reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kasia.natka - nie odciągać. To normalne, że są krople pokarmu po ściśnięciu, ja tak miałam prawie 3 lata po urodzeniu Szymka, teraz też tak mam, ma to związek z poziomem prolaktyny. A i też po przestaniu karmienia mnie piersi pobolewały, ale przestały z czasem
MsMickey - no masz rację, cofam focha
a plany na dziś - BB i ajerkoniak
i zaraz zobaczę co w TV jest ;P a cooo???
aaa jutro mąż do 23 pracuje to od razu Ci powiem plany na jutro - skanowanie 4 albumów moich zdjęć (rodzice przynieśli) od urodzenia do ok 2 lat ;] ale Was jutro lub pojutrze zarzucę zdjęciami hahahahaa
MsMickey - no masz rację, cofam focha
a plany na dziś - BB i ajerkoniak
aaa jutro mąż do 23 pracuje to od razu Ci powiem plany na jutro - skanowanie 4 albumów moich zdjęć (rodzice przynieśli) od urodzenia do ok 2 lat ;] ale Was jutro lub pojutrze zarzucę zdjęciami hahahahaa
butterfly:)
Fanka BB :)
maćku zrobione!
MsMickey takie pyszności a ja na diecie...
ehhh
MsMickey takie pyszności a ja na diecie...
hatszept
Kasia, a wyczuwasz jakies zastoje/grudki w piersi? Jesli jakies wieksze to mozesz odciągnąć, ale ciut, zeby nie pobudzic laktacji. Jesli nic nie wyczuwasz to nie odciągaj - moze przeciez jeszcze kilka kropel poleciec - to chyba normalne...
Iwon, nic niepokojącego ostatnio sie nie dzieje...tzn. tylko te noce nieprzespane, ale u nas nigdy nie było tak, ze przespał bez przerwy 5-6h, 4h kilka razy tak, ale czeste pobudki to norma, a sama pani doktor mówiła, zebysmy probowali odzwyczajac od karmienia w nocy, no wiec staramy sie miedzy 24.00 a 6.00 nie karmic, oszukiwac wodą, 2-3 razy sie udało, ale najczesciej konczy się podaniem mleczka, bo mis jednak płacze i sie łamiemy...hmmmm....pewnie zleci znowu badanie moczu, ale ostatnio wszystko było ok...:/
Faaaaajnie, ze sie spotkałyscie! I ze jeszcze Waris była! Super!
Iwon, nic niepokojącego ostatnio sie nie dzieje...tzn. tylko te noce nieprzespane, ale u nas nigdy nie było tak, ze przespał bez przerwy 5-6h, 4h kilka razy tak, ale czeste pobudki to norma, a sama pani doktor mówiła, zebysmy probowali odzwyczajac od karmienia w nocy, no wiec staramy sie miedzy 24.00 a 6.00 nie karmic, oszukiwac wodą, 2-3 razy sie udało, ale najczesciej konczy się podaniem mleczka, bo mis jednak płacze i sie łamiemy...hmmmm....pewnie zleci znowu badanie moczu, ale ostatnio wszystko było ok...:/
Faaaaajnie, ze sie spotkałyscie! I ze jeszcze Waris była! Super!
agaundpestka
Nie ładnieTylko nie poslincie klawiatury...
Waris i Muńka już pojechały, Goch padła a teraz szaleje na odzyskanym terytorium;-) a jak się rozgadala ... ewidentnie goście z bb jej służą:-)

Macku podpisane.
A śpi, siostrzeńca dziś wieczorem zabrali
Ostatnia edycja:
kifsi to odkurz deske i jedz z nami do kasiny kiedys na wieczor, stok rewelka no i nie ma ludzi wieczorem
dziewczyny z ww wlasnie napiszcie jak bylo na spotkaiu a nie ciastem oczy mydlicie
hatszept moze zaczal mocniej sie ruszac i szybciej spala? a dajesz mu jedzenie wedlug zalecen? tzn zjada tyle porcji ile teoretycznie powinien? moj zjada i tyje
a zawsze byl taki szczuplutki 
kasia.natka jak czujesz goraco albo grudki to bym cos tam sciagnela. jak nie to chyba spoko, i nie testuj wiecej czy masz mleko
ja mialam jeszcze chyba przez miesiac male kropelki mleka po prysznicu zawsze
dziewczyny z ww wlasnie napiszcie jak bylo na spotkaiu a nie ciastem oczy mydlicie
hatszept moze zaczal mocniej sie ruszac i szybciej spala? a dajesz mu jedzenie wedlug zalecen? tzn zjada tyle porcji ile teoretycznie powinien? moj zjada i tyje
a zawsze byl taki szczuplutki 
kasia.natka jak czujesz goraco albo grudki to bym cos tam sciagnela. jak nie to chyba spoko, i nie testuj wiecej czy masz mleko
ja mialam jeszcze chyba przez miesiac male kropelki mleka po prysznicu zawszeAle Wam zazdroszczę spotkania... I te pysznosci;-)
Kasia ja karmilam tylko 2 dni w szpitalu i do tej pory jak ścianę sutek to mleko leci.
Aga kupilas mi te pajace? Bo ja chcialam wlasnie rozm.80
Hatszept ja bym zmienila baterie. Pisalam Wam jaka wage pokazywala moja jak mlodego wazylam~8,600 i tak przez tydzien. Az w koncu sama na nia wlazlam i tez zobaczylam 8,600.
Kasia ja karmilam tylko 2 dni w szpitalu i do tej pory jak ścianę sutek to mleko leci.
Aga kupilas mi te pajace? Bo ja chcialam wlasnie rozm.80
Hatszept ja bym zmienila baterie. Pisalam Wam jaka wage pokazywala moja jak mlodego wazylam~8,600 i tak przez tydzien. Az w koncu sama na nia wlazlam i tez zobaczylam 8,600.
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
A ja moją zważyłam i zmierzyłam
i w szoku jestem, mierzy 72 cm a waży już 8700 w ubranku i pampersie, a dopiero co niedawno 8400 ważyła, kurcze szybko przybiera :/
edit:
ooo wrzuciłam w siatki centylowe i o ile 3 m-ce temu była na 75 centylu i wagowo i wzrostowo, tak teraz waga - 90 centyl a wzrost - 97 centyl!
edit:
ooo wrzuciłam w siatki centylowe i o ile 3 m-ce temu była na 75 centylu i wagowo i wzrostowo, tak teraz waga - 90 centyl a wzrost - 97 centyl!
Ostatnia edycja:
MsMickey
Iwon - nie popieram planów. Powinien być relax.
Zaza daj im szansę, a nuż wyjdą...
Na spotkaniu tak jak napisałam, dziewczyny kulały po materacu/koldrze. Gabi najbardziej po prostu błyskawica:-) Amelka obserwowała wszystko z perspektywy już siedzącego dziecia. Czasem jedna złapała czy puknela drugą przez przypadek bądź celowo. No i zabawki, zabawki... odkrywanie nowych zabawek. Gocha w ramach odkrywania zabrała Amelce smoczek i trochę go sobie pogryzła. Bo cudzes jest fajniejszy swoich nie lubi. No i na zmianę: karmienie, przewijanie, lulanie, noszenie. Gadanie, pałaszowanie pysznosci :-):-):-)
Czas zlecial niepostrzeżenie.
Zaza daj im szansę, a nuż wyjdą...
Na spotkaniu tak jak napisałam, dziewczyny kulały po materacu/koldrze. Gabi najbardziej po prostu błyskawica:-) Amelka obserwowała wszystko z perspektywy już siedzącego dziecia. Czasem jedna złapała czy puknela drugą przez przypadek bądź celowo. No i zabawki, zabawki... odkrywanie nowych zabawek. Gocha w ramach odkrywania zabrała Amelce smoczek i trochę go sobie pogryzła. Bo cudzes jest fajniejszy swoich nie lubi. No i na zmianę: karmienie, przewijanie, lulanie, noszenie. Gadanie, pałaszowanie pysznosci :-):-):-)
Czas zlecial niepostrzeżenie.
reklama