pyciolek87
Mama Alexa:*
Nie no Pyciolku Ty z twoim łbem do interesów to nasze stowarzyszenie na wyżyny wyniesiesz, jeszcze w tv będzie o nas głośno![]()
No ja z interesu z Kajakiem to jej bliźniaki wyniosłam

Ciekawe co wyniosę Wam ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no Pyciolku Ty z twoim łbem do interesów to nasze stowarzyszenie na wyżyny wyniesiesz, jeszcze w tv będzie o nas głośno![]()
i taki masz Kokusiu w domku
a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak?![]()
No ja z interesu z Kajakiem to jej bliźniaki wyniosłam
Ciekawe co wyniosę Wam ?![]()
no mam
;-):-) a słonik? Powiedzmy że na szczęście;-)
albo do szczęścia
on wibruje ten słonik, w różnych tempach
Hahahaha ale wiesz do interesu z Kajakiem to jeszcze jej babcia rękę przykładała;-) No chyba żeby ją do nas zwerbować![]()
Widzę Kokusiu,że już przetestowane,, dobrze, to się ceni, będziesz mogła na targach o tym gadać i gadacccccc
Kajka wstawaj jest sprawa,Dzwoń do babci, ważne
a tak sobie pomyślałam,że jakby babcia do tego rękę przyłożyła interesu, to podejrzewam, że liczba narodzin dzieci diametralnie by spadła.baby chłopów by nie potrzebowały
![]()
Może i musi!!! Żeby postu pod postem nie było.Zapominajka może edytować moje posty, ale czad![]()
Zapominajka może wszystko![]()
To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji?![]()
Kajka dzisiaj pobiła rekord w spaniu![]()