reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

hejka wieczornie

Iwon - ja tez mam ambitny plan zrzucenia nieco balastu, ale chyba muszę najpierw odwiedzić lekarza i zmienić antykoncepcje, bo obecna mi nie służy, a co do spotkania - zawsze możesz do mnie.... zapraszam!

Sunshine - ja jestem umówiona na wtorek rano do fryzjerki,

Rysica - tak, domek wynajmujemy, a planów powrotnych póki co nie mamy - bo nie ma do czego. Pracy brak i brak widoków na nią, własnego kąta brak....

Waris - specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotki. Zaraz wklejam.

reklama
Ten w serek. Ciągnie się ten serek dość długo.

Macku spacer w lesie, widoki super, dziecioly wyjadały robale aż huczalo ;-) lubię takie klimaty:-)

Czemu jeszcze nie śpię? Gocha stwierdzila, ze robi przerwę w spaniu i wariuje w lozeczku już po cycu. Na sen się nie zanosi...

Dzień dobry :-)

Żeby nikt nie przegapił - dzisiaj i my kończymy 7 m-cy ;-):-p:rolleyes:

A ja po weekendzie zamiast być wypoczęta, to wstałam zmęczona :confused2: Tak to jest, jak się próbuje na siłę połączyć wypoczynek po ciężkim tygodniu z nadrobieniem zaległości towarzysko-zakupowo-porządkowych :sorry: Nie da się i tyle. Od przyszłego tygodnia zmieniam priorytety - w weekend przede wszystkim luz, byczenie i cieszenie się rodziną :wink:

Josie właśnie, miałam Cię pytać od tą cud odżywkę! Widać już pierwsze efekty? Poza przekrwionymi powiekami oczywiście :wink:

Maćku Tobie w takim razie również życzę wytrwałości w diecie! :tak:Dukan jest na pewno skuteczny, tylko że ja już przeszłam przez tą dietę i boję się drugi raz ze względów zdrowotnych.

Ja chyba zastosuję mniej obciążającą dla organizmu, a równie skuteczną dietę south beach :)

Katrina a dziękuję za zaproszenie, w Irlandii mnie jeszcze nie było :-p
A jaką dietę planujesz? :blink:

Sunshine
tak, tak chcemy zobaczyć fotkę! :)

Niespodzianka
hop, hoop, gdzie jesteś?

Ostatnia edycja:
Witam z pracy!
Nikogo jeszcze nie ma wiec moge spokojnie pisac :D
Iwon wszystkiego dobrego dla Julka!
Odzywka daje pierwsze efekty po 3 tygodniach okolo. Odliczam dni :) Na razie 3 dopiero minely... Ale oczy rano wygladaly spoko, to chyba bylo zmeczenie jednak... Najlepsze ze dzis to ja obudzilam Jasia moim budzikiem :baffled: A tak to bysmy dluzej pospali

Przez ta odzywke skonczyla mi sie kasa na koncie i dzis po raz pierwszy w zyciu ukradlam mezowi kase z portfela :-D:-D:-D cale 100zl. A mial 200. Ciekawe czy sie zorientuje....:ninja2:

witam

moje dziecko rano chciało mnie wykończyć psychicznie, dołączamy do grona niejadków :/ jak w nocy zjadł o 3 tak dzisiaj o 8 zjadł 40ml i finito :/ mam nadzieję, że jak wstanie to wciągnie wszystko co mu dam ;)

Maćku łączę sie z tobą w bólu, bo u mnie na wsi to też nic nie ma, a jestem pewna, że u mnie to jeszcze większa wieś jak u ciebie :)

Claudette trzymam kciuki za zabieg&&&&
MsMickey kombinezon śliczny, ale to połączenie z czerwonym szaliczkiem i czapką - bosssssssssssssskie :tak:

Aylin czy tobie nie za dobrze z takim szkoleniem, co? :-p

Iwon w sumie to dopiero odstawiam go od nocnego cyca, za nami 3 nocki dopiero na butli, miałam najpierw wyeliminować wszystkie karmienia w dzień, ale jak wrócę do pracy to z nocki pewnie cięzko by było zrezygnować, a muszę odstawianie przyśpieszyć, bo zwariuje inaczej - młodego ciągle obsypuje, a ja nie wiem od czego, jem już tylko kanapki, kurczaka, ziemniaki i buraki :( no i ciasteczka owsiane chrupki kukurydziane:-p ale ileż można??? :(

a co do spotkań forumowych - mój D był w delegacji w Barlinku i jeszcze tam pojadą to ci go podeślę:-D prawie jak ja bym przyjechała:-D

Przez ta odzywke skonczyla mi sie kasa na koncie i dzis po raz pierwszy w zyciu ukradlam mezowi kase z portfela :-D:-D:-D cale 100zl. A mial 200. Ciekawe czy sie zorientuje....:ninja2:
hahaha padłam:-D jesteś genialna:-D
u mnie to niestety ja jestem okradana, bo mojemu D nie chce się pędzić do bankomatu:confused2:

wczoraj zgubilam kolczyk (prezent od meza) i wlasnie mi niania napisala ze znalazla :D

zaza no a co mialam zrobic przeciez mu nie powiem ze wydalam cala kase na 3ml jakiegos plynu :szok::-D byle do piatku, chyba bedzie wyplata.

Noooo to zapamiętamy pierwszy Dzień Babci, bo od dziś mamy pierwszego ząbka - dolną jedyneczkę :-D:-D:-D:-D:-D

Nocka znów spoko:tak:

Ten w serek. Ciągnie się ten serek dość długo.

ja właśnie staram się nie kupować w serek, bo przeważnie się rozciągają. Te, które kupiłam są pod szyję, więc mam nadzieję, że będą oki.

Iwon - pomyślności dla Julka!:-)

Witam z pracy!
Nikogo jeszcze nie ma wiec moge spokojnie pisac :D
Iwon wszystkiego dobrego dla Julka!
Odzywka daje pierwsze efekty po 3 tygodniach okolo. Odliczam dni :) Na razie 3 dopiero minely... Ale oczy rano wygladaly spoko, to chyba bylo zmeczenie jednak... Najlepsze ze dzis to ja obudzilam Jasia moim budzikiem :baffled: A tak to bysmy dluzej pospali

Ja też ostatnio mam takie problemy z oczami przez zmęczenie i siedzenie przed kompem :-)
Ile zapłaciłaś za odżywkę?

zaza - ja i tak Cię podziwiam, że tyle wytrzymałaś na diecie!!! nie wiem czy dałabym radę!
Moja też ostatnio rano nie chce mleka. Dziś ledwo w nią wcisnęłam i udało się - wypiła ok.100ml

W ogóle, to ona w ciągu dnia kiepsko je, ale wieczorną kaszą nigdy nie pogardzi. Wypija 180ml jednym duszkiem.

Dzień dobry! :-)
Macku spacer w lesie, widoki super, dziecioly wyjadały robale aż huczalo ;-) lubię takie klimaty:-)

Czemu jeszcze nie śpię? Gocha stwierdzila, ze robi przerwę w spaniu i wariuje w lozeczku już po cycu. Na sen się nie zanosi...
Fajnie :tak: My też bardzo lubimy, więc trzeba się będzie wybrać.

I jak długo trwały wczorajsze wieczorne występy? Zochna też sobie wczoraj taką przerwę zrobiła :confused2:
Dzień dobry :-)

Żeby nikt nie przegapił - dzisiaj i my kończymy 7 m-cy ;-):-p:rolleyes:

Maćku Tobie w takim razie również życzę wytrwałości w diecie! :tak:Dukan jest na pewno skuteczny, tylko że ja już przeszłam przez tą dietę i boję się drugi raz ze względów zdrowotnych.

Ja chyba zastosuję mniej obciążającą dla organizmu, a równie skuteczną dietę south beach :)
Dobrze, że przypomniałaś ;-) Najlepszego! :tak:

Też już kiedyś byłam na Dukanie i nie miałam żadnych problemów, więc postanowiłam spróbować ponownie. Wcześniej próbowałam diety "turbo", ale wytrzymałam tylko 3 dni.
Ale poczytam o tej south beach - może zmienię na nią :sorry:

Hehe. :-D
Mój by pewnie nie zauważył... Nie to, że ma tyle kasy, ale pewnie by nie wiedział, czy wydała, czy co się stało...:sorry:

Muńka gratuluję ząbka! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry