reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Muńka to Ty śpiewasz? :szok: Szkoda, że nie widzisz, jak mi opadła kopara :-p:tak:Świetny wokal!! Mega szacun :tak: Ty małpo, mówiłaś żeś umuzykalniona, ale nie że aż tak :-) I'm your fun :cool2:

tak tak, to ja hehe;-) a co mam się tu chwalić, że to jakiś wielki talent, jak dla mnie, to po prostu umiem śpiewać i tyle. I tak naprawdę gdyby nie pare osób, które mnie kopnęły w dupsko, to bym to zaniechała :-D

reklama
Muńka oprócz fanklubu czekolady na bb powstanie też Twój fanklub. Podoba nam się Twój wokal, nawet mała zaczęła przy Tobie śpiewać :-). I dziękuj tym osobom które Cie kopneły w dupsko bo miały gigantyczna rację :-)

Monika ja bym też nie brała dzieciaków. Ja pamiętam jak miałam 6 czy 7 lat i na mojej ulicy zginęła dziewczynka, nasza sąsiadka też była mniej więcej w moim wieku bo się razem bawiłyśmy. Motocykl ją dosłownie rozjechał na przejściu na moich oczach i to tak że widziałam jej mózg, to było naprawdę straszne i doskonale to do dziś pamiętam. Może widok zmarłego w trumnie jest lżejszy ale na pewno też zostanie w pamięci.

Rysica to nic tylko się cieszyć, masz super szefową. Mnie by nie dali na zaś tyle urlopu.

Muńka a song Pada śnieg to Twoje dzieło od a do z, pierwszy raz to słyszałam.

Rysica to nic tylko się cieszyć, masz super szefową. Mnie by nie dali na zaś tyle urlopu.

Muńka a song Pada śnieg to Twoje dzieło od a do z, pierwszy raz to słyszałam.

coś Ty. To śpiewała Górniaczka z Krzyśkiem Antkowiakiem;-)

Rysica - to super, że masz jeszcze tyle czasu wolnego:-)

Waris - ale oni mają taki obowiązek przecież to zaległy urlop, szczególnie te 5 dni z 2010 i 26 dni z 2011 :p szefowa wcale nie jest fajna, ale firma jest bardzo dokładnie sprawdzana i nie ma innej opcji, musiała się zgodzić ;P

a ja posłucham jak wrócę, idę na zakupy i pocztę ;)

Rysica ok zaległy musisz wykorzystać ale że dali ci 2 tyg. urlopu z wymiaru przypadającego na 2013 to jest raczej niespotykane bo urlop przysługuje proporcjonalnie do przepracowanego czasu pracy czyli od stycznia do marca 2013 przysługuje ci 7 dni a nie 14 z wymiaru urlopu za 2013. No chyba że cos się pozmieniało a ja o tym nie wiem
A wykorzystałaś też 2 dni opieki nad dzieckiem za 2012?
Iwon tak sobie słucham i słucham Muńki i muszę Ci powiedzieć że masz zajebistą konkurencję :-p

Rysica ok zaległy musisz wykorzystać ale że dali ci 2 tyg. urlopu z wymiaru przypadającego na 2013 to jest raczej niespotykane bo urlop przysługuje proporcjonalnie do przepracowanego czasu pracy czyli od stycznia do marca 2013 przysługuje ci 7 dni a nie 14 z wymiaru urlopu za 2013. No chyba że cos się pozmieniało a ja o tym nie wiem
A wykorzystałaś też 2 dni opieki nad dzieckiem za 2012?
Iwon tak sobie słucham i słucham Muńki i muszę Ci powiedzieć że masz zajebistą konkurencję :-p

aj tam, żadna konkurencja, Iwon, to rockowa dziołcha, a ja bardziej balladowa ;-)

Kochane u mnie za oknem pruszy aż miło, w kuchni robi się wuzetka :happy2:,a w głośnikach Muńka, aż chce się żyć!:-)

i mnie też jakoś nastrój dopadł, więc zawiesiłam już lampki na moich gałązkach w kącie pokoju, które przystrajam odpowiednią porą roku :-D

reklama
coś Ty. To śpiewała Górniaczka z Krzyśkiem Antkowiakiem;-)

Tak, tak, ja to nucę od kilku dni małemu, kiedy oglądamy sobie śnieg przez okno :-)

Kochana znam swoje możliwości i powiem więcej - Muńka ma lepszy głos ode mnie :tak: Ja nie mam jakiegoś super wokalu, fajnie brzmię w elektronicznych dźwiękach jako dodatek do muzyki, ale na front bym nie wyszła. W konkursach typu mam talent też bym raczej szans nie miała, bo to nie ten rodzaj wokalu. Muńka ma kawał głosu, dlatego napisałam, że naprawdę szacun :tak:

Do góry