reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

rysica obejrzałam zdjęcia. Cudowne i sentymentalne ;-). A wózek to ówczesny szczyt marzeń! (miałam identyczny ;-))
Monika to twoja kopia :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny :D No podobna do mnie bardzo! Wiem :) choć ja widzę różnicę ;) nos i górna warga hahahahaha
no ale ogólnie cała reszta moje :p tylko kolory męża ;P

a w ogóle to piwko wypiłam i jestem pijana :-D:-D:-D:-D

aaa rysica ale boskie zdjecia! ale mialas fure!!!! i jaka spacerowka haha wyobrazacie sobie taka jezdzic po tym sniegu? no i zdjecie z karmienia piersia :szok: normalnie by mozna na poster mleko matki dac:) i ile wlosow! ja to bylam lysa bardzo dlugo, musze wam zdjecie wkleic

no i oczywiscie cala monika ale to juz nie bede sie powtarzac moze:-p i chyba nawet widzialam dzis na fb monike w twojej sukience bialej z rozowym?

mlodak dawaj film z mystery shopper!

Ostatnia edycja:
Witam u nas nocka taka sobie nie wiem co jej się działo ale wstawałam do niej chyba z 10 razy !!!! i musiałam jej ściągać gile w nocy, kurdę mam nadzieję że nie będzie to choroba tylko suche powietrze !!!!!!

Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-):-D i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz.

Alijenka- jaką pastę do zębów kupujesz dla Nataszki?
kupuję jej elmexa i dosłownie nakładam na szczoteczkę tyci tyci
Alijenka - gratuluję tyyylu ząbków!!! To dlatego była ostatnio taka marudka - choroba plus ząbki mocno dały jej w kość... No i widzę, że podobne plany mamy na weekend :D Też moi rodzice przyjeżdżają a my zostawiamy im dzieciaki i wyruszamy na shopping i może się uda na Hobbita :D
nioo tylko u mnie zakupki to będą trwały migiem !!!!! a do kina to chyba pójdę jak mała skończy rok :-p:sorry2:

Witam :) dziś mamuśka ma wolne więc uderzamy na miasto :) i do prababci na urodzinki (83).
link

ale za niedługo kasuję !

edit - skasowane ;)
Wczoraj zaczęłam oglądać i młody się obudził- więc proszę o jeszczeeeeeeeee- widziałam to z piersią cudowne!!

Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-):-D i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz.
Mała będzie bezpieczna, a Ty się ciesz wolnością!!!

Miśki współczuję atmosfery w pracy.

Młodak oj jak będę wymieniać tel (kiedyś) to się do Ciebie zgłoszę.

nocka w porzadku, jedno krecenie i smok drugie woda i spal do 7 z czyms potem zaczal gadac, a jak uslyszal meza to zaczal krzyczec o jedzenie cwaniak maly, ale jak zjadl bawil sie w lozeczku chyba z godzine a ja spalam :p:p

potem standardowo ganial po mieszkaniu a ja za nim ... teraz spi ... jego sen to takie wytchnienie dla mnie ...

Maćku i jak dzisiaj siuski nie wylecialy ?? a jak zostanie to tatus wyjdzie z siebie :p:p

Alijenka to bedzie miala zdrowe zabki :) ja mam nadzieje ze ten moj nie odziedziczy zebow po tacie bo on to coagle u dentysty siedzi ... moze po mnie bo ja 5 lat nie bylam kiedy i wszystko zdrowe :D:D:D:D teraz tez sie wybieram i juz rok sie wybrac nie moge a przydaloby sie po ciazy, udanego wypadu :D:D:D

Pamka bo bedziemy musieli oddac trofeum zdobyte z takim trudem :p:p:p

Rysica boskie fotki a Monia kopia Ciebie :)

Miśki2 najgorsze jest wlasnie jak nie doceniaja, zostawiaja najgorszych a potem trzeba jeszcze i za tych robic i nie wiadomo czeo sie spodziewac na przyszlosc ... przytulam i obys szybko znalazla cos nowego i lepszego

Aga udanego dnia :D

Josie dobrze ze Ci urosly jednak te wlosy :p:p:p

Witam :)

i łącze się w bólu z tymi które miały kiepska noc :tak: nie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku :no::wściekła/y: efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(

Rysica - a ja zdążyłam, widziałam wczoraj , boskie zdjęcia , a Monika to ty 100% :-)

Pamka - no kolejny szogun w natarciu :-) a co do telefonu to sama szukam bo też umowa kończy się niebawem :tak: ja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie :tak:dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)

młodak
- gratuluje i zazdraszczam nowej umiejętności :-)

alijenka ,viola -gratuluje ząbków :tak:

miski- współczuje sytuacji w pracy :tak: &&&& za znalezienie nowej :-)

kasieńka - myśle ,że nie tylko twój :tak:kolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty :tak:

reklama
Kifsi buty juz pochowalam bo chcial nawet podeszwe wylizac :baffled: po tym jak juz z zewnatrz wyczyscil tak ze nie trzeba bylo czyscic sznorowy wypral swoja slina nawet dywanik na przedpokoju juz sprobowal ... kolka od wozka tez chcial przeczyscic jezykiem, a z tym wpadaniem do kosza niezla akcja :D

Do góry