reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona ja chętnie dołącze razem raźniej
laugh.gif
to co od dzisiaj sałata ryba i woda?
Basia, salata dobra jest dla krolikow ;-) Jestem zdecydowanie miesozerna, wiec u mnie miecho, miecho, miecho. Wody pijam nawet 3 litry dziennie, wiec to nie problem. Odstawiam orzechy i slodycze. Do zrzucenia mam okolo 3kg, wiec mam nadzieje, ze szybko zleci, bo jak nie to wpadne w slodyczomanie hehehe.

reklama
Aga pełen szacun za kościół. Mareczek też chodzi z wami? Co do koszulki nie pomogę, bo ja na razie po sklepach mało chodzę,z dwójeczką istny szał:-D
elvie twojemu M. należą się pochwały, dzielnie zniósł nalot kwietniówek, pomagał ci dzielnie. Taki facet, to skarb:-D Mój chyba nie jest taki tolerancyjny:-)

Witam
Chyba usnę na stojąco. Oczy same zamykają się.
Śniegu jeszcze nie ma, ale niebo jakieś ciemne jakby miał spaść śnieg.
Poza tym weny brak

Witamy i my popołudniową porą ;-)

Weekend pełen wrażeń. Np. byłam w kinie po 2,5 latach nie bycia. Już w pełni pełni zakochałam się w Pattisonie :zawstydzona/y: (tzn. dopełniłam miłość:-D:-D). Za radą Gosienki obejrzałąm całą sagę zmierzchu i jestem zakochana, na ostatniej części właśnie byłam w kinie :-). Teraz na książki poluje, chciałam kupić dzisiaj ale 40 zł jedna i mi szkoda było :-(.
U nas w mieście wszędzie pustki bo galerie otworzyli i w weekend wszyscy w tej galerii byli więc wszędzie pustki :-) miasto zombi, uwielbiam takie dni :-) :tak:

A no i muszę się jeszcze pochwalić, że Tosia w pełni odbutelkowana i odmlekowana :-D. I przeszło to bez żadnych zakłóceń, ona w ogóle ugodowa jest z pielucha też poszło łatwo, z butelką łatwo. Zobaczymy co będzie ze smokiem, bo Tosia go wymienia na zabawki (tzn oddaje mikołajowi :tak:) już jest pogodzona z tym, zobaczymy jak to będzie :tak:.

Gosienka oby szybko się udało naprawić autko :tak: Kurcze szkoda, że się u nas zepsuć nie mogło to byś miała naprawę w gratisie :-)

Agnieszka my mamy taki outlet, jutro podjadę zobaczę co mają. Jakby coś dam Ci znać :tak:

Basia nie zadroszcze dobrze, że mały nie jadł, zdrówka :tak:

Do poźniej, miłego dnia kobiety :-)

Aga pełen szacun za kościół. Mareczek też chodzi z wami? Co do koszulki nie pomogę, bo ja na razie po sklepach mało chodzę,z dwójeczką istny szał:-D
elvie twojemu M. należą się pochwały, dzielnie zniósł nalot kwietniówek, pomagał ci dzielnie. Taki facet, to skarb:-D Mój chyba nie jest taki tolerancyjny:-)

Nie no M. zostaje w domu bo z 2 bym chyba oszalala :-p Poza tym uważam że dziecko musi SAMO CHCIEĆ. Więc jak stwierdzi że on też chce iść to pójdzie ;-)

AŁA!!! Jak mi jajniki napiep.rzają :no: Masakryczny ból :no::no::no: chyba się zaraz popłacze...dobrze że lekarz mi przepisał jakies przeciwbólowe to sobie zaraz zaaplikuje bo chyba zjade...

Witam:-)

Melduje ,że w Katowicach śnieg i zimno jak cholera. I na co mi to bylo??? W Bydzi było cieplej i śniegu niet...ech

Dzsiejsze szkolenie jakoś przeżyłam, ale bylo ciezko bo przez ten śnieg i mroż chyba ciśnienie nie bardzo, bo normalnie zasypialam na stojąco...Teraz odpoczynek w pokoju, a poźniej mam zamiar iść na rekonesans do reala, widzialam z daleka ,że butki są m.in. Kapphal i H&M, więc idę oblukać, w zasadzie w w Bydzi nie mam na to czasu hehehe

Dziewczyny super ,ze spotkanie udane, oby więcej takich, mama nadzieje,że kiedyś tez uda mi się Wroclawianki poznać ...może latem, coś się wykombinuje:-0

basia...wspoloczuje zatrucia...zdrowka dla Was

iza....hhmmm ale Ci zazdroszczę, ja wszystki cześci też ogladalam, ale na najnowaszą się wybieram i dojsć nie mogę, muszę męża zmolestowac po przyjeździe bo doczekac się nie mogę. Ja na książkę poluje od wakacji, mam obok w klatece bibliotekę i co idę to pierwsza częśc wypozyczona, a ja chce po kolei czytać, więc czekam :-)

zielona, znowu przejezzając przez Radomsko myslaalm o Tobie heheeh, nawet ładny dworzec macie:-)

gosieńko...wspołczuje żle rozpoczetego poniedziałku, ale jutro juz wtorek, więc bedzie lepiej:-)

Ok sapadm na wyrko;-)

Cześc Mamuśki Drogie!

U mnie średnio...tzn. ostatni czas po lekarzach się włóczę..Zaczęły mi się wszelkiej maści bóle brzucha, skurcze itp. W rezultacie w weeknd nawet na IP byłam w szpitalu bo się bardzo bałam o małą...Na szczęście z położniczego punktu widzenia wszystko jest ok i pozamykane. Niemniej brzuch boli często. Mam brać tony magnezu i luteinę dowcipną i zakza wszystkiego z chodzeniem jakimkolwiek poza domem na czele. Nie żebym wczesniej wychodziła ale teraz nawet z małą na spacer wokół bloku nie pójdę:no: tak więc leżę, gniję i tyję... Jeszcze na domiar złego laptopa mi szlak trafił- połamały mi sie całkiem zawiasy i może stac tylko w jednym miejscu i pozycji podparty ciężarkami:wściekła/y: Koszmar bo jak leże to pisac nie mogę, a siedzieć nie powinnam:zawstydzona/y: Także jedyne okno na świat mi się zepsuło, a kasy na nowego średnio...:sorry:
Za to Juliś kochana ostatnio;-) Wrócił mój aniołek:-D

Miło czytać że Wam się dziewczyny spotkanie udało:tak:

Gosienka- wspołczuje poniedzialkowych przejsc

Sonia- zdrowia dla Kuby

Basia- współczuję zmagań z przewodem pokarmowym- zdrówka

Elvie- powodzenia w walce z katalogiem.

AgnieszkaSz-przykro mi ale nie pomoge z adidasem- może allegro?:sorry:

Pozdrawiam Was cieplutko!

Ella trzymajcie sie tam w dwupaku zdrowo. Kilogramami sie nie przejmuj bo zrzucisz je jak nic :tak:
co do koszulki to patrzylam na allegro ale prawda taka ze allegro jest rejestrowane na A. a ja chce mu niespodzianke zrobic i musze kombinowac tak coby sie przed czasem nie dowiedzial ;-)

dzieciarnia spi...bloga cisza :-D
maz okupuje kompa a ja na tablecie buszuje.

A Monia to chlopu 2 zdania nad wyrkiem powies:
1. Musisz sie dostosowac do zasad panujacych w tym domu ;)
2. Komplementy to rzecz swieta, w przypadku braku natchnienia dzwon do Zielonej ;)

hehehe, no tekst nr 1 to naszej Gosi zasługa i trzeba przyznać strzeliła w dyszkę :-)...do dzisiaj mi się micha cieszy jak to sobie przypomnę :-)

Aniez no moja przyszła synowa Laura to śliczna po mamusi :tak: więc niech się Bartolini stara o młodszą :-D

Monia jak tam Laura , dała radę w śniegu? A czemu ona jeszcze w zuchach jest ?

obydwie gwiazdy do mnie podobne, ale u nas jak u Gosienki - my z M jesteśmy do siebie podobni, więc one są po prostu wymieszane ;-)...no ale trio teściowych pt. ja Gosienka i Aniez - to by się działo...już widzę nas za 30 lat, my zakochane we wnuczętach, a starzy przy brydżyku :-D

Gosienko, hehe, sama z siebie sie usmialam i juz pisze dlaczego. Jakis czas temu pisalas o @ i pomyslalam sobie, ze masz dzien po mnie. jako, ze cos mi dziwnie ten moj cykl wygladac zaczal, a zapisywac nie lubie, to ciagle wypatrywalam wiesci o Twojej @. No i wczoraj przypetala sie moja.

hehehe, to która będzie prowadzić kalendarzyk ?

Basia, zdrówka !

potwierdzam, Elvie ma fajowego M...a Mać to po prostu do schrupania, ja nie mogę się powstrzymać, jak go widzę...Elvie, a on juz ma ząbki, bo nie zdążyłam zazerknąć ?

moja grzeczna Hania nie daje mi usiąść do kompa od wczoraj:-D

kochana, Ona się po prostu rozkręca, by w przyszłości osiągnąć miano chuliganki :-)

A no i muszę się jeszcze pochwalić, że Tosia w pełni odbutelkowana i odmlekowana :-D.

Toska, gratki !

co do koszulki to patrzylam na allegro ale prawda taka ze allegro jest rejestrowane na A.

załóż sobie konto i po sprawie...

Ella, zdrówka życze, trzymaj się Kochana i nie dawaj a w kwietniu dostaniej za to solidny prezent :-)

L wróciła z rajdu wymęczona, trochę zmarznięta, ale dała radę :-)...w czwartek ma oficjalne przejęcie do harcerzy...i znów pojawia mi się myśl, że dzieci za szybko dorastają :sorry:

reklama
monia, ja tam do kalendarzykow sie nie nadaje. Zwolenniczka ohydnej antykoncepcji jestem. Ba! nawet nie mam nic przeciwko aborcji... No i wystarczy mi zapamietac, ze gosienka dzien po mnie krwawice odprowadza. Wiec jakby co, to jak w dym do niej po wszelkie info bede dygac.;-):tak:

Do góry