Zdrowka dla chorowitkow.
Ja nigdy nie pieklam chleba,ale gdybym dostala zakwas (bo nie chce mi sie robic) to upieklabym taki prawdziwy.
Donus kochany jest P, mogl trabic to wyjzalabym przez okno i jak zobaczylabym niebieski usmiech paryza to wiedzialabym,ze to on
U nas tez starsznie wieje, +6,ale nie czuc tego. Taki jest plus tego wiatru,ze osusza wszystko z wielkiej wody posniegowej.
Wczoraj przywiezli wszystkie podlogi i kleje na dol. Umowiony transport byl na osttani rzut,czyli17-21,bo wymyslilam,ze zanim sie zaladuje i dojedzie to najwczesniej bedzie u mnie ok.18 i beda juz majstry i pomoga. A tu zonk, kierowca zadzwonil o 16,ze wyjezdza i namachalam sie jak glupia, Mateusza nie mialam sily podniesc takie mialam omdlale rece. Na szczescie kierowca byl super i 2/3 wniosl on. Oczywiscie na doooobre piwo stracilam;-)
Dzisiaj przywiozlam plytki na sciane do kuchni i od rana stawiaja kominek... W poniedzialek skoncza od wczesnego rana,bo dzisiaj za dlugo zeszlo nam na szukaniu wolnego komina wentylacyjnego (stukajac w sciany i studiujac moje zdjecia i plany) do ktorego miala isc rura do rozprowadzenia ciepla, ufff Zmeczona jestem jakas Aaaa wczoraj w radiu mowili,ze wjednym sklepie jest przecena farb Duluksa (wyprzedaz poprzedniego katalogu 2011) 2,5l za 30zl,a 5l za 60zl. Ciesze sie,bo wynalazlam fary do salonu, korytarza i klatki schodowej i 1 do kuchni:-)