Sunshine ja mojemu pole wam glowkre juz ze 2 miesiące. I on się tak za powietrza wtedy, wiec chyba to ten odruch wlasnie? No ale zanurzenie a podlewanie to duża roznica. A Jasiek po dzisiejszym basenie podtopil się w kapieli w wannie i jak odkaszlnal to za żal się śmiać :-). :-). Wiec cos ten basen daje!
A z mężem to co zwykle. Wielce oburzony ze ma mi przy dziecku pomoc bo przecież ma weekend. I w ogóle szkoda gadać. Milion razy mu mowie zeby przy malym byli spokojny a on na mnie z agresja przy nim i jeszcze do niego przeklina ze mu się zsiural na przewijak... Nie wiem jak tak można do dziecka
Od polewania sie zaczyna i widzisz jednak odruch ma

ja swoja chce oswoic ze woda to nic zlego nawet na twarzy i mam nadzieje, ze to pomoze przy nurkowaniu :-)
JA mojemu tez ciagle uwage na to zwracam- nie wiem jak mozna denerwowac sie na dziecko za to ze zrobilo siku czy jak u mojego za to ze nie lezy spokojnie jak ja ubiera

on wie ze robi zle ale mowi, ze sa nie moze sie opanowac bo noga go boli i chce szybko a ona nie daje.... ale to nie jest powod
Aylin- zazdroszcze 2 dniowego wypadu

a to mezulek sam z niunia zostaje???
munka- wkoncu przyjdzie czas, ze sie mloda ureguluje i zacznie przesypiac nocki
iwon- wiem, ciezko jest wpasc w rytm bb nawet jak opusci sie 2 dni

juz widze ze i mnie to bedzie czekac od marca:-( Aaaa ja w sumie nie czytalam ksiazki ale kolezanka mi opowiadala za kazdym razem co przeczytala troche wiec ogladajac film kazda czesc wiedzialam czego sie spodziewac ale o tej walce zapomnialam i w sumie dobrze bo bylo to fajne przezycie
Co do antybiotyku to rano ja obejrzalam i krostki troszke zeszy, zbladly a pojawily sie 3 nowe zaczerwienione. W nocy i nad rane dostala antybiotyk bo bez konsultacji nie chce przerywac a ze jest weekend nie mam gdzie z nia isc jutro zadzwonie i sie zapytam. Innych objawow nie ma, nie ma problemow z oddychanie i nie ma goraczki. Tych krostek duzo nie jest i sa tylko na brzuszku wydaje mi sie ze to truskawki

:-( bo ja jak zjem duza ilosc to mnie skora swedzi. Myslalam, ze truskawki beda ok bo jadla kaszke truskawkowa i malinowa i nic nie bylo ale pewnie to nie to samo co owoce w deserku