reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień dobry :-D

No więc ten Mikołaj nawet się postarał. Leni wstała po 3, więc całkiem całkiem:-). Rano siuśki łapałam, mam nadzieję, że wyniki ok będą...

Muszę zrobić badania przed powrotem do pracy, ale średnio mi się chce wybierać do przychodni, ahh... :sorry2:

JA się wybieram do kosmetyczki w niedzielę wieczorem (no co, taki miała termin dla mnie:-D). Rzęski trzeba zrobić przed powrotem. W ogóle u mnie też open space, a teraz przyszły 4 nowe osoby jak mnie nie było i ciekawe gdzie wyląduję, bo jakieś rotacje porobili i mojego miejsca już nie ma, tzn. jest zajęte :sorry2:. Chyba, że boss odstąpi mi swoje biuro :-D

Kasienka wrzuć filmik z raczkiem!!!! :blink:

Aga wiesz jak to mówią 'nigdy nie mów nigdy'. Życie płata różne figle.. :happy2:

Miśki u mnie na szczęście przedświąteczny luz, prezenty się pakują i tyle. U mnie kucharzy się minimalnie, tylko na wigilię w zasadzie. Mi to odpowiada, bo potem i tak wszyscy stękają, że pełni i jeść nie chcą.

Idę się wykąpać, póki Zołzia poskromiona :cool2:

hej u mnie nocka ok,pobudka o 5 :-) później 7
no i zaczynam świąteczne gotowanie dziś uszka będę lepić :-D przychodzi szwagierka z córą i je angażuje w robote
aga dzięki jeszcze raz za wiadomość
buziaki i miłego dnia

Hej,

nocka w miarę, ale co z tego jak młody od rana daje do wiwatu :confused2::confused2::confused2:
Właśnie go położyłam na drzemkę, zobaczymy czy nie będzie buntu.

Iwon nie cztery a CZTERDZIEŚCI tysięcy:-) To się nazywa produkcja:p

Aaaa, no to jeszcze piękniej ;-) A 40 tysięczna była chyba claudette?A z tymi stronami, to chyba jest tak, że zależy od ustawień. Ja zdaje się zmieniałam kiedyś gdzieś w ustawieniach, żeby mieć więcej postów na stronie.

aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy ;) dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie ;) więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy ;) także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe

No pewnie, że tak :-) Będzie śliczności za mamusią :cool2:

Claudette no to &&&&& za wyniki :tak:

Siula zrób trochę uszek dla mnie ;) Ale bym sobie dzisiaj zjadła z barszczykiem, mniam :-p

i do tego piszesz 40000 post :)

Witam
Sorki ze dopiero dzisiaj ale pozno wrocilismy i tak :
stopa ogolnie ok tzn jest minimalne pekniecie jednej z kostek ale nic z tym robic nie beda bo twierdza ze to samo u tak malych dzieci sie zagoji. Po za tym trzymali nas tak dlugo bo sprawdzali wszystko bo ja nie bylam w stanie powiedziec czy uderzyla glowa lub inna czescia ciala. Obawiali sie uszkodzenia zeber tak wiec przeswietlili ja cala, porobili wszystkie mozliwe badania krwi i moczu, miala usg narzadow wewnetrznych, bo podejrzewali ze cos moze byc :( po tego typu upadku. W szpitalu zauwazyli ze ma guza na glowie wiec od razu podejrzenie wstrzasienia mozgu :( popodlaczali ja pod jakies aparatury i obserwowali. A ze ona przeziebiona to od razu tym sie zajeli. wypisali nas do domu ale jutro rano ma przyjsc pielegniarka aby ja zbadac i znwu pobrac krew i mocz i tak bedzie przychodzic przez kilka dni. Rowniez mnie przebadali bo z tych nerwow to zaczelo mi sie w glowie krecic i zaczelam sie kiwac na nogach, wiec pobrali mi krew i mocz i okazalo sie ze amenia :eek: ale to juz nie wazne. Najwazniejsze ze Mia ok.
Dzieki za kciukasy na bank przyniosly efekt :)

Ide zrobic kawusie i czekam na pielegniarke :)

Aga wyglada bosko :) i mam nadzieje ze jednak sie mylisz co do jedynaka smutno byc jedynakiem :) a moze rafi sie taki wspanialy facet i bedzie jeszcze cora :) nie ma sie co zarzekac :)

Muńka wspolczuje przebudzen ale wyjda w koncu

Iwon postow mamy ponad 40000 :p moze masz inaczej usawione ilosc wyswietlanych postow :) i jak mi sie uda go nakrecic to wrzuce :)

a nocka u nas taka ze od 00:22 maaaasakra ... nie dostal nic przeciwbolowego dzisiaj i juz widac roznice ... czekam na zabki z utesknieniem :) i marudzi marudzi marudzi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dzień dobry!
Wczoraj chciałam zajrzeć wieczorem, ale mi neta wcięło :confused2: Dobrze, że za dużo nie naprodukowałyście.

BMR ja kupuje zawsze żelatynę z przyprawami - smak idealny i nie trzeba kombinować :tak:
a zamawiałaś też świąteczną? :-)
Nie, bo jak zamawiałam to jeszcze nie było :no:
A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.
Ja też poproszę o przepis tej rolady serowej!

i moge wszem i wobec oglosic i sie pochwalic na tej 4000 stronie ze NIKOS RACZKUJE :D:D:D:D:D:D:D
Gratki! :-)
A jeśli chodzi o kąpanie w brodziku - ja mam wysoki brodzik i wody mo leję sporo. Kładę go na brzuch i jest cacy zabawa plus mycie oczywiście.
Nie łyka wody jak jest na brzuchu?

a koniec swiata wlasnie Wy sie nie zaooarujecie ?
Czego nie robimy? ;-)

A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/
Serio? :eek:

Tak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy.
U nas był dzisiaj dokładnie taki scenaiusz - obudziła się o 1.30. Zjadła (znowu?), a później chulaj duszo... Udało mi się ją uśpić jakioś koło 3. A nowych zębów brak :confused2:

I marudzi od samego rana. A tyle roboty w domu...

Kasienka - gratki dla Nikosia :) zdolniacha :)

siula - ja tez poprosze troche tych uszek :)

Mia budzila sie co chwile ale jej wybaczam po tym co przeszla miala prawo.

Wy tu o swiatach i przygotowaniach a ja jeszcze nawet zakupow nie mam zrobionych :-( totalnie nic:-( dopiero w sobote ruszamy do glasgow i nie woeim czy uda sie wrocic w sobate czy dopiero w niedziele:eek: Ciekawe kiedy ja wszystko pogotuje:confused:

Miski 2 w tym roku tez swieta u nas. I juz mi sie odechciewa :/ Juz trzeci raz bede szla na swiateczne zakupy. Ale chyba nie dzis, bo pada.

Gkvip dobrze, ze z malutka ok. Ale musialas miec stresa :/ Napisz nam co i jak.

Munka no to jutro puchowa kurtka i dawaj do sklepow :p Zeby Ci tylko wszystkiego nie wykupili ;) Ostatnio jak polazlam kupic spiochy dla mlodego (to byla chyba sobota) to byly tak przebrane, ze ledwo cos w odpowiednim rozmiarze znalazlam :confused2:

Aga sliczny chlopczyk Ci rosnie :) I ja tez nie planuje drugiego dziecia :p Wczesniej chcialam dwojke, ale mi przeszlo ;) Moze jeszcze zmienie zdanie.

Rysica ahhh kusisz ta pizza.

Kasienka gratuluje raczkowania :) Alez ten Nikos szaleje :D

Pamka, Iwon u mnie opcja awaryjna jest zupa pomidorowa z serem :p

Iwon pokrowiec najbardziej podoba mi sie ten bialy z zapieciem na magnes wiec kompletnie niepraktyczny :p

Waris dobrze, ze juz z malzem rozmawiasz. Dokladnie tak jak mowisz: swieta ida, czas wybaczania ;)

Josie a kiedy maz wraca ? Oby szybko, cobys czas na bb miala :)

Aylin jak juz bedziesz po kosmetyczce i w ogole odpicowana to wrzuc zdjecie. Jestem ciekawa Twojej nowej fryzury - moze mnie zmobilizuje coby sie ogarnac :confused2:

Zaraz napisze co u mnie tylko wyjca ogarne :confused2:

reklama
Do góry