reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Josie najlepsze jest to ze ja nie zdawałam sobie sprawy z tego że mam ten niedowład ( dopiero na wypisie przeczytałam) a po porodzie mi powiedzieli że muszą mi zabrać małą bo trochę krwawię i muszą się tym zająć. Dopiero na sali poporodowej mi powiedzieli że to był krwotok i że straciłam dużo krwi.

Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?

Ostatnia edycja:
reklama
No to jestem ciekawa o której moja młoda pójdzie spać...jeszcze się nie obudziła z drzemki:no:

Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?

Na Ursus to raczej średnio z krajowej 7. Do mnie ( na Mokotów) z Gocławia będziesz miała najbliżej :-D więc już teraz zapraszam wszystkie jeśli odwiedzisz Wawę! hmmm...chociaż zależy od której strony byście jechali tą 7

Waris...no to błagam! ;-) no to chyba ursynów najblizej za Jankami przez Dawidy! Wpadaj we wtorek i juz!
A o co chodzi z umawianiem po kryjomu na pw? :baffled: no wiadomo, ze adresy i jakies szczegóły dojazdowe to na priva, ale zeby w ogole tak po kryjomu to nie wpadłabym...no chyba że ewidentnie są jakieś sympatie/antypatie...;-)

Hehe ;-) no ja wtedy będę jechać własnie "7" ale z drugiej strony - od Płońska...nie dam więc rady...:baffled:

Rysica, a Ty masz taką krechę jak ode mnie do MsMickey ;-)!!! Mozesz juz powoli przymierzac się do wybrania dnia naszego najazdu na Twoje mieszkanko :tak:;-):-) tylko oby któras sobota! bo ja już za biureczkiem od przyszłego poniedziałku...:baffled:;-)

Hatszept jak wracasz od poniedziałku do pracy to moge jeszcze w tym tygodniu czwartek lub piątek wpaść do Wa-wy bo mój małż ma wolne?

Młodak z miłą chęcią tylko nie wiem czy się zmieścimy bo my mamy seata 3 drzwiowego. A na Mszczonów to ile trzeba odbić od Grójca?

reklama
Do góry