No, to spoko, już myślałam, że tylko ja nie stosuję się ściśle do instrukcji robienia mleka:-)
Gabi śpi, ale już 2 razy zdążyła się obudzić na chwilkę. Posmarowałam jej dziąsełka - może pomoże. Kładę się dziś wcześniej i mam nadzieję, że uda mi się usnąć...
ale fajny klimacik! :-)
Od jutra w Rossmannie jest promocja na kaszki mleczno-ryżowe (3 w cenie 2)
Przesyłka dla teściów na dzień dziadków gotowa do wysłania. Napisałam na kartce życzenia, a pod spodem odcisnęliśmy Gabrysiową dłoń, ale miała radochę!!:-) Do tego książeczki z aforyzmami o babci i dziadku.
Dla moich rodziców będzie wspólny prezent od G i Filipka (mojego chrześniaka). Tak samo kartka z ich łapkami i kalendarz ze zdjęciami, który jutro powinien być do odbioru. No i będzie z głowy!
Gabi śpi, ale już 2 razy zdążyła się obudzić na chwilkę. Posmarowałam jej dziąsełka - może pomoże. Kładę się dziś wcześniej i mam nadzieję, że uda mi się usnąć...
No i chwale się, mamy zainstalowany wkład kominkowy i dziś już napaliliśmy, było cieplutko aż się nie moge doczekać aż to wszystko wykończymy, ach...
ale fajny klimacik! :-)
Od jutra w Rossmannie jest promocja na kaszki mleczno-ryżowe (3 w cenie 2)
Przesyłka dla teściów na dzień dziadków gotowa do wysłania. Napisałam na kartce życzenia, a pod spodem odcisnęliśmy Gabrysiową dłoń, ale miała radochę!!:-) Do tego książeczki z aforyzmami o babci i dziadku.
Dla moich rodziców będzie wspólny prezent od G i Filipka (mojego chrześniaka). Tak samo kartka z ich łapkami i kalendarz ze zdjęciami, który jutro powinien być do odbioru. No i będzie z głowy!
Ostatnia edycja:

chodzi o to, żeby do słodkiego smaku nie przyzwyczajać, ale przecież soki są z reguły strasznie kwaśne i nie wiem jak by bez cukru smakowały.... Ja jakbym miała swoje, to też bym swoje podawała, póki co często jej robię sok Kubusia - marchewka, banan, jabłko - przecierowy, gotowany
, właśnie się parzy jak mała wstanie dostanie jabłuszko, zobaczymy czy też będzie happy z tej siateczki
na bebilonie jest tylko napisane zeby ostudzic wode do 40 st i dobrze wymieszac. co tez robie. no i ciekawe co wiec z tymi witaminami itp? pewnie jednak wytrzymuja 50st, oklamali mnie