Sunshine6
Fanka BB :)
mi tez bylo ciezko odstawic i dlatego tak stopniowo to robilam az wkoncu samo zaniklo i mloda sie odzwyczaila. teraz jak jej podstawie cyca to nawet nie wie o co chodzi :-(Oj ładnie,ładnie
Ja jak patrzę na moją A. to myśle sobie kiedy ona taka duża urosła.
Szkoda mi odstawiać od UU ale jak już jej nie wystarcza i interesuje ją wszystko wokoło to przeciez na siłe nie dam rady przedłużać pod przymusem. Dla mnie to były cudowne chwile, bardzo lubiłam jak sie przytulała i jak przełykała było słychać z każdym jej łyczkiem um um um um...![]()
u nas juz lepiej gilaski tylko z rana po nocy wiec nie jest zle, antybol do czwartku ma brac, a kaszel teraz to tylko udawany zeby zwrocic na siebie uwageSunshine zazdroszcze takiej wagi ... moj co prawda ostatnio prawie nie przybiera ale ponad 9 kg czuc na kregoslupie, wytrwalosci w cwiczeniach, a jak z katarem i kaszelkiem?
dzisiaj moim szalencem malym zajmowal sie prawie caly dzien tata... alez wypoczelam ... nawet sie przespalam z godzine ...
moj dzis mial wolne bo oboje rehabilitacje mielismy wiec wybralam sie spacerkiem do szpitala i troszke sie dotlenilam :-)
zaza- to zaszalalas

uwazaj bo sie upijesz jednym pifffkiem i bedziesz latwa 

od karmienia sie odzwyczaisz z czasem predzej mlody zapomni

josie- super ze skrocenie drzemek dziala oby tak dalej
:-)
.
ale szczerze powiem że gdyby nie pustka na koncie to w smyku mogłabym kupować , kupować i jeszcze raz kupować