reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k to możliwe ,że to po ziółkach ? właśnie mnie brzuch na @ rozbolała hehehe ale numer będzie akcja jak mi powie,że własnie mnie przywitała @ na fotelu u gin :-)
ten zestaw z ikea moja znajoma miała i była zadowolona z niego
ten zestaw z ikea moja znajoma miała i była zadowolona z niego

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja zacznę się kurować teraz clo,ziółka,dupek i mierzenie tempki od nowa ;-)
witajcie!!!diewczyny,tak was czytam teraz i zastanawiam się nad tymi ziółkami??!!!tzn,ze one wam rozregulowały cykl???????????????????????????????????????ze jak przestałyscie jes pic,to cykl sie wtdłużał?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak piłyscie to wszystko oki było??!!kurcze nie stresujcie mnie!!bo jak tak jest,to pić tego nie bede!!!
A u nas sypie,sypie,sypie od samego rana!!!

katiuszka79
Fanka BB :)
jestem ponownie...
pospałam troszkę, pojadłam obiadu, teraz opycham się torcikiem wuzetkowym. Znalazłam go na mojewypieki.com Pycha!!!! robiłam go na urodziny mojego M. w sobotę, a dziś został jeden kawałek, czyli chyba dobry;-) Podaję linka do oryginalnego przepisu, ale ja go dość poważnie zmodyfikowałam, bo nie miałam takich składników. Zamiast nalewki wiśniowej użyłam likieru amaretto (tym się tylko nasącza biszkopty), nie piekłam biszkoptu tylko kupiłam gotowe krążki, do bitej śietany dałam całe maliny, orzeźwiły smak i do dekoracji na polewie też maliny -nie znalazłam wiśni w likierze. Dla mnie smak rewelacja!!!!
Moje Wypieki | Wuzetka
Aaa zuzanka fajne te meble, ale dla mnie za białe to wszystko
Trochę szpitalnie, ale to tylko kolor...rzecz gustu po prostu, my z M. wolimy kolory naturalnego drewna, dlatego ten drugi komplet bardziej mi się podoba, ale tak jak pisałam... o gustach się nie dyskutuje;-)
Ciekawa jestem co tam Ci lekerz powie? może coś Ci zleci od siebie? bo przeciez te cykle to trochę nienaturalne...
kasica u mnie picie ziółek nie wpłynęło na długość cykli, ja brałam przy nich Clo i to on mi skócił cykl, bo po prostu miałam w końcu owulację. Nie wiem jakby wyglądał cykl po 3 miesiącach picia czyli w tej przerwie, bo piłam tylko 2 miesiące...a potem był już Julek
pospałam troszkę, pojadłam obiadu, teraz opycham się torcikiem wuzetkowym. Znalazłam go na mojewypieki.com Pycha!!!! robiłam go na urodziny mojego M. w sobotę, a dziś został jeden kawałek, czyli chyba dobry;-) Podaję linka do oryginalnego przepisu, ale ja go dość poważnie zmodyfikowałam, bo nie miałam takich składników. Zamiast nalewki wiśniowej użyłam likieru amaretto (tym się tylko nasącza biszkopty), nie piekłam biszkoptu tylko kupiłam gotowe krążki, do bitej śietany dałam całe maliny, orzeźwiły smak i do dekoracji na polewie też maliny -nie znalazłam wiśni w likierze. Dla mnie smak rewelacja!!!!
Moje Wypieki | Wuzetka
Aaa zuzanka fajne te meble, ale dla mnie za białe to wszystko

Ciekawa jestem co tam Ci lekerz powie? może coś Ci zleci od siebie? bo przeciez te cykle to trochę nienaturalne...
kasica u mnie picie ziółek nie wpłynęło na długość cykli, ja brałam przy nich Clo i to on mi skócił cykl, bo po prostu miałam w końcu owulację. Nie wiem jakby wyglądał cykl po 3 miesiącach picia czyli w tej przerwie, bo piłam tylko 2 miesiące...a potem był już Julek

Ostatnia edycja:
kok.o
czesc babole:-)
Jestesmy w koncu W DOMUUU!!!
sorki, ale chyba nie dam rady nadrobić tych chyba kilkudziesieciu stron;-):-) wiec troche nie na bierzaco bede;-)
Młoda juz wyleczona, pediatra kazała przestac dokarmiac butlą bo Klucha na wadze za szybko przybierała
wiec teraz na cycu jedziemy;-) Teraz zalicza pierwsze spanie w łozeczku a ja jakos dziwnie sie czuje, jakby to nie moje zycie było..taki sen...
dziekuje wszystkim za kciuki, przesyłamy buziaki :**********
Jestesmy w koncu W DOMUUU!!!
sorki, ale chyba nie dam rady nadrobić tych chyba kilkudziesieciu stron;-):-) wiec troche nie na bierzaco bede;-)
Młoda juz wyleczona, pediatra kazała przestac dokarmiac butlą bo Klucha na wadze za szybko przybierała

dziekuje wszystkim za kciuki, przesyłamy buziaki :**********
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o dobrze ,że już w domku siedzicie :-)
katiuszka ja lubię biel mi się kojarzy z czystością :-)
no więc dupek 3x1 przepisany ,w prawym jajniku mam torbiel 4,21 cm
powinna się wchłonąć po lekach jeśli nie to laparoskopia mnie czeka
:-( ale mam scenariusz taki,że się wchłonie niebawem ;-)
katiuszka ja lubię biel mi się kojarzy z czystością :-)
no więc dupek 3x1 przepisany ,w prawym jajniku mam torbiel 4,21 cm

katiuszka79
cześć kok.o!!!!!!!!!
Fajnie, ze już w domku, powoli wejdziesz w inny rozkład dnia, uporządkujesz sobie wszystko...Wklej nam zdjęcie Twojej Kluseczki
Powiem Ci, że jak układałam Julkowe ciuszki, rozkładałam te smoczki, butelki...to też miałam wrażenie, że robię to komuś...nie sobie
Miałam nadzieję, że zmieni mi się po porodzie, jak Młody będzie już w domu...ale widzę, że niekoniecznie;-) Po prostu trzeba chyba na to czasu
Buziaczki dla Ciebie Kochana i dla małej Ewuni!!!! dużo zdrówka dla Was dziewczyny!!!!!:-)
zuzanka a nie mówiła skąd znowu ten cykl taki długi? wina torbieli? cholera jasna...wiesz co...może masz problem z pękaniem pęcherzyków? jak nie pęknie to się czasem z tego robi torbiel, a druga sprawa jak nie pęknie, to się cykl przedłuża...może to to jest problem? tylko teraz nie pamiętam z jakiego powdu nie pękają pęcherzyki...czy to progesteron ma na to wpływ? zaraz posprawdzam w necie, to Ci napiszę, bo nie chcę głupot gadać
Fajnie, ze już w domku, powoli wejdziesz w inny rozkład dnia, uporządkujesz sobie wszystko...Wklej nam zdjęcie Twojej Kluseczki

Powiem Ci, że jak układałam Julkowe ciuszki, rozkładałam te smoczki, butelki...to też miałam wrażenie, że robię to komuś...nie sobie

Buziaczki dla Ciebie Kochana i dla małej Ewuni!!!! dużo zdrówka dla Was dziewczyny!!!!!:-)
zuzanka a nie mówiła skąd znowu ten cykl taki długi? wina torbieli? cholera jasna...wiesz co...może masz problem z pękaniem pęcherzyków? jak nie pęknie to się czasem z tego robi torbiel, a druga sprawa jak nie pęknie, to się cykl przedłuża...może to to jest problem? tylko teraz nie pamiętam z jakiego powdu nie pękają pęcherzyki...czy to progesteron ma na to wpływ? zaraz posprawdzam w necie, to Ci napiszę, bo nie chcę głupot gadać

Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
katiuszka torbiel robi się wtedy kiedy nie pęka jajo i u mnie tak pewnie było dlatego mam cykl długi