Witam się czwartkowo.
Xez myślami jestem z Wami myślami, trzymajcie się
Palindromea - obyście znaleźli wymarzone m. U nas w krk wynajem kawalerki to koszt ok 1200 - 2000 zł w zależności od położenia :/ My mamy swoje mieszkanko, które będziemy musieli przerobić. Maleńkie bo 32 m ale mieścimy się. Zresztą w perspektywie mamy dwupokojowe mieszkanie po teściach. Co prawda padła na początku propozycja zamiany z ich strony, ale temat umarł śmiercią naturalną, więc już sobie tu wykombinowaliśmy i będzie pięknie

(mam nadzieję)
Nika - eh te hormony. Ja ostatnio poryczałam się bo wylałam herbatę Łukaszowi ... W ogóle o wszystko płaczę. On jest teraz na diecie

i potrafię płakać o to, że on nie chce ziemniaków, albo że mu za mało zostawiłam warzyw (na jego wyraźną prośbę

)
My wczoraj byliśmy z Tosią w kinie, padła przed 20

jak nigdy. Dziś muszę wymyślec jakaś zabawę dla niej albo coś, bo mam zamiar prasować. Ma straszne parcie na naukę literek, więc chyba dam jej zeszyt i niech się uczy albo bazgrze

Ehhh 4 lutego ma w przedszkolu bal karnawałowy - w stylu indyjskim

Muszę się pogłowić nad strojem :/ Mama niby powiedziała, że jej uszyje, ale muszę poszukać jakichś frędzelków albo czegoś do ozdoby. A Karolek - tak już zostanie

) sobie bryka. Wczoraj się śmialiśmy bo tak śmiesznie się ułożył, w poprzek, i miałam mega krzywy brzuch
Miłego dnia kobietki :***