reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka no ja po clo i przy dupku miałam regularne ,ale wiesz można nie można ja na szczęście robiłam badania kontrolne i z reguły było dobrze więc spokojna jestem ,no oprócz tej tarczycy :confused::sorry2:

a ta gadżet to też nie raz widziałam to drogie pokazuje rzeczy :dry:

ale Muma wyszczypało ale przy takim mrozie zarazki wymraża więc spokojna głowa ,że dzieciaki nie chorują wtedy :tak:

mój M zaproponował,żeby pojechac do smyka bo są wyprzedaże i może coś zakupić :happy2:

reklama
cześć

dziewczyny ja chyba mam zaniki wszystkiego.. pisałam do Kok.o i mówiła ze wyjdą w poniedziałek.. czyli dziś.. a szpital prawie zamknięty ze względu na grypę.. także ograniczone są wizyty.. ogólnie mówiła że w szpitalu można 'doła załapać'.. także dajmy Im czas.. :sorry2:

Zuza
a może spróbuj ziółka pić??? ja jak piłam to przez 3 miesiące @ przychodziła jak w zegareczku.. no ale dobrze ze masz zapał na zrobienie badań :tak: no i wypytaj dzis ginkę :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alex___ dla mnie ważne aby było zdrowe..;-)

a ja sobie dziś zrobiłam na śniadanko 3 paróweczki takie malutkie i czuję ze do końca dnia mi starczy :baffled:
idę fotki pooglądać i chyba suwaczek zmienię bo mi dni nie liczy chyba

zuzanka tak, spokojnie możesz znowu zacząć pić te ziółka:tak: A co do tej firmy MamoTato...to właśnie z niej mam tą pościel i rożek. Nie jest najgorsza, ale więcej bym już nic u nich nie kupiła:no: strasznie sztywne, niemiłe w dotyku...jak dla mnie. Dla dzidzi powinno być wszystko miękusie, milusie...a to bleeee....no chyba, że ja jestem jakaś wybredna:confused::-p
ani@k zaczynają Ci się mdłości? mnie się zaczęły właśnie w 6 tc i trwały do 8, więc nie tak tragicznie...Jak Ci się będzie robić blee...to zaparz sobie imbir, rewelacyjnie działa...no i naturalny:tak:
A tu sypie i sypie...a na ziemi nawet milimetra śniegu:wściekła/y::cool:

katiuszka no właśnie powinno byc wszystko mięciusieńkie :tak: a ja jakaś dzisiaj snięta ,boli mnie głowa ,cycki nie da się dotknąć ,no i mam kłucie w brzuchu ale @ nadal null ,ale mam wizytę za nie długo więc będę wiedzieć na czym stoje od wczoraj dupka biorę ;-)

Zuza no wypytaj wszystko ginki, kurcze albo faktycznie to fasol? tylko czemu testy negatywne??? Nic, dowiesz sie na pewno wszystkiego!
Mebelki bardzo fajne tylko ten przewijak mnie zadziwil, bo ma listewki z 3 stron....zeby sobie dzidzia glowy nie tlukla:baffled: choc zawsze mozna dac zwiniety recznik na przyklad...

Muma dzieki za pomoc, bede wiedziala czego sie spodziewac;-) A kiedy ty ten podpach gigant zalozylas?? zaraz po cc?? Mialas cewnik zalozony?? sorki, za tak intymne pytania, ale jestem zielona jak szczypiorek na wiosne:baffled:

Ani@k witamy w ciazy!!!!:-D:-D:-D:-D

Katiuszka bywa że mnie mdli cały dzień.. ale nie są to takie mdłości silne.. ale za to jak myję zęby to mam wrazenie że aż z wątroby coś się na zewnątrz wydobywa :baffled: no i z kolei mam taki pęd do toalety i to nie sik.. tylko to drugie:zawstydzona/y: no i wiem czego napewno nie chcę jesć.. poza tym wszystko w normie..:baffled:
Zuza a wiesz że jak ja przestałam pić ziółka to chyba właśnie drugi cykl niepicia miałam dłuuugi???? może to działanie takie tych ziół???

reklama
Gatto ale na to kładziesz jeszcze przewijak taki z gąbki to tylko miejsce na to :-) no szkoda ,że test ( - ) ale jakbym się cieszyła chyba bym imprezę z tej okazji zrobiła :-):-D:-D

Do góry