reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
nocka jakaś taka niefajna, przyzwyczaiłam się do jednej pobudki, a dzisiaj ( w sumie to wczoraj) młody obudził się już przed 23, dostał mleka, następna pobudka była przed 3, dałam smoka, zasnął, ale tylko do 3.45, znów wciągnął butlę i o 6 zarządził poranny apel :)

MsMickey naczynia niestety nie wyszły, chyba im lepiej w zmywarce ;)
fajne takie spotkania malutkich dzieci :) mają swój niepowtarzalny świat ;-)

Muńka jak sama zrezygnowała, to może i lepiej, bo obyło się bez płaczu, sama się tak pocieszam, na to że S nie płacze za cycem...
a na korki to lepiej powtarzaj "kocham Warszawę" bo lubię na te korki nie wystarcza ;)

Iwon spójrz na to z tej strony, że Kornel okazał się sprytny, gospodarny i zaradny :-D

Hello :-)

Rysica
zdrówka!

Zaza u nas nocka b. podobna - pobudki na UU o 23.30 i o 3, a "wstał" o 6.10 :blink:

Lecę po kawkę i przygotowuję się na naradę. Do potem lejdis :cool2:

Ileż razy się budzilam ...
Nie zliczy nikt...

parafrazujac znaną piosenkę...

A teraz Goch pełna energii kręci się i wierci i zaczepia ;-)

Iwon powodzenia na naradzie :-)

Zaza to pech... czyli masz ten leniwy typ naczyń... no to niestety sama musisz;-)

Iwon powodzenia!!!

MsMickey z ciebie to na prawdę jakaś pieśniarka jest;-)

czy któraś rejestrowała już nianię z ZUSie???? nurtuje mnie jedno pytanie - czy mozna ZUS ZFA i ZUS ZUA złożyć przed rozpoczęciem przez nianię pracy???????

hejo! U nas nocka też kiepska;/ Młoda padła o 19... i po północy się przebudziła, zjadła mleczko i od tamtej pory średnio co pół godz pobudka;/ i tak do 4:30 kiedy stwierdziła że już pora wstawać;/ Zaczeła gadać, piszczeć, rzucać smokiem... obudziła nawet mojego G, co graniczy z cudem... zaczepiała, szczypała mnie za buzie, wyrywała włosy i ok 5:30 padła... ale o 5:45 zadzwonił budzik i G zaczął szykować się do pracy i małej też już znudziło się spać więc koncert od nowa;/ teraz leży i bawi się pszczołą...ehhh, a ja na rzęsach chodzę, wypiłam kawę ale jeszcze nie zadziałała...;/
Rysica zdrówka!
Niewyspanym, życzę dużo siły na dzisiejszy dzień:D ;)

U nas nocka całkiem do rzeczy. Młody pokwekal troche o 1:30 i 3:15. Za kkażdym razem dostał smoka i szedł dalej spać. Czuję się wyspana bo obudzil się o 7 ale K byl już w domu i się nim zajal do 7:45. Sam z siebie aż w szoku bylam.

Wczoraj byłam z malym u sąsiadów co maja 1,5rocznego synka. Śmiesznie sie chlopaki bawili. Nawet ryku nie bylo. A jak zaczelam ubierac Sz. w kombinezon to usnal!!!!! Spiacego zanioslam do domu,rozebralam a ten caly czas spal. Wreszcie obudzil sie o 19:30 wykapalam,nakarmilam i polegl w lozeczku. Chyba muszę mu częściej takie wypady organizować. Tylko że sąsiad trochę chorowity i sie boję.

reklama
mlodak usnął w trakcie przebierania???:szok::-D

Kasienka dzięki!!!
a ja na śmierć zapomniałam, że mój syn dzisiaj 7 miesięcy kończy:zawstydzona/y:

edek: w sumie jest usprawiedliwiona, bo "urodzi się" dopiero za 1h21min :-D

Do góry