reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zaszyłam się na chwilkę na allegro i już mam dwie strony do nadrobienia :rolleyes:

A propo - stwierdzam, że nie jestem normalna. Spędziłam już dzisiaj chyba z dwie godziny na poszukiwaniu etui na tel. komórkowy :rolleyes2: Mam od rana pootwierane strony z dziesięcioma wybranymi i analizuję, który będzie do mnie najbardziej pasował :-pBiorę pod uwagę nawet kolor kalendarza, który używam i na którym zazwyczaj ta komórka leży :-p
Qrde, to telefon krócej wybierałam :-D

Pamka no i jednak Cię pogięło :wink: A moja pierwsza praca biurowa wyglądała podobnie, tyle że ładowałam czasem z magazynu na auto roletki i żaluzje :-D

Muńka łe, no ja też wolę prawdziwego browara, bo ten to tylko "prawie", a prawie jak wiemy, robi dużą różnicę ;-)

Kasieńka
a Ty nie za dużo byś chciała? Dziecko Ci już prawie chodzi i najsprytniejsze na forum, a Ty jeszcze się o zęby prosisz. O nie! :oo:;-);-);-)

Aylin poka sie w nowym fryzie :cool2:

Młodak Lecem, pendzem na zonka ;-)

Maćku czyli jednak ząbki? No i gratuluję ciociu :-)

Aga nie bój się dawać małemu kaszkę czy kleik. W 7. miesiącu nawet jest wskazane (tak podają w schemacie żywienia dzieci karmionych UU). Można dawać na noc, na pewno od jednego kleiku czy kaszki nie utyje, spokojnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon - jutro strzele zdjęcie :) Bo dziś juz sie nie nadaję do pokazywania :)
Pokaż te etiu :) Pomozemy ci podjąć decyzję (jak z kombinezonem - i tak wybierzesz inne :)

Jakaś nowa wersja bb na kom mi wskoczyla ale fajna jest:-)

Ogłaszam oficjalnie: mam zrabany humor:-( nawet prozak w normalnych dawkach nie pomoże... boli mnie głęboko w gardle tzn drapie a to może oznaczać przeziębienie :-( piję herbatę z malinami i cytryna i płakać mi się chce. Nie znoszę być chora. Kiedyś oznaczało to lezenie i czytanie książek i oglądanie filmów... teraz: ćwiczenie umiejętności przetrwania z Gosia pomimo choroby. Nie to samo:-( I jeszcze mały zonk: nie mam ubezpieczenia :-( urlop mi się skończył, umowa o pracę już w sierpniu, i teraz nie wiem co robić. - Urząd Pracy? (tutaj czy w Łodzi?)
- MOPS - któraś z Was pisała kiedyś o wychowawczym z mopsu - przypomnij się proszę
- dopisanie do ubezpieczenia Pe - czy muszę być żoną czy jako partnerka też mogę?

Doradzcie mi coś please :-(

MsMickey faktycznie nieciekawa sytuacja. Niewiele wiem o ubezpieczeniach i wychowawczym z mopsu ale co do UP to chyba jak najszybciej i najlatwiej. Sadze ze tak gdzie jestes zameldowana, chyba.
No i zdrowka zycze.

MsMickey kurcze, jeśli chodzi o Mops, to nie pomogę, a ubezpieczenie na Pe, to chyba jednak musiałabyć być żoną, ale pewności nie mam :confused:

Aylin sama chciałaś ;-)

untit4.jpguntit5.jpguntitel6.jpg3.jpg1.jpg5.jpg2.jpg

No i jak? ;)
Chyba skłaniam się ku białemu, podoba mi się też ten pudrowy róż, ale kurna kalendarz w tym roku mamy czerwony :huh:

Ostatnia edycja:
Iwon jesli moge doradzic jako jeszcze aktualny sprzedawca w sklepie firmowym Plusa to daruj sobie te etui w ktore sie wklada caly telefon jakby na stale i wyglada jakby mial klapke. Raczej szybko sie psuja bo peka po bokach i moga zle wplywac na dzialanie baterii bo zamkniecie jest na magnez.
Mi najlepiej sprawdzaja sie etui ktore sa na rzep i za ten paseczek tez sie wyciaga telefon. No i zawsze proponuje foliena wyswietlacz bo nawet przy wysuwaniu z etui moze sie rysowac.
Klienci tez chwalili sobie etui cale na suwak. Wtedy to zaden kurz sie nie dostaje tyle ze wiecej zachodu z wyjeciem telefonu jak dzwoni. ale to tez kwestia przyzwyczajenia.

Ostatnia edycja:
Dzięki Mlodak
problem polega na tym, ze jestem zameldowana w Łodzi. A jeśli dostaje się jakiś zasiłek to trzeba się tam pewnie odhaczac. A jeżdżenie do Łodzi w tyg czyli pociągiem zimą po to, żeby się odhaczyc gdy i tak pracy nie szukam no i nie w Łodzi... nie wiem sama. Jutro będę tam dzwonić może coś mi doradczą. Choć wątpię:-(

Hatszept jesteś wielka - tantum stoi na bufecie a u mnie najwyraźniej szare komórki zrobiły shut down:-(

Iwon jeśli chodzi o kolory to biały. Ale powiem Ci, ze wraz z nowym tel kupiłam futeral i nie używam go. Poprzedni tel porysowal się przy wsuwaniu (jednak tarcie jest a to są dość delikatne plastiki). No i wkladanie i wyjmowanie ... daj spokój;-)

Cholera, wiedziałam, ze będzie jakiś powód, żeby ślub wziąć...

Ostatnia edycja:
Hatszept mam czarny :tak:

Młodak to kurde trochę mi popsułaś szyki, bo właśnie bardziej skłaniałam się do tego, do którego wkłada się tel. na stałe :rolleyes: Ale dzięki za cenne informacje, nie wiedziałam o tym, fajnie że Cię mam :-)

MsMickey
chcę futerał, bo nie umiem trzymać go w jednym miejscu w torebce, tylko zawsze gdzieś się wala i przez to jednak rysuje. A ja chciałabym go potem sprzedać, jak dostanę nowy :tak:

reklama
Iwon - tak jak pisze Młodak - nie z klapką, jest to wkurzające i szybko się psuje. Najlepszy ten pierwszy, i czerwony i ładny :D
a ja mam "skarpetę" i jest super :) i nie rysuje bo jest mięciutka.

MsMickey - ja nie mam pojęcia co Ci poradzić, ale bardzo współczuję choróbska!!!

Do góry