reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Czekam i czekam by być na str. 4000 ale chyba się nie doczekam.

Dzieć śpi ale problemy z zasypianiem były więc już wyobrażam sobie nockę.

Iwon kup czarne opakowanie na tel to będzie pasować do wszystkiego ale czarne ciężko w torebce znaleźć:-D

Ja dziś też laba- idę tylko parę naleśników usmażę mojemu coby miał co zjeść jak z pracy wróci, kąpiel i idę w objęcia Morfeusza bo tylko o nim ostatnio marzę...

reklama
Jestem, czekam na pizzę ;) bo od 12 nie jadłam! Po dentyście trochę obolała, ale do jutra ma przejść, bo przecież wszystko tam ruszone, ale mam plombę w końcu a nie lekarstwo. Właściwie nawet nie wiem, czy to ząb boli, bo raczej miejsce wkłucia znieczulenia :/ i zawias (robiona była dolna 7ka)
brrrr nienawidzę dentystów!!!

Monika śpi, Szymek w wannie, późno dzisiaj wróciliśmy, ale mnie chyba depresja zimowa łapie, a raczej "nic-mi-się-nie-chce".....

rany jaka ja głodna!

Ja robię z drobiu (kurczak lub indyk) plus marchewka, groszek zielony, pieczarka marynowana, jajko, jak lubisz to może tez byc kukurydza.

A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.

Ale jak tą galaretę robisz? Bo ja nie umiem. Czy mogę prosić dokładny przepis??? Łącznie jak przygotować mięso :)
I na roladę serową też bo właśnie poczułam jaka jestem głodna :)

No to sobie zrobiłam zamierzone zakupy...pojechałam do najbliższej galerii (jedna z mniejszych i przeważnie luźniej) i nie wjechałam nawet na parking!!!!! co Ci ludzie robią o tej godzinie w sklepach??:-D:-D:-D mogłam zaparkować gdzieś dalej, ale kutwa ubrałam się lekko, bo myślałam, że w podziemny wjadę a tu lipa!!! bałam się, że za bardzo mnie wymrozi,a chcę być zdrowa na święta. Nie pozostaje nic innego, jak jutro ubrać się cieplej i stanąć gdzieś dalej:no:
Podjechałam tylko do pobliskiego marketu, kupiłam spożywkę, którą musiałam, wróciłam i zrobiłam hot-dogi:-D wiieelkie były, a ja mam ochotę na jeszcze!!! dobrze, że bułki już nie mam:-D

josie - &&&&&&&&&&&&&

Dzieć już śpi, M. w studiu, jeszcze tylko starszak nie dał się spacyfikować ;)
A ja chyba sobie pooglądam repertuar na Zalukaj, może już coś na weekend wybiorę..
Muńka widzę, że masz taki system, jak ja - późno wieczorne zakupy ;-) Ja też tak wolę. Niby wiem, że M. potrafi się dobrze zająć dzieckiem, a nawet dwójką. Mimo to mam jakiś większy luz i spokój, kiedy wychodzę z domu, gdy mały już śpi. Wtedy mogę się oddać zakupowej rozpuście :-p

taaaak, zdecydowanie lepiej psychicznie czuję się teraz na zakupach, jak wiem, że młoda sobie śpi:-) no, ale jak pisałam wcześniej, dziś nic z tego szału nie wyszło!!

Macie taką tradycję filmową na weekendy?:-)

Czekam i czekam by być na str. 4000 ale chyba się nie doczekam.

Dzieć śpi ale problemy z zasypianiem były więc już wyobrażam sobie nockę.

Iwon kup czarne opakowanie na tel to będzie pasować do wszystkiego ale czarne ciężko w torebce znaleźć:-D

Ja dziś też laba- idę tylko parę naleśników usmażę mojemu coby miał co zjeść jak z pracy wróci, kąpiel i idę w objęcia Morfeusza bo tylko o nim ostatnio marzę...

kciuki za nockę Twoją i moją :-) &&&&&

No i za nocki wszystkich Was tu zgromadzonych;-);-) &&

Jest :) doczekałam się 4000 strony. Moge iśc spać :) Jutro kosmetyczka. Przujeżdza do mnnie. Bedę piekna. Bo w czwartek ide z moimi babami karmiącymi do kina. A co :)

juhu! marzę sobie o 8h ciągłego snu dziś w nocy :-D

Prawie jak, leżę tak, żeby mnie Zołzia z łóżeczka swego nie widziała, bo wtedy klops zamiast snu jest. W miarę mi się udaje do czasu jak sobie zaczyna robić smoczek z pieluchy.. :sorry:

Ostatnia edycja:
Ale jak tą galaretę robisz? Bo ja nie umiem. Czy mogę prosić dokładny przepis??? Łącznie jak przygotować mięso :)
I na roladę serową też bo właśnie poczułam jaka jestem głodna :)

Przepisy wrzucę w wątek kucharski co by tu nie zasmiecać, ok?

Od wczoraj K pracuje na drugą zmianę i trochę bałam się o kąpanie bo odkąd maly nauczył się chlapać to wylądowaliśmy w łazience. Tyle, że tam mało miejsca i jedna osoba jest zablokowana wanienką, więc ta przy drzwiach ma za zadanie odebrać gluta po kąpieli, zawinąć w ręcznik i szybko wynieść do pokoju. Sama bym nie dała rady i znalazłam rozwiązanie - kąpię małego w brodziku :-). A jaka radość z tego jest. Dzisiaj to nawet ja wyszłam mokra do pasa.
I tak mi się dziecko rozbawiło, że znów powiedział stanowcze "nie" butelce wieczornej. Chyba go sąsiedzi słyszeli :szok:. No i musiałam zrobić kleik na gęsto i podać łyżeczką. Zaczęłam o 20, skończyłam o 20:15, ale najgorzej że po jedzeniu łyżeczką długo mu się odbija, więc połozyłam go dopiero o 20:40. Na szczęście szybko zasnął.

Ja na zalukaj.pl seriale oglądam i właśnie wypatrzyłam kolejny odcinek Chirurgów, więc mykam pod prysznic i zasiadam przed kompem oglądać.

Ciekawe jak Mia???????? Gkvip odezwij się koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry