reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam z kawką
Iza co Omarowi się stało?bał się ?
u nas mróż ale śnieg na razie nie pada
Ola dostała się na dodatkowy angielskie w szkole była selekcja najpierw były zapisy a później jakie ,,test" no i Oli sie udało dzis ma 1 zajęcia:-)

reklama
No to fajnie:tak: pewnie zadowolona, a mamusia dumna :-)

Kurcze nareszcie coś sie odblokowało i troche ludzi jest:tak: miałam śniadanka i nawet nie wiem kiedy a już 11:-) byle do wieczora;-) a jutro jade do Świdnicy i jak patrze na ten padający śnieg za oknem to szlak mnie trafia:wściekła/y:

No to fajnie:tak: pewnie zadowolona, a mamusia dumna :-)

Kurcze nareszcie coś sie odblokowało i troche ludzi jest:tak: miałam śniadanka i nawet nie wiem kiedy a już 11:-) byle do wieczora;-) a jutro jade do Świdnicy i jak patrze na ten padający śnieg za oknem to szlak mnie trafia:wściekła/y:
no własnie Ola nie jest zadowolona:no:jak jej wczoraj powiedziałam że sie nie dostała bo tak najpierw myślałam to się ucieszyła;-)ale mi zależało żeby się na to dostała bo nie dośc że za darmo to może wiecej nauczy się niz na lekcjach bo na lekcji mają program przedszkolaka i chyba jeszcze okrojony bo Mati w przedszkolu wiecej się uczy z ang niż ona w szkole:sorry:
oj współczuje podróży w taką pogodę u nas w poniedziałek były drogi masakra bo padał deszcz i było na minusie i wszystko marzło i było oblodzone ja jak jechałam to mi szyba marzła i ograniczała widocznośc

To widzę, ze w poniedziałek przerabiałaś za kółkiem to co ja;-) jutro na szczęscie M będzie jechał, bo jedziemy po tą komode co Ci ostatnio pisałam;-)

A u nas za oknem masa śniegu ale z zeszłego tyg i mrrrrrrrrrróz, duży, bardzo duży.

Opowiadałam wam jak u Omara był kolega. Za złe zachowanie dostał szlaban na TV i komputer do końca tyg. Wczoraj wieczorem zdał sobie sprawę że do końca tygodnia to również w weekend nie będzie oglądał bajek i grał. Chyba w nocy to przeżywał. Cały ranek płakał i prosił nas o bajki w weekend. Żal mi go ale po 1. musi mieć karę bo inaczej się ie nauczy, po 2. szykujemy dla niego ciekawy weekend więc nie będzie się nudził.
Poza tym wczoraj opowiadał cos o niewidzialnym koledze który do niego przychodzi w nocy. Jeszcze nie wiem co o tym sądzić. Opowiadał że kolega chce żebyśmy mu kupili PS-ke i gry. Rano mówił że kolega był u niego w nocy jak ja wychodziłam z pokoju.
Mam nadzieję że to przejściowa "znajomość" i nic się z tego nie rozwinie.

Jejku, chyba tasiemca mam, ciagle głodna jestem:szok:

duże macie obłożenie? Czy widać kryzys?

no własnie Ola nie jest zadowolona:no:jak jej wczoraj powiedziałam że sie nie dostała bo tak najpierw myślałam to się ucieszyła;-)

Dlaczego nie chce chodzić?

mój wiecznie jak wariat jeździ:wściekła/y:ja jadąc z nim do teściów (5km) albo do kościoła (1km) to mam niekiedy ciśnienie ponad 200chyba

Ja zauważyłam, że sama zaczęłam spokojniej jeździć i jak P. zasuwa, to aż mnie strach ogarnia. On zdziwiony, bo do tej pory zawsze kazałam mu mocniej na gaz naciskać, żeby się nie wlókł:szok:

reklama
Nie Donuś o jakimś dużym obłozeniu nie ma co mówić:no: wogóle ten styczeń to jedna wielka padaczka, luty zapowiada sie troche lepiej, oby, bo szef chodzi jak chmura gradowa:baffled:

Do góry