reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

My zaliczyliśmy spacer wraz z wizytą w carefourze po sanki (tak... moje dziecko do tej pory się ich nie dorobiło więc postanowiłam nadrobić :p) i T na dzień dobry przeraził nimi Maję bo jak tylko usiadła to zaczął wirażować więc uciekła i nie chciała usiąść z powrotem, dopiero jak Jej powiedzieliśmy że tatuś już nie będzie ciągnął tylko mamusia i będzie powoli to się zgodziła :p
Nie pamiętam czy Wam pisałam ale Maja mówi na nas: "Musia" (mamusia) i "Tusia" (tatuś) :) na T woła jednka częściej "Tata" jednak na mnie za każdym razem "Musia" :-) Uwielbiam to!!!:-):-):-)

Trasia super że weekend zgodnie z planem ale na chwilę zamarłam czytając Twój post o skurczach podczas filmu :-p

Martadelka dobrze że mężul jednak się opamiętam i świętowaliście razem :)

Andariel no wiesz?!?!?! mogłaś nam nakłamać o godzinie pobudki a nie taką rozpustę szerzysz :-p:-D

Aestima Wasz geomag to takie patyczki i kulki do tego tak? Ogólnie sama koncepcja mi się podoba ale mi jest potrzebne coś z czym Maję można zostawić samą a nie co chwilę liczyć kuleczki bo ona jednak lubi wciąż pożerać różne rzeczy i nie chciałabym później stać nad kupą z wykrywaczem metalu :-)

Maja dziś znowu zasnęła późno bo przed 15... lepiej żeby Jej się to odmieniło bo T wogóle nie będzie mógł pracować w dzień ;/

reklama
Madzioolka - Ninka też na mnie długo "musia" mówiła i też bardzo to lubiłam:tak:ciesz się, że Twój mąż jedynie wirażował, a nie np. wysadził Maję z sanek nie zauważywszy w ogóle, że wypadła (jak mój M., niedawno Wam pisałam):-D

Kurcze a mi coś cieknie i nie wiem co. Chyba za rzadkie na czop śluzowy i zdecydowanie za mało tego jak na wody. Lekko zabarwione na różowo i bez zapachu. Jakieś pomysły? Nie chce jechać do szpitala bez powodu ale może powinnam? Strasznie wkurzajaca ta niepewność na koniec.

Madzioolka - Ninka też na mnie długo "musia" mówiła i też bardzo to lubiłam:tak:ciesz się, że Twój mąż jedynie wirażował, a nie np. wysadził Maję z sanek nie zauważywszy w ogóle, że wypadła (jak mój M., niedawno Wam pisałam):-D
Andariel jeszcze wszystko przed nim do na tygodniu sami będą chodzić na sanki... nie wiem czy mam się bać :-p

Trasia a jakieś skurcze czujesz?? Ja się nie znam za bardzo bo ja po cc :baffled:

trasiu ale wody mogą się sączyć przez wiele godzin - więc może to jednak wody:confused:ja bym jeszcze poczekała w domu, jak nic się nie zmieni to może zadzwoń do lek. swojego jeśli masz taką możliwość? bo jak pojedziesz do szpitala, to pewnie Cie tam już zostawia? {chyba że trafisz na wyluzowaną panią dr w stylu tej mojej ze św.Zofii, to i poród przegapi - czego oczywiście nie życzę);

andariel zraniłas me serce piszac o spaniu do 13 :szok:
matkoooo taka godzina, marze zeby tyle spac choc nie wiem czy bym wytrzymała tyle lezenia w łóżku :-p

martadelka to fajnie ze jednak M. był wczoraj w domu
świetowaliscie?

forever ja tez ostatnio jakies koszmary mam, ze G. mnie zdradza, dzis mi sie śniło ze sie do domu mi włamali, obudziłam sie tak wystraszona po 2 ze potem usnac nie mogłam bo sie bałam, nawet przejsc dla sprawdzenia po domu sie nie ruszyłam ze strachu

Madzioolka fajnie Maja na was mówi, słodkie to musi być :tak:
dobrze ze jednak Maja przekonała sie do sanek, my dzis w domku, ale jutro zamierzam nadrobic - oby tylko nie mroziło za bardzo

traschka jak sytuacja?
w sumie to nie podpowiem co sie moze dziac...

reklama
Do góry