reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica ślicznie Monisia wyszła na zdjęciach, no i zgadzam się z dziewczynami, że mamuśkę masz fiu, fiu :cool2: A co to za reklama Coca Coli w tle :-p;-)

Pamka szalejesz, szalejesz, a potem Cię znowu coś pstryknie w pleckach ;-)

Muńka opuchlizna powiadasz? To możliwe, że tak długo się utrzymywała?

Ja też idę spać, pobuszowałam na allegro i chyba mam już upatrzone krzesełko do karmienia :tak: Aaa, wczoraj kupiłam młodemu pierwszy niekapek. Dzisiaj nie było okazji, bo praktycznie cały dzień poza domem, ale jutro na pewno będziemy testować :)

Cmoki :-*

Edek: jeszcze do Maćku - kochana, zakładając że bąbel zjada 1 x dziennie kaszkę, 1 x zupkę, 1 x mm zagęszczone na noc, to wcale nie tak dużo tego UU zostaje ;) Więc jak to dokarmianie się nie liczy, hę? ;)

Ostatnia edycja:
No to wstałam :-)

MsMickey, dziś chyba Gosi pół roczku, prawda??? Ucałowania!

Rysica, zdjęcia super! I też myślałam, że to koleżanka...;)

Waris, mieszanie mleka, jeśli wcześniej podawałaś 1-kę - tak zeby było łagodniejsza zmiana mleczka. Tak własnie robiłam jakiś tydzień temu - kilka butelek przez 2-3 dni po połowie miarek z 1 i 2 wystarczyło, ale mały w ogóle nie alergiczny póki co, wiec moze dlatego tak gładko poszło.

Iwon, obwody się zmniejszają, a moze ćwiczysz jakoś, a przeciez miesnie ważą wiecej i dlatego tak. Tak, czy inaczej - to chyba dobrze, nie? :-) a z tymi pokojami w pracy to jest tak, ze latem przenieslismy sie do nowej siedziby i okazało się, ze tam ogólnie openspace i też kierownicy i niektórzy dyrektorzy muszą tak siedziec, wiec była niezła zadyma przy przenosinach, ale nie za wiele to pomogło...ale super masz z tym własnym pokojem...ja juz dla własnego dobra i samopoczucia zapomniałam jak to jest ;-)

Pamka, no to zaszalałas ze sprzątaniem! :/ no i chyba rzeczywiscie na razie 3 pracujące...niezły wysyp będzie po nowym roku ;)

Macku, gratki ząbków!

Uciekam Dziewczynki!
Do napisania potem! :-)

Ostatnia edycja:
Mam problem zmieniłam mleko na następne wprowadzałam pomalutku stopniowo i było wszystko dobrze dzisiaj mały sie obudzi z płaczem i to dużym płaczem. Napinał brzuszek i to strasznie wczoraj przed kąpielą zrobił jeszcze kupkę a dodam ze robi ze 2 dziennie a dzisiaj nawet bączka puścić nie może nie wiem co mam zrobić wczoraj dostał już czystą porcję bez dosypywania początkowego mleka. Mogło mu zaszkodzić? Poradźcie coś.

Dzień dobry!
Ide z mała do lekarza... Rzadkie kupy są nadal (właściwie coraz rzadsze). Co prawda w nocy zrobiła tylko dwie, ale na nią i tak dużo. Rano temperatura w pupie 38,8. :-(
Czy może mieć to związek z ząbkami, czy jeśli już wyszły to raczej nie to?

Macku powodzenia u lekarza:-)&&&

Hatszept trzymam kciuki za pierwszy dzień&&& jutro już będzie lepiej a potem sama zobaczysz, że powrót do rutyny będzie szybki:-)
A pralka oczywiście, że ciągle jest widmem przyszłości. Konkretnie wtorek tym razem. Transportem własnym mają przywieźć. Ciekawe...

Gocha jutro kończy pół roku (ale dzięki za pierwsze życzenia, Hatszept :-):-):-) )

No fajny ten mój Pe, nie mogę powiedzieć:p Tylko czemu wczoraj śmieci nie wyrzucił????!

Gocha dziś pobudkę zrobiła mi milutką bo przed 9... tzn obudziła się wcześniej ale po prostu zajęła się sobą (ze mną na łóżku) :p teraz nakarmiona leży na kocu i bawi się bryłami z biedry;-)

Muńka a miałabys ochotę wybrać się na zakupy wcześniej? Dziś lub w tyg? Ja chciałabym do blue city i ikea w Jankach. Co Ty na to?

Waris nie wiem jak z tym mlekiem. Ja też dopiero zacznę podawać, może na razie w kaszkach i też nie wiem, które.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
pada na pyszczych po sobocie i niedzieli. Nie mialam czasu na nic, sprzatanie i opieka na chorym najwiekszym dzieckiem - mezusiem. Boziu dwoje dzieci chorych to nic przy tym moim mezusiu. Koszmar normalnie:wściekła/y:. Do spazmow mie doprowadzal tym jeczeniem:wściekła/y:. Dobrze ze to poniedzialak i poszedl w morze bo jeszcze jednego dnia bym nie wytrzymala :-(.
Rysiaca - super foto
Macku - zdrowka i gratki z zabka

iiiiiiiiiiiiiii juz zapomnialam co komu :eek: ide zrobic kawusie bo mi sie oczy zamykaja

Do góry