reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

maćku tak, 100ml soczku + łyżka mąki i gratis dodałam pokruszone ciasteczko z hippa ;))

Muńka dzięki!!! :happy: Stresuję się o tyle, że to strasznie nieprzyjemne i bolesne badanie, gdyby nie fakt, że mój mąż też je miał to pewnie podeszłabym spokojniej, a tak wiem co ją czeka...:-(

reklama
maćku tak, 100ml soczku + łyżka mąki i gratis dodałam pokruszone ciasteczko z hippa ;))

Muńka dzięki!!! :happy: Stresuję się o tyle, że to strasznie nieprzyjemne i bolesne badanie, gdyby nie fakt, że mój mąż też je miał to pewnie podeszłabym spokojniej, a tak wiem co ją czeka...:-(

ojoj..nie wiedziałam, że to bolesne:-( to tym bardziej mam nadzieję, że Gabi nie będzie musiała mieć tego badania, bo ciężko mi będzie to znieść... TO mocno 3mam kciuki!!
No i sto lat z okazji kolejnego skończonego miesiąca!!

kasia hi! gdzie byłaś? bo coś przeoczyłam :-p

A gdzieś Ty była?? bo jak pytałam gdzie wyjeżdżasz, to chyba nie odpowiedziałaś:-)
Ciężko streścić cały tydzień, ja nie pamiętam za dużo i bardziej mi się przypominają informacje wcześniejsze:-D
W każdym razie dziewczyny pracujące żyją na pełnych obrotach, ale dzielnie dają sobie radę. Powoli chyba chorowitki wychodzą z łóżek :-) coraz więcej zębów, czworaków, pełzaków, siniaków, guziołów itp.
Walczymy z jedzeniem maluszków, bo co niektórzy gniewają się na łyżeczkę (np. moja Gabi i Rysicy Monika:-D).
Nocki czasem lepsze, czasem gorsze. Hmmm...no to ode mnie tyle :-D
byliśmy u moich rodziców, to jakieś 350 km w jedną stronę no i tam jeszcze prababcie i pradziadek i moja siostra z mężem no ogólnie sporo stęsknionych ludzi więc czasu jak zwykle brak :sorry2:
Muńka dziękuję za skrót :tak: wybacz jeśli nie odpowiedziałam przed wyjazdem ale skoro sama jesteś teraz na etapie pakowania na wyjazd to mnie zrozumiesz :-D a gdzie jedziecie?

mnie dzisiaj nie ma, mam doła :(

ale przed chwilą Szymek mnie rozbawił
przyniósł kucyka Twihglight Sparkle i mówi "mamo zobacz jaka ona jest potargana, wygląda OKROPNIE!!! "
:)

idę go kąpać i walnąć się przed TV i czekać aż mąż wróci...

byliśmy u moich rodziców, to jakieś 350 km w jedną stronę no i tam jeszcze prababcie i pradziadek i moja siostra z mężem no ogólnie sporo stęsknionych ludzi więc czasu jak zwykle brak :sorry2:
Muńka dziękuję za skrót :tak: wybacz jeśli nie odpowiedziałam przed wyjazdem ale skoro sama jesteś teraz na etapie pakowania na wyjazd to mnie zrozumiesz :-D a gdzie jedziecie?

To claudette się pakuje, ale nie na jakiś fajny wyjazd tylko do szpitala z Lenką na badanie.
Ale ja też mam rodzinkę daleko, więc doskonale wiem jak to jest przy pakowaniu :-) Mnie to czeka w piątek, bo jedziemy do mojego chrześniaka na roczek, a to też ponad 300km :-)

Rysica nie miej doła! Albo jak już musisz to niech szybko przechodzi:tak:

Kasia.Natka-
fajnie, że odwiedziłaś rodzinkę- zazdroszczę.

Dziewczyny a co to pod avatarami mi się pokazuje? Problems solved? Problems posted? Hmm... że niby to ma zostać? Nie podoba mi się:-(

Dobry pomysł. Wykorzystam :tak: (ps w pyrach nie ma glutenu, nie?)

Sto lat dla córuni i oby badanie nie bolało za bardzo :tak:

Wydaje mi sie ze pyry pozbawione glutenu. Ale jak masz wątpliwości to uzyj maizeny - ona na pewno nie ma.

Ja sie pakuje wlasnie. Mam nadzieje ze nic nie zapomniałam. A jak nawet to sklepy są.
Odezwę się za tdzień - i nie obbiecuje ze nadrobie bo przy waszej nadprodukcji szanse mam nikłe.

Trzymajcie się ciepło i nie chce czytać o żadnych chorobach.
Pozdrawiam

reklama
Do góry