydzona/y::-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no mam:tak:;-):-) a słonik? Powiedzmy że na szczęście;-):-D albo do szczęścia:tak:on wibruje ten słonik, w różnych tempach :tak:

No ja z interesu z Kajakiem to jej bliźniaki wyniosłam :-D
Ciekawe co wyniosę Wam ? :szok::dry::-D

Hahahaha ale wiesz do interesu z Kajakiem to jeszcze jej babcia rękę przykładała;-) No chyba żeby ją do nas zwerbować:-D:-D:-D:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no mam:tak:;-):-) a słonik? Powiedzmy że na szczęście;-):-D albo do szczęścia:tak:on wibruje ten słonik, w różnych tempach :tak:

Hahahaha ale wiesz do interesu z Kajakiem to jeszcze jej babcia rękę przykładała;-) No chyba żeby ją do nas zwerbować:-D:-D:-D:-D

Widzę Kokusiu,że już przetestowane, :-D, dobrze, to się ceni, będziesz mogła na targach o tym gadać i gadacccccc :-D

Kajka wstawaj jest sprawa, :-D Dzwoń do babci, ważne :szok::-D

a tak sobie pomyślałam,że jakby babcia do tego rękę przyłożyła interesu, to podejrzewam, że liczba narodzin dzieci diametralnie by spadła. :dry: baby chłopów by nie potrzebowały :szok::-D:-D:-D:-D

Widzę Kokusiu,że już przetestowane, :-D, dobrze, to się ceni, będziesz mogła na targach o tym gadać i gadacccccc :-D

Kajka wstawaj jest sprawa, :-D Dzwoń do babci, ważne :szok::-D

a tak sobie pomyślałam,że jakby babcia do tego rękę przyłożyła interesu, to podejrzewam, że liczba narodzin dzieci diametralnie by spadła. :dry: baby chłopów by nie potrzebowały :szok::-D:-D:-D:-D

no ba, pewnie że przetestowany:-D:-D:-D

Ok laski ja się zwijam szykować się do lekarza :tak::tak:

reklama
Kajka dzisiaj pobiła rekord w spaniu :szok:

:-D:-D:-D:-D....
troche tak, a troche zalatwic cos probowalam...
w sensie slub przelozyc...
i w mojej wymarzonej lesniczowce wolny termin jest pierwszy na wrzesien 2014:baffled:
a babcia jak uslyszala ze chce przekladac, to mowi tak:
kasiu, jaka ty jestes nienowoczesna, no i co z tego ze dzieci, dwie pielegniarki zatrudnimy, mysl gornolotnie, nic nie bedziesz przekladac:szok:
i trzyma sztame z S , jedno sie na drugie powoluje..
jedno co udalo mi sie ugrac, to, ze zastanowie sie do grudnia i w grudniu zdecydujemy, bo w gru bedziemy w pl i mamy tam " zebranie" w tej lesniczowce..

ale tutaj to sie kochane dzieje widze:-D

chcecie babcie, bierzcie, juz ja myslalam na allegro wystawic dzisiaj, ale macie oczywiscie pierwszenstwo:-D

Do góry