reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia ciacho upieczone?

oszukany sernik :-)1/3 blachy juz nie ma
Ja też miałam ochotę na coś słodkiego, chciałam racuchy zrobić z jabłkami ale ... zasnęłam. Chłopcy ukłdali Hero Factory a ja czytałam koło mich, muzyczka grała, wszyscy w jednym pokoju i ... odleciałam
dopiero sie obudziłam.
Aha dziś chciałam zrobić dobrze dla Omara i powiedziałam że go utuczę słodyczami. Dostanie 20 gum i 30 lizaków. Wiecie co on powiedział? że nie chce tyle bo nie zje i przez cały dzień zjadł ledwo kawałeczek gumy

chyba częściej musze mu kazać jeść słodycze wtedy mniej ich je 
dopiero sie obudziłam.Aha dziś chciałam zrobić dobrze dla Omara i powiedziałam że go utuczę słodyczami. Dostanie 20 gum i 30 lizaków. Wiecie co on powiedział? że nie chce tyle bo nie zje i przez cały dzień zjadł ledwo kawałeczek gumy

chyba częściej musze mu kazać jeść słodycze wtedy mniej ich je 
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Iza niezły sposób na te słodycze 

witam
Mati znów chory
pisze znów bo jakoś miesiąc temu miał zapalenie krtani po czym kaszlał długo wyleczyłam mu kaszel to jakies 2 tyg temu znów kaszlał ale syropami to przegoniłam no i od 3 dni już był zdrowiutki nie kaszlał a od dziś znów kaszel
do tego słyszę mu świsty i doszła gorączka
a w tym tygodniu w przedszkolu mają i teatrzyk i zajęcia otwarte dla rodziców(środa,czwartek) wiec potrzymam go jutro i pojutrze w domu może do srody uda mi się przegonic to cholerstwo

witam
Mati znów chory
pisze znów bo jakoś miesiąc temu miał zapalenie krtani po czym kaszlał długo wyleczyłam mu kaszel to jakies 2 tyg temu znów kaszlał ale syropami to przegoniłam no i od 3 dni już był zdrowiutki nie kaszlał a od dziś znów kaszel
do tego słyszę mu świsty i doszła gorączka
a w tym tygodniu w przedszkolu mają i teatrzyk i zajęcia otwarte dla rodziców(środa,czwartek) wiec potrzymam go jutro i pojutrze w domu może do srody uda mi się przegonic to cholerstwo
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
byliśmy z Mateuszem na pogotowiu bo kaszlał i kaszłał aż się dusił no i co lekarz zbadał powiedział ze nic nie słyszy ze mam mu podawac to co podaje .Młody jak na złośc u lekarza może tylk 1 raz za kaszlał a jak jechaliśmy to całą drogę w aucie się dusił i teraz w domu nadal cały czas kaszle
myślałam że dadzą mu zastrzyka na rozszeżenie oskrzeli ale nie dali powiedziałam że boję się bo noc i wogóle to powiedzieli ze w razie czego mam dzwonic na 999 i ze tam u nas w Świerklanach mamy karetkę pod nosem 
wściekła jestem bo widze jak go ten kaszel męczy i nie wiem co zrobic bylam w aptece i chciałam coś mocniejszego niż supremin który mu podaje i dała mi syrop sinecod ale musi minąc min 3 godziny zanim podałam mu ten supremin żeby podac mu ten wiec czekam.............jutro idę do nas do lekarza a dzis mam nadzieję ze nocka bedzie w miarę spokojna
a i kupiłam im tran w kapsułkach ale młody nie potrafi jej połknąc
nich już będzie jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myślałam że dadzą mu zastrzyka na rozszeżenie oskrzeli ale nie dali powiedziałam że boję się bo noc i wogóle to powiedzieli ze w razie czego mam dzwonic na 999 i ze tam u nas w Świerklanach mamy karetkę pod nosem 
wściekła jestem bo widze jak go ten kaszel męczy i nie wiem co zrobic bylam w aptece i chciałam coś mocniejszego niż supremin który mu podaje i dała mi syrop sinecod ale musi minąc min 3 godziny zanim podałam mu ten supremin żeby podac mu ten wiec czekam.............jutro idę do nas do lekarza a dzis mam nadzieję ze nocka bedzie w miarę spokojna
a i kupiłam im tran w kapsułkach ale młody nie potrafi jej połknąc

nich już będzie jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się:

więc ja sobie leże a oni miksterują jak mówi Natalka