reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Zaza ano widzisz pomylilam adresy :p haha nadawcy wpisalam Twoj na pleckach a odbiorcy swoj na brzuszku i znowu jest u mnie :p ma jeszcze Twoja babcia jakies powiedzonka o dzieciach moze mniej bym sie martwila przy jego kazdym wyskoku :p
na razie nic mi się nie przypomina:)

mlodak patrzę na twój suwaczek i jak widzę, że Szymek skończy zaraz 8 miesięcy to nie mogę uwierzyć, że to już tyle czasu minęło odkąd zaczęłyśmy się masowo sypać :)

pytanko :)

jakich łyżeczek do karmienia uzywacie????
szukam silikonowej/z silikonową końcówką ale płaskiej - mam z TT , ale ma mocne zagłębienie i się nie sprawdza
za to z Hippa jest płaściutka, ale plastikowa i S ciągle zadziera o nią ząbkami

reklama
Witam i ja
jak sie wróci do pracy to w ogóle nie będzie szans z wami pogadać. W ciagu dnia nie ma prawie żadnej a po 22 taka produkcja :szok: :-D
Dzisiejszą nockę młoda w miarę przespała, obudziła się o 8 i już o 9;30 poszła na pierwszą drzemke i śpi do teraz.

U nas to nic ciekawego, mamy pierwsze pa pa Szymka Mlodakowej, kolejne ząbki Nataszki Alijenki ma już ich 8, ale na FB tak w wielkim skrócie króluje Kamila ze szczurem czy myszą w kaszce Nestle który okazał się zbrylonym ciastem.

Miśki teraz się nie szanuje pracowników, współczuję atmosfery bo wtedy nie chce się wcale iśc do pracy, może zacznij poszukiwania nowej:confused:

Dziekuję Waris.
Do smyka jadę kupic dla mojej niuni. Więc Tobie przy okazji kupie. O ile jeszcze cos bedzie. Fajne były chłopiece - albo raczej unisex. Ja po rozmiar 80 się wybieram.

Więc:
Młodak - gratuluje postępów u Szymka. Papa to sukces. Wie co Babci mówic :p

Aljenka - twója młoda jest liderką wśród dzieciavczków zebatych. MOja ma az 2 i na razie cisza. A nie przepraszam - zjadła noge od stołu. Tj slady są.

Ide na FB zobaczyć o co z szczurem chodzi. Bo tu to kompletnie nie w temacie jestem. Zaglądałam tam ale jakoś w oko mi informacja nie wpadła.

A i obiecałam zdać relację z opieki taty nad dzieciem. Poradził sobie na medal. Najwięcej obaw miał odnośnie usypiania, bo to mu nie wychodzilo. Ale po kapaniu i nakarmieniu mała się wtulała i zasypiała. Tylko w łózku a nie w łóżeczku. Dzieć nakarmiony, wykapany, zabawiony więc jak panowie chcą to potrafią :) Już mi nie powie że on nie potrafi :p

A i wyszło ile moje dziecko je w nocy - nawet 100 ml nie wydoiła. Czyli budzi się nie z glodu a z chęci pocyckania mamy.....

hej laski :-)
u nas nocka niezła choć z pobudką po 6 :sorry2: ale dziś mąż się rano zajmował :-p no i wreszcie wróciliśmy na basen i było SUPER! Misia się śmiałą i gadała więc chyba się stęskniła :tak:

Kasia-natka 3 dla malej-wielkiej misi?:-) to moj mikrus juz na 4 od nie pamietam kiedy:-)
wielka mówisz :confused: no ale też mnie to właśnie zastanawia że mniejsze maluchy noszą 4 i jest ok :baffled: chyba muszę jeszcze raz przymierzyć...

zaza my używamy plastikowych i jestem zadowolona ale Misia nie ma jeszcze zębów więc nie wiem czy to coś zmieni :dry:
Rysica idę oglądać twoje fotki i podziwiam twoją cierpliwość że chciało ci się skanować tyyyleee zdjęć :szok:

edit - Rysica myślałam że fotki są w galerii a to był ten link który usunęłaś :(

Ostatnia edycja:
Kasienka to taka szczoteczka
2005-07-1175-a.jpg

agaundpestka byłam w smyku w mongolii i pajace były po 55 zygla

Alijenka to nasze dzieciaczki idą łeb w łeb z ząbkami:) Następne to czwóreczki pewnie gorzej boli jak wychodzą:(
nie strasz mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No my juz wróciliśmy kupiłam sobie 2 niby tuniki w Lidlu każda po 25 złociszy :-):-D i kapcie w rossmannie i patrzyłam za garnuszkiem fishera i nie było niestety :-:)-( pani powiedziała że ani jednej szt nie dostali na sklep :szok::baffled::no:

alijenka te garnuszki to chyba trzeba przez stronę internetową i odbiór jest w sklepie, chyba...

a z tym myciem ząbków - jak robicie wieczorem? no bo chyba nie dajecie szczoteczki do zabawy :sorry2:

jakich łyżeczek do karmienia uzywacie????
szukam silikonowej/z silikonową końcówką ale płaskiej - mam z TT , ale ma mocne zagłębienie i się nie sprawdza
za to z Hippa jest płaściutka, ale plastikowa i S ciągle zadziera o nią ząbkami
Mi się ostatnio najlepiej sprawdzają zwykłe metalowe :tak: Może Sergiusz jeszcze się nauczy nie haczyć ząbkami, bo Zośka o silikonową też na początku haczyła, ale z czasem było oki.

Alijenka ja tak kupiłam garnuszek z FP. Trzeba sie zalogować na rosnet i klikasz oferty offline i tam zamawiasz, wyiberasz w którym rossmanie chcesz odebrać i na email przychodzi ci powiadomienie że zamówienie jest gotowe do odbioru. Idziesz na dział perfumeryjny płacisz i odbierasz.

reklama
Wybylismy na zakupy ok 12 (Pe do pracy na chwilę) do Janek i dopiero ok 16.30 dotarliśmy. I powiem Wam, że dziecia mamy idealnego (dziś bo tatuś jest) 4 g i nie marudzila, jeździła w spacerowce w przednim humorze, wywalala kolejne zabawki... nawet szybkiego asiahunga udało nam się wrzucić na ruszt.
Smyk tam mały (stosunkowo) pajacow po 35 nie było więc nie pisałam, nie dzwonilam.
Dobra wiadomość to taka, że udało mi się kupić coś dla siebie do ubrania;-)
oprócz, oczywiście, rzeczy dla G:p

Mlodak napiszę dzięki serdeczne:-)

Fajnie masz z tym 'papa', qrcze taka rzecz a cieszy jak diabli:-)

Z tym "szukaniem nowych smaków" to Gocha Explorerka ostatnio wylizala podłogę w kuchni... pomimo stanowych "Gosiu, nie!" (chlup, chlup). ;-)

Do góry