Z poprzedniej mojej obecności na bb niestety już nic nie pamiętam co komu także bardzo przepraszam, wybaczcie
:-):-) smakuje jeszcze bardziej po takiej przerwie, co??
Nioooo, mniam mniam...
Waris - za przypomnienie o czymś takim jak Sushi to powinnas dostać karniaka

. Ja od zajścia w ciążę nie jadłam i marzy mi się, ale najbliższy, któremu ufam jest w stolicy, więc raczej marne szanse mam.
Oooo karny kutas mi się trafił

jeszcze nigdy nie byłam :-)
A moze te pobudki to juz nawyk, skoro mowisz ze jak w zegarku... i nie wie potem jak zasnac i dlatego placze....
Może, już sama nie wiem a co najlepsze mała już dziś po kąpieli i mi już padła. Mam nadzieję że nie zrobi sobie drzemki i pośpi chociażby do tej 3 w nocy.
Ja też wybiore się z małą na basen tylko czekam aż te mrozy ustąpią bo nigdy wcześniej z nią nie byłam i boje się że mi zachoruje zaraz po nim

, czekam aż bedą dodatnie temperatury, ba nawet już pampka mamy
Co do zajmowania się dziećmi przez naszych chłopów - u nas jest bardzo podobnie. Ja mu muszę wciskac małą albo powiedziec żeby coś zrobił koło niej. W środke jak pojechałam na ta rozmowe kwalifikacyjną to po skoczyłam jeszcze do smyka i rossmana więc wróciłam po dwóch godzinach a ten ani jej nie dał deserku - bo mu nie powiedziałam aby jej dał oraz nie zmienił jej pampka - bo tez nic nie mówiłam. Dziecko 5 godz mi nic nie jadło bo gdy wyjeżdzałam to spała, szkoda gadać.... niestety w tym temacie łączę się z wami w bólu .....
Katrina a mogłabys wkleić zdjęcie całego kominka, tak od sufitu do podłogi? I napisz mi jak wiesz z czego macie obudowę tzn, malowany jest na czarno jakąś farbą czy tapetą czy może jeszcze czymś innym, please?
Sunshine mnie lekarka mówiła że jak dziecko jest chore i podaje mu się leki to żadnych nowości żywieniowych się nie wprowadza. U nas było tak że antybiotyk zaczęła brać we wtorek a w czwartek wyskoczyła jej wysypka, poszliśmy do lekarza i okazało sie alergią na ten antybiotyk. Tak więc wydaje mi się że całkiem możliwe.
Dodam że najpierw ją wysypało na brzuszku i klatce, potem na twarzy a zanim dojechaliśmy do lekarza to miała już w zgięciach na rączkach i nóżkach. Dr kazała nam brać przez 7 dni Fenistil i jej przeszło
Edek 2
Tialana na FB wkleiła info o garnuszku na klocuszek z FP w rossmanie on line za 68zł. Ja też skorzystałam i kupiłam
http://www.rossnet.pl/Default.aspx?...044&title=Fisher-Price-Garnuszek-na-klocuszek