reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No emu to są na pewno cieplutkie, ale ja to chyba bym się ugotowała w nich :-D

Lecę, będę później :-)

a ja niestety z tych co wiecznie maja zimne nogi i ręcę:sorry2: już nawet czasem w skarpetach śpię:sorry2::cool2: masakra mówię wam. a latem po domu chodzę prawie nago( nie dosłownie żeby nie było ;-):) ) ale w skarpetach na nogach......

leć leć będę czekać:-D

reklama
http://www.scorett.se/woman/1012459

Ja te zakupilam na zime, bo tamte wysokie jada do anglii z powrotem, badziewne sie okazały..
A w tych rzeczywiscie, obcas jest nizszy niz wyglada na zdjeciu..

AGACIU, mi sie te drugie podobaja,nessi..

Ostatnia edycja:
Ło jakie płodne od rana

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę

SUPER!!! Gratuluję. Termin bardzo fajny

Witam z kawą:)
Za oknem pogoda o której nawet nie warto pisać.
Powoli zaczynam przeglądać gazetki z zabawkami i wybierać prezenty gdyż tych okazji teraz najwięcej.

Wstawać śpiochy !
Agaciu nie błądź :-p

I co tam ciekawego wypatrzyłaś?

Dziewczyny co sadzicie o tych butach?
http://www.dsw.com/shoe/keen+brady+girls%27+toddler+.and.+youth+boot?prodId=258587&activeCats=dsw12cat1110006t,dsw12cat1360004,dsw12cat1360012
i tych dla mnie ?
http://www.dsw.com/shoe/g+by+guess+audrea+bootie?prodId=250733&productRef=CROSS:
jestem ciekawa Waszych opini

tygrysek ja mam jeszcze poniedzialek hahaha
a ty juz nie spisz xoxoxox

ja jeszcze z lamka winka hahaha a nie z kawka;-)

Bardzo fajne papcie :tak:

Tygrys ja gdzieś czytałam, że emu przemakają i ogólnie są do bani...

Kaja te buciki są ładniejsze niż te a Asos .

Ło jakie płodne od rana

Zapominajko też słyszałam żeby je zakłądać tylko w suche mroźne dni broń boshe na ciapy i pluchy których u nas niestety jest duzo.......najlepsze na naszą zimę chybe by były kalosze z mega futrem w środku:sorry2:

A co do prezentów to juz kiedyś pisałam ze kolejny zestaw kolejki drewnianej chyba bym chciala dla filipa i kolejny zestaw klockow lego gdyz jak patrze na niego to oprócz samochodów bardzo lubi bawić się tymi rzeczami. a dalej nie mam pomysłu:( samochodó zadnych nie chce bo to i tak dostaje bez okazji . moze jakies gry planszowe czy edukacyjne nie mam pojecia.....i jeszcze prezenty dla innych dzieciakow w rodzinie ...

Zanplo, bardzo sie cieszę, ze jest ok, niepotrzebnie tylko Cie ta lekarka nastraszyła.

Tygrysku, dołączam do Ciebie, też mam wiecznie lodowate stopy i dłonie, nie cierpię tego.

Kana, szybkiego pożegnania mdłosci życzę

Kaja te buciki są ładniejsze niż te a Asos .

Ło jakie płodne od rana

Zapominajko też słyszałam żeby je zakłądać tylko w suche mroźne dni broń boshe na ciapy i pluchy których u nas niestety jest duzo.......najlepsze na naszą zimę chybe by były kalosze z mega futrem w środku:sorry2:

A co do prezentów to juz kiedyś pisałam ze kolejny zestaw kolejki drewnianej chyba bym chciala dla filipa i kolejny zestaw klockow lego gdyz jak patrze na niego to oprócz samochodów bardzo lubi bawić się tymi rzeczami. a dalej nie mam pomysłu:( samochodó zadnych nie chce bo to i tak dostaje bez okazji . moze jakies gry planszowe czy edukacyjne nie mam pojecia.....i jeszcze prezenty dla innych dzieciakow w rodzinie ...

Dzieki Misiaczku:-D..
Idę szukac szefowej mojej z demencją i klimaxem w jednym:confused:

reklama
Do góry