alijenka
Mamcia Nataszki :))
dokładnie :-Alijenka - oj coś widzę, że do Ciebie to dzisiaj "bez kija nie podchdź"![]()

Pamka widzę że ty też masz słaby dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie :-Alijenka - oj coś widzę, że do Ciebie to dzisiaj "bez kija nie podchdź"![]()

właśnie zapodałam jej drugą część soczku jak wstała i wypiła, teraz ją chciałam na ręce wziąć i puściła pawia w moje włosy na szyję w cycki aż po pas mi poleciało![]()
No ja to już za młodym nie nadążam normalnie......... właśnie wpierdziela mi kabel usb.....
Ja np. zażyczyłam sobie w tym roku samochód 

Aga wyobraziłam sobie sytuację jak cichaczem wrzucasz zabawkę do wózka co by nikt nie widział, rozglądasz się na boki czy nikt się nie czai za rogiem i beztrosko jedziesz dalejA jak Leni była mniejsza to też się budziłam często z cyckiem na wierzchu
dwie wieści:
1) mamy alergię na jabłko, ciumkała dziś w gryzaku i znów czerwone plamy wyszły..
2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833![]()

nie da się cichaczem, bo zazwyczaj daję mu duże zabawki 
Maz powiadaszAgaundpestka - hahahahaha ale się uśmiałam!!! Zarówno z tego, że jedynym znakiem karmienia była rano naga pierśmoże mąż się dobierał?
No i z tego że na zakupach zabawki grająco-świecące mu dajesz na chwilę
.

Dziewczyny, ale się uśmiałam teraz jak Was czytałam
alijenka do mojej wpadła o 16:40 chrzestna i z dziecka zrobił się anioł, chyba muszę jej powiedzieć, żeby częściej wpadała. Ogólnie to mam hardcore od kilku dni i nie wyrabiam, po prostu dziecko moje ma bunt i już.
2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833![]()

:-)