katrina115
Potrójna Mama
hejka wieczornie
Iwon - ja tez mam ambitny plan zrzucenia nieco balastu, ale chyba muszę najpierw odwiedzić lekarza i zmienić antykoncepcje, bo obecna mi nie służy, a co do spotkania - zawsze możesz do mnie.... zapraszam!
Sunshine - ja jestem umówiona na wtorek rano do fryzjerki,
Rysica - tak, domek wynajmujemy, a planów powrotnych póki co nie mamy - bo nie ma do czego. Pracy brak i brak widoków na nią, własnego kąta brak....
Waris - specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotki. Zaraz wklejam.
Iwon - ja tez mam ambitny plan zrzucenia nieco balastu, ale chyba muszę najpierw odwiedzić lekarza i zmienić antykoncepcje, bo obecna mi nie służy, a co do spotkania - zawsze możesz do mnie.... zapraszam!
Sunshine - ja jestem umówiona na wtorek rano do fryzjerki,
Rysica - tak, domek wynajmujemy, a planów powrotnych póki co nie mamy - bo nie ma do czego. Pracy brak i brak widoków na nią, własnego kąta brak....
Waris - specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotki. Zaraz wklejam.

Tak to jest, jak się próbuje na siłę połączyć wypoczynek po ciężkim tygodniu z nadrobieniem zaległości towarzysko-zakupowo-porządkowych
Nie da się i tyle. Od przyszłego tygodnia zmieniam priorytety - w weekend przede wszystkim luz, byczenie i cieszenie się rodziną 
Dukan jest na pewno skuteczny, tylko że ja już przeszłam przez tą dietę i boję się drugi raz ze względów zdrowotnych.
A tak to bysmy dluzej pospali