aylin - no to kciuki zaciśnięte!
No i uśmiałam się z nogi fotela

katrina - gratulacje dla Kubusia
. Ale się chłopak uwinął ;-)
iwon - ale masz imprezowy weekend :-). Fajnie tak się pospotykać i wyskoczyć do kina
. Można naładować akumulatorki.
mlodak - dobrze, że wiecie co i jak. Teraz będzie już dobrze!
A z tymi "darami od teściowej" to po prostu szok
. Toż u nich strach cokolwiek zjeść....
hatszept - super, że z opiekunki jesteś zadowolona
i młody też ;-). My startujemy z naszą od połowy grudnia...
Co do usypiania to ja jestem za samodzielnym usypianiem - i też stosowałam metodę Tracy Hogg (u mnie sprawdziła się 3 razy
)
Rysica - zdrówka!!!
No i uśmiałam się z nogi fotela

katrina - gratulacje dla Kubusia
. Ale się chłopak uwinął ;-)iwon - ale masz imprezowy weekend :-). Fajnie tak się pospotykać i wyskoczyć do kina
. Można naładować akumulatorki.mlodak - dobrze, że wiecie co i jak. Teraz będzie już dobrze!
A z tymi "darami od teściowej" to po prostu szok
. Toż u nich strach cokolwiek zjeść....hatszept - super, że z opiekunki jesteś zadowolona
i młody też ;-). My startujemy z naszą od połowy grudnia...Co do usypiania to ja jestem za samodzielnym usypianiem - i też stosowałam metodę Tracy Hogg (u mnie sprawdziła się 3 razy
)Rysica - zdrówka!!!
Ja też czasem jestem wręcz sfrustrowana jak czytam posty w stylu: " a mój/moja spała dzisiaj 10 godzin, wstała pięknie o 9, zjadła, dwie godziny grzecznie się bawiła na macie, po czym wsunęła 210 mleka i poszła znowu spać " 
Więc będę nadal próbowała trzymać się pewnego schematu na tyle, na ile będzie można, ale zaczęłam po prostu liczyć na to, że moja teściowa sama sobie w pewien sposób "ułoży" Julka. Muszę w to wierzyć

No i zaczął gadać jak najęty (cośw rodzaju gaga, dada, baba, nie, ajaj
też nie działa...