reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aguś u nas też wieje, ale nie aż tak:szok:

Anetka, Julitka nic nie mówiła, nie przeszkadzało jej to, ale zobaczymy co będzie po południu. Ważne, że chodzą jej ulubione dzieci;-)

Monia,
cos się koło Was plącze, tylko nie wiadomo jeszcze jaki wirus:sorry2:

nadal jestem głoooodna, musze chyba w końcu coś zjeśc

reklama
Majandra,[/B] no i jak? nie strachaj się moim niepowodzeniem, bo jak pisałam, złożyło się kilka czynników: kukurydzianej dałam dużo, ok.200g, po drugie to zrobiłam chleb, nie bułki i może dlatego kiepsko się piekł (długo i oklapł). W sobotę będę piekła chleb dla P. to spróbuję jeszcze raz
Ja nie jadłam wczoraj, ale podobno takie same jak bez tej kukurydzianej. Ja też jak robiłam chleb z tego przepisu to mi nie wychodził.

U nas też wicher!!!! :szok:

Tak się zastanawiałam, czy może przenieść cały ten wątek na zamknięty. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
Zdrowka dla chorowitkow.

Ja nigdy nie pieklam chleba,ale gdybym dostala zakwas (bo nie chce mi sie robic) to upieklabym taki prawdziwy.

Donus kochany jest P, mogl trabic to wyjzalabym przez okno i jak zobaczylabym niebieski usmiech paryza to wiedzialabym,ze to on:-D

U nas tez starsznie wieje, +6,ale nie czuc tego. Taki jest plus tego wiatru,ze osusza wszystko z wielkiej wody posniegowej.

Wczoraj przywiezli wszystkie podlogi i kleje na dol. Umowiony transport byl na osttani rzut,czyli17-21,bo wymyslilam,ze zanim sie zaladuje i dojedzie to najwczesniej bedzie u mnie ok.18 i beda juz majstry i pomoga. A tu zonk, kierowca zadzwonil o 16,ze wyjezdza i namachalam sie jak glupia, Mateusza nie mialam sily podniesc takie mialam omdlale rece. Na szczescie kierowca byl super i 2/3 wniosl on. Oczywiscie na doooobre piwo stracilam;-)

Dzisiaj przywiozlam plytki na sciane do kuchni i od rana stawiaja kominek... W poniedzialek skoncza od wczesnego rana,bo dzisiaj za dlugo zeszlo nam na szukaniu wolnego komina wentylacyjnego (stukajac w sciany i studiujac moje zdjecia i plany) do ktorego miala isc rura do rozprowadzenia ciepla, ufff Zmeczona jestem jakas Aaaa wczoraj w radiu mowili,ze wjednym sklepie jest przecena farb Duluksa (wyprzedaz poprzedniego katalogu 2011) 2,5l za 30zl,a 5l za 60zl. Ciesze sie,bo wynalazlam fary do salonu, korytarza i klatki schodowej i 1 do kuchni:-)

Tak się zastanawiałam, czy może przenieść cały ten wątek na zamknięty. Co Wy na to?
ja uważam że ten powinien zostac tu ponieważ nie wszystkie wrześniówki mają dostęp do zamkniętego może któraiś co dawno nie pisała będzie chciała zajrzeć:tak:No i jeśli nie chcemy żeby coś było na ogólnym czyt, jeśli nie chcemy żeby ktoś tego nie czytał to własnie po to mamy zamknięty i wtedy tam piszemy.Moim zdaniem dobrze jest jak jest teraz.Takie jest moje zdanie

ja uważam że ten powinien zostac tu ponieważ nie wszystkie wrześniówki mają dostęp do zamkniętego może któraiś co dawno nie pisała będzie chciała zajrzeć:tak:No i jeśli nie chcemy żeby coś było na ogólnym czyt, jeśli nie chcemy żeby ktoś tego nie czytał to własnie po to mamy zamknięty i wtedy tam piszemy.Moim zdaniem dobrze jest jak jest teraz.Takie jest moje zdanie

Popieram w całej rozciągłości;-):tak::tak::tak:

A wpgóle to witam o poranku. Moi jeszcze śpią:szok::-) a ja zaraz zrobie im śniadanko i nastawie zupe, a potem jedziemy po Szymka i już razem z nim po moją mamę;-) dzieci juz szczęsliwe,bo się za babcią stęskniły:tak: one się stęskniły a my z Gośką miałyśmy tydzień spokoju:zawstydzona/y::sorry2:

:tak::tak:

Aneta a gdzie mamę "sprzedaliście"? dobry tydzień odpoczynku;-)

Justa wydawaj wydawaj kasę.......... ale potem jak usiądziesz przy kominku to ............ czad.........:-)

Monia jak Ola dziś?

U nas rozwija się chyba u Adasia, w nocy kaszlał już mokrym kaszlem, dzis nosem pociąga.......... nafaszerowałam go, napoiłam amolem , natarłam i siedzi teraz z łóżeczku przed TV ............ gorączki nie ma, ......... a kyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Majuska cieszy sie, że koniec już dzis półkoloni, na początku było fajnie, ale pod koniec nie wiedziały chyba już co mają Panie robić, TV im włanczają, mają rysować......... ogólnie nuda......... obiecany basen codziennie przekładają .......... wrrrrrrrrr

Witam kobietki na szybko!

siedzę dziś za E. i nie mamczasu

Justka, przekażę P.:-)

Zdrowka dla dzieciaczków

Majandra, mam mieszane uczucia, co do przeniesienia wszystkiego na zamknięty: z jednej strony Monia ma arację, ale z drugiej, to przeciez te wrześniówki, które chcą z nami pisać i są aktywne, to maja dostęp do zamknietego. Sama nie wiem...

Miłego weekendu!!!!

Melduje się po długim niby męczącym, ale jednak pozytywnym dniu;-) mama była u swojej siostry:tak: dziś wróciła już zdązyła mi nerwów napsuć ale ogólnie ok:tak: nasłuchałam się u ciotki i szkoda gadać aż serce boli jak pomyśle o tym jak niektórzy sa popaprani:wściekła/y: nie mam dziś siły o tym pisać jutro z pracy może skrobnę co nie co;-)
Agulka a kyszzzzzzzzzzzzzzzz choróbsko od Adaśka:tak:
Monia jak Olusia?

witam
Ola dalej gorączkuje i kaszle ale wydaje mi się że jest lepiej:tak:
Agulka zdrówka dla Adasia:tak:

reklama
Do góry