reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Bishopka chlupnę tak poprostu tą glukozę, ja uwielbiam słodkie 50 tka mnie nie powaliła i dziwiłam się o co tyle krzyku to mam nadzieję, że i teraz dam radę ;-):-D

krolewna, glukozę powinno robić się między 24 a 28 tc, w tej chwili jesteśmy w 24 tygodniu, w środę wejdę już w 25 tc więc prawidłowo :tak:

reklama
cytrusik - bo kochana na usg podają nam długość od główki do pupy malucha :-) a tu pewnie w suwaczku doliczają nóżki stąd te 10 cm rozbieżności, co do teori ruchów nie słyszałam

myszka2829 - najważniejsze, że jest wszystko pod stałą kontrolą...

alex2 - hmmm a ja to nawet nie wiem... czy mialam badaną szyjkę, może raz na fotelu :confused: ale jakoś nie utkwił mi ten fakt

margot87 - najważniejsze, że wszystko ok

muro -jeszcze raz gratulacje

agusiaks -gratuluję udanej wizyty

cytrusik - niestrasz, bo ja mega wcześnie zaczęłam czuć ruchy,:baffled: ale jak dla mnie to kwestiaułożenia dzidzi;-)
asiak_85 - jamiałam dwa razy usg dowcipne przy mężu. Ostatnio na połówkowym, bo Pani liczyła na że może od dołu uda się serducho zobaczyć, aleteż nie wyszło. Ubierz sobie tunikę i nie będzie nic widać;-)

Witaj agusiaks i szczęśliwej resztki ciąży jak i samego rozwiązania. Może to dziewczynka, skoro taka wstydliwa ?:-)
bishopka - nie obraziłabym się za dziewczynkę ;-),
no ale cóż muszę ćwiczyć cierpliwość (a nie jest to moja mocna strona) :-)
Dzięki Wam dziewuszki za miłe przywitanie! :-D

aisak trzymam kciuki za badanie, będzie dobrze..:-)
mój K był tak zaaferowany tym co widzi na monitorze, że nawet na mnie nie zwracał uwagi, a monitor był tak ustawiony że był odwrócony do mnie plecami
agusiak super że wszystko oki :):tak:

No i nie pamietam ktora sie dopytywala o badanie szyjki :-D
normalnie w pierwszej ciazy mialam za kazdym razem badanie ginekologiczne, teraz rowniez plus usg dowcipne.

info dla lezacych, lezcie bo to dziala u mnie w 3 tyg polegiwania, bo i wychodze na dwor i po domu pochodze, posiedze tez, wiec to nie jest az tak rygorystyczne lezenie... szyjka wydluzyla sie z 4,4cm do 5cm
wiec jeszcze raz krotkie szyjki lezec uczciwie prosze :*

witam Was :-)
ja jutro mam wizytę i może wkońcu sie dowiem, ŻE TO DZIEWCZYNKA :-D:-D wczoraj śniło mi sie, że na usg widziałam siusiaka więc mam cichą nadzieje, że ten sen to na odwrót był ^^

co do szyjki .. ja mam zapisane szyjka 43/3 cm ;oo ciekawe aż chyba jutro zapytam ginki o co chodzi :rofl2:

reklama
Do góry