reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana
Kinkiya
Kokusia
Pyciolek

kto jeszcze ?:-D
niezły czworokącik się zapowiada, która pierwsza?:-D:-D
Zobaczymy co Kankiya powie :-D że tylko łapką :-D
oj tam oj tam:zawstydzona/y::-D

Pyciolku aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: prawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki:tak: do tego dużo ruchu i seksu:zawstydzona/y::-D:-D
mega gratulki kochana!!!!

:-D:-Dno aż strach się bać:-D ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji:tak: Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-D:-)
ale mnie zaszczyt kopnął po tylu latach:-D

Kinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję :-D
tylko jak ja będę prezesem to Was wszystkie w lateksy ubiorę:-D:-D zastanówcie się dwa razy zanim dołączycie do klubu:sorry2:

No o tych butach pomyślałam właśnie:tak: Moje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę:-D:-D

Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach
za posiadanie przyjaciela, będziesz miała u mnie kochana dodatkowe względy, ile ma cm:szok:? jak tak dalej pójdzie to chyba stworzymy nowy wątek erotyczny haha

Kokusiu :szok::szok::szok: przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie :szok::-D:-D:-D
jestem za!!!!

:-D:-D:-D:-D ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił:tak: Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:tak::-)
ach ten Twój mężowy:-p

Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D
no ba mogę być nauczycielką:tak:

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedzi :dry: wtedy butów Twych nie będzie widać :-D
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu" :-D A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem :-D
:-D

hahah na wierzchu:-D oszołomki jedne kochane

:-D:-D:-D:-D:-D no w sumie masz rację:-D:-D:-D
no jak na targi ze sprzętem to taki obowiązkowo musi być

http://allegro.pl/wibrator-posuwisto-rotacyjny-slonik-i2644276828.html
hahah boski i ten słonik , mój jakby mnie zobaczył z takim sprzętem to kazałby mi sie pewnie jeszcze za księżniczkę przebrać do łóżka hahah:-D

i taki masz Kokusiu w domku :-D:szok:

a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak? :szok::zawstydzona/y::-D

:-D:-D:-D:-D rozwaliłaś mnie Pyciol tym tekstem

To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji? :-D
no ba:-)
a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D
Cypryś dawaj fotę w kozakach no i pochwal się co kryje Twoje zaczarowane pudełko:-p

reklama
HELLO ZBOCZUCHY:-)
O MATKO ILE MNIE OMINEŁO:szok::-D:-D
wszystko przez mojego B, pół dnia dziś przez niego przeryczałam- tak mnie podkurzył na maxa:wściekła/y: latexów ani dupy przez rok chyba nie zobaczy:no::wściekła/y:

idę czytać dalej, bo już mi humor poprawiłyście nominacją na prezesa klubu:-D:-D:-D:-D i co mam za to Wam klapsy pejczykiem na przywitanie dawać czy cuś:-D:-D

Masz rację Kankiya brak dupy to najlepsza kara;-):-D Tylko ja to robię w inny sposób bo jak ma "karę" to jak najbardziej mu wtedy pokazuję tylko że nie daję;-)

A co do "przyjaciela" to na aukcji pisze że 27-30 a ile jest na serio to nie sprawdzałam miarą ;-)
Mój uwielbia przebieranki:tak:zresztą ja też, no może nie za księżniczkę ale daje radę:zawstydzona/y::-D:-D

Kanusia pierwsza do pejczyka:-):-):-)

Aj dziewczyny co do lekarza i wieści to istnieje podejrzenie że Natka ma krztusiec:-( Na razie dostała inhalacje z berodualu i pulmikortu plus mukosolvan plus pulneo a jak to nie pomoże i nic nie będzie lepiej do środy to robimy wymaz z gardła własnie pod kontem krztuśca.
Kurde wychoruje mi się to dziecko teraz za wszystkie dotychczasowe lata:-(

Kokusiu oj bidulka faktycznie......zdrowka duzooo dla niej;))) oby przeszlo i nie okazalo sie tym co piszesz.....:*

A w ogole chcialam zauwazyc ,ze 4000 posta napisalam:p hahahah i to jeszcze jakiego:p hahahahha

"Kankiya dawaszzzzzzzzzzzzzz tym pejczykiem...jak szalec to szalec:p hahahaha" :-D:-D

Kokusiu oj bidulka faktycznie......zdrowka duzooo dla niej;))) oby przeszlo i nie okazalo sie tym co piszesz.....:*

A w ogole chcialam zauwazyc ,ze 4000 posta napisalam:p hahahah i to jeszcze jakiego:p hahahahha

"Kankiya dawaszzzzzzzzzzzzzz tym pejczykiem...jak szalec to szalec:p hahahaha" :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto stawiasz kochana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kijek dawaj z tym pejczykiem a nie się po fb obijasz;-)

Kochane dla każdego coś dobrego :)))))

Załączniki

• beer_toast-912.jpg
    beer_toast-912.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 29
  • wino_toast.jpg
    wino_toast.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 29
  • 741314.jpg
    741314.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 28
reklama