reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ja mam szwagierkę w Ozorkowie, to rzut beretem od tego Piątku, dam jej znać, niech namioty rozbija w ogródku :-D
Aylin jak coś to wpadaj do mnie po drodze, odpoczniesz i pojedziemy dalej razem ;-)

A Ty wiesz, że do mnie dwa razy nie trzeba mówic?? Ja tam włóczykij jestem więc chętnie. A mała ma to po rodzicach - najszczęśliwsza w rozjazdach :)

A w ogóle to mysmy chyba źle środek wyznaczyły - bo biorąc pod uwagę Sicil i dziewczyny na wysach to nam środek pewnie gdzieś w Belgii by wypadł

reklama
Ja jestem z Lodzi :) Jak bede z wizyta w Polsce to chetnie dolacze.

Poza tym srednio nadrobilam :zawstydzona/y: Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze :confused2: Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu

uuuu....współczuję!! Dużo zdrówka!:-)

A w ogóle to mysmy chyba źle środek wyznaczyły - bo biorąc pod uwagę Sicil i dziewczyny na wysach to nam środek pewnie gdzieś w Belgii by wypadł

:-D:-D:-D:-D

po 4 miesiacach jasiek przypomnial sobie ze mozna zasypiac na boczku. nie chce zapeszac ale od wczoraj daje sie tak polozyc. dla mnie to zbawienie bo jakos latwiej mu sie wyciszyc w tej pozycji, nie macha rekami jak opetany... no i zasnal dzis 2x sam tzn bez butelki a ja stalam przy lozeczku i go glaskalam :-) oby to byla zmiana na dluzej

ja do amsterdamu chetnie!
rysica ktos cie po drodze zabierze moze, jak z calej polski sie zaczniemy zjezdzac to miejsce w jakims aucie sie znajdzie :tak: i skad ten pesymizm ze urlopu nie dostaniesz, moze to akurat wypadnie w weekend :happy2:

a ja nie dam rady się spotkać w środku Polski, bo prawdopodobnie nie będę miała urlopu i nie mam prawa jazdy... :sorry2::confused::-:)-:)-:)-(

Josie ma rację, bo np. ja mogłabym Cię zabrać :-) Szymek do przodu, a Ty z tyłu wciśnięta między dwa foteliki, może jakoś byśmy się pomieścili :tak:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)

MsMickey - jak po wizycie??

reklama
po 4 miesiacach jasiek przypomnial sobie ze mozna zasypiac na boczku. nie chce zapeszac ale od wczoraj daje sie tak polozyc. dla mnie to zbawienie bo jakos latwiej mu sie wyciszyc w tej pozycji, nie macha rekami jak opetany... no i zasnal dzis 2x sam tzn bez butelki a ja stalam przy lozeczku i go glaskalam :-) oby to byla zmiana na dluzej

ja do amsterdamu chetnie!
rysica ktos cie po drodze zabierze moze, jak z calej polski sie zaczniemy zjezdzac to miejsce w jakims aucie sie znajdzie :tak: i skad ten pesymizm ze urlopu nie dostaniesz, moze to akurat wypadnie w weekend :happy2:

Josie - nieźle :p ale to dobrze, że sobie przypomniał! :D I że łatwiej mu tak zasnąć. Monika od ho ho ho na boczku usypia, rzadko kiedy zasypia na plecach, zwykle na boku miętosząc miśka...
o dokładnie tak :p
DSCF1376.jpg

a co do urlopu - to prawdopodobnie od razu wykorystam cały urlop jednak, zeby jak najpóźniej zacząć płacić koleżance za opiekę nad Moniką. No i wtedy do połowy kwietnia bym w domu została. A na nocleg kasy brak...
Josie ma rację, bo np. ja mogłabym Cię zabrać :-) Szymek do przodu, a Ty z tyłu wciśnięta między dwa foteliki, może jakoś byśmy się pomieścili :tak:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)

MsMickey - jak po wizycie??

Muńka - dziękuję za propozycję :) pożyjemy zobaczymy :) ja to raczej Panikara jestem... Z dzieciakami nawet do Warszawy pociągiem się nie wybieram....

Coś przymulona jestem....

Do góry