reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Dzien dobry:-) MUsialam rano ogarnac gorna czesc chaty, pozniej pranie, pozniej po Fifka do przedszkola, a pozniej jak usypialam mala to mi sie zdrzemneloTak wiec zagladam dopiero teraz. Cos sie wypogadza u nas, trzeba bedzie dzis jakis spacer zaliczyc, jak sie mlodszy dziec obudzi.
Pyciol a co Ty w ogole studiowalas? I kiedy nas odwiedzisz? A i powiedz mi czy Ty na zywo tez tyle mowisz i zadajesz tyle pytan?
Kajka fajnie, ze lubisz swoja praceNie ma nic lepszego niz chodzic do pracy z przyjemnoscia i checia;-) A jak sobie z jezykiem radzisz?
Aniu a Wy teraz w Polsce jestescie?
Madzienka, Zapominajka poprosimy o fotki brzuszkow. Plisssss![]()
ja wiem czy ja dużo mówie? hmmmm no lubię sobie pogadać

chociaż często zdarza mi się słyszeć,że dużo gadam,że szybko gadam,i że śmieszna jestem

spotkanko- no właśnie kiedy ? Jutro nie mogę bo jadę do biura, w czwartek mam wizytę u dentysty

więc może w piatek wstępnie. napisz czy tobie termin pasuje i jak cos to o której godzince?
a co boisz się,że będę zadawała za dużo pytań ?

pyciolek87
wożę się....ale na zupełnie innym poziomieASIULKA , ja mieszkam w Szwecji pol zycia.. Z przerwa na studia w Pl i slonecznej Italii trzy lata. Wiec jezyk jest gucio.
PYCIOL, a ty to co, nie wozisz sie nalesniku jeden;-)![]()

mi się marzy Q7

czemuż to nie ? 3 byś nie chciała ?Aniu zaglosowane
Madziu pieknieJA tez kocham kobiety w ciazy, czasem zaluje, ze juz nigdy tego nie doswiadcze...
spotkanko- no właśnie kiedy ? Jutro nie mogę bo jadę do biura, w czwartek mam wizytę u dentysty
więc może w piatek wstępnie. napisz czy tobie termin pasuje i jak cos to o której godzince?
Pyciołku jutro i czwartek to ten sam dzień....
pyciolek87
http://www.scandichotels.se/Hotels/Countries/Sverige/Umea/Hotels/Scandic-Plaza-Umea/
fajnie masz :-)
reklama
pyciolek87
Pyciołku jutro i czwartek to ten sam dzień....
o kutwa

ale ze mnie zakręt

jak ja mam jechac do biura jak ja mam dentyste