reklama
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!!
Niuńka wczoraj wróciła i co? Pierwsze co, to rzuciła sie do kota a mama ją nie interesowała
. W efekcie fajnie wyglądaliśmy, bo Julitka tuliła na kolanach kitka a ja miałam na kolanach Julitkę
Jeszcze brakowało P., który by trzymał na kolanach mnie

Monia, oj, szkoda mi Was. Dobrze, że macie ferie, to mozecie się połozyć i odespać nocke. Zdrówka dla Matiego
udanych zakupów! dobra decyzja!
pieczywko.....kiepsko. Na niepowodzenie mogło się złożyć kilka czynnikow. Ogólnie jakoś nie podeszła mi w smaku mąka kukurydziana, ale muszę ja gdzieś wykorzystać.
Niuńka wczoraj wróciła i co? Pierwsze co, to rzuciła sie do kota a mama ją nie interesowała
. W efekcie fajnie wyglądaliśmy, bo Julitka tuliła na kolanach kitka a ja miałam na kolanach Julitkę

Monia, oj, szkoda mi Was. Dobrze, że macie ferie, to mozecie się połozyć i odespać nocke. Zdrówka dla Matiego
Dziś jadę ja na zakupy i po moją mamę a on niech sobie radzi
Donuś jak pieczywko?
pieczywko.....kiepsko. Na niepowodzenie mogło się złożyć kilka czynnikow. Ogólnie jakoś nie podeszła mi w smaku mąka kukurydziana, ale muszę ja gdzieś wykorzystać.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
...Witam kobietki!!
Niuńka wczoraj wróciła i co? Pierwsze co, to rzuciła sie do kota a mama ją nie interesowała. W efekcie fajnie wyglądaliśmy, bo Julitka tuliła na kolanach kitka a ja miałam na kolanach Julitkę
haha dobre
no wasnie jeszcze nie mamy ferii
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Uuuu, szkoda, bo ja właśnie po raz pierwszy robię z dodatkiem kukurydzianej? Ile jej dałaś? Ja na razie tylko 50 g.pieczywko.....kiepsko. Na niepowodzenie mogło się złożyć kilka czynnikow. Ogólnie jakoś nie podeszła mi w smaku mąka kukurydziana, ale muszę ja gdzieś wykorzystać.
Monia, jak Mateuszek?
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!
ależ jestem głodna od samego rana
u nas wiosna/jesień. Pomyśleć, że tydzień temu była śnieżna kraina
Zawiozłam dziś niuńkę do przedszkola, a tam pustki! Spokojnie, cicho, pewnie garstka dzieci na całe przedszkole...
Monia, super, że Mateuszkowi lepiej
Justka, P. Ci machał, bo przejeżdżał przez Mogilno i Trzemeszno;-)
Majandra, no i jak? nie strachaj się moim niepowodzeniem, bo jak pisałam, złożyło się kilka czynników: kukurydzianej dałam dużo, ok.200g, po drugie to zrobiłam chleb, nie bułki i może dlatego kiepsko się piekł (długo i oklapł). W sobotę będę piekła chleb dla P. to spróbuję jeszcze raz
ależ jestem głodna od samego rana

u nas wiosna/jesień. Pomyśleć, że tydzień temu była śnieżna kraina
Zawiozłam dziś niuńkę do przedszkola, a tam pustki! Spokojnie, cicho, pewnie garstka dzieci na całe przedszkole...
Monia, super, że Mateuszkowi lepiej
Justka, P. Ci machał, bo przejeżdżał przez Mogilno i Trzemeszno;-)
Majandra, no i jak? nie strachaj się moim niepowodzeniem, bo jak pisałam, złożyło się kilka czynników: kukurydzianej dałam dużo, ok.200g, po drugie to zrobiłam chleb, nie bułki i może dlatego kiepsko się piekł (długo i oklapł). W sobotę będę piekła chleb dla P. to spróbuję jeszcze raz
Witam
u nas strasznie wieje, mielismy choinkę wystawioną ( 2,3cm wysoka, ciężka, gruba) na podwórku i stała przy wiacie, to latała rankiem jak miotła
od sąsiada drzwi też latały jak kartka papieru.......... masakraaaaa
Zdrówka dla chorowitków
Wczoraj miala koleżanka przyjechać do Mai a dziś kolego do Adasia i niestety wizyty odwołane bo chorują ........ dużo u nas teraz choruje ludzi ........ my się niby trzymamy, ale Adasiek zaczął kichać, smarkać........ i oby sie to nie rozwinęło
ooooooo i kaszle werrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr własnie
u nas strasznie wieje, mielismy choinkę wystawioną ( 2,3cm wysoka, ciężka, gruba) na podwórku i stała przy wiacie, to latała rankiem jak miotła
od sąsiada drzwi też latały jak kartka papieru.......... masakraaaaaZdrówka dla chorowitków
Wczoraj miala koleżanka przyjechać do Mai a dziś kolego do Adasia i niestety wizyty odwołane bo chorują ........ dużo u nas teraz choruje ludzi ........ my się niby trzymamy, ale Adasiek zaczął kichać, smarkać........ i oby sie to nie rozwinęło
ooooooo i kaszle werrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr własnie
Witam i ja:-) u nas też po śnieżnej krainie ani widu ani słychu za to wietrzysko łeb chce urwać
Aga trzymam kciuki żeby Adasowi nic się nie wykluło
Monia jak tam Mati dzisiaj?
Donuś a co Julitka na to, ze tak mało dzieci?

Aga trzymam kciuki żeby Adasowi nic się nie wykluło

Monia jak tam Mati dzisiaj?
Donuś a co Julitka na to, ze tak mało dzieci?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam
Mati dziś ok jak gdyby nigdy nic nie było
za to Ola coś kiepska w nocy miała 39 gorączki dałam syrop i spadła a ze dziś ma w szkole balik zawiozłam ją do szkoły mam nadzieje że bedzie się czuła tak jak rano po syropach i pani nie bedzie dzwonic że cos nie tak
Agulka żeby Adasiowi nic się nie rozwineło faszeruj juz go witaminkami

Mati dziś ok jak gdyby nigdy nic nie było
za to Ola coś kiepska w nocy miała 39 gorączki dałam syrop i spadła a ze dziś ma w szkole balik zawiozłam ją do szkoły mam nadzieje że bedzie się czuła tak jak rano po syropach i pani nie bedzie dzwonic że cos nie takAgulka żeby Adasiowi nic się nie rozwineło faszeruj juz go witaminkami

Podziel się: