reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jak juz kompa włączyłam to wypadałoby sie przywitać, więc WITAM:-)
u nas przed chwilka padał deszcz ze śniegiem, na polach brak sniegu, błoto wszędzie i niewinnie słonko próbuje sie przez chmury przedrzec ale jakos mu to nie wychodzi:wściekła/y: jak nie będzie padac to na spacer wyjdziemy, bo ileż to mozna w domu siedzieć:angry:
no u nas jeszcze ten tydzien feriujemy;-) ale za oknem bardziej wiosna niż zima wiec młoda nie specjalnie korzysta:baffled: przed feriami był snieg i znając życie pewnie znów zawita w poniedziałek:wściekła/y:

ten post równiez pasuje do nas:tak: Anecia fajowa zabawa będzie nie tylko dla natalki ale i dla Ciebie, maleńka jesteś to wejdziesz jako starsza siostra córy;-):-D

Własnie w tym lupis wordzie jest fajowo bo dzieciaki wchodzą razem z rodzicami i wszyscy się moga bawić;-) już raz tam bylismy i w sumie zastanawiam się do tej pory kto się bardziej wybawił młoda czy my z M:-D

Kobietki, słonko wysłane!

Dziś też idę z gwiazdą na przegląd do lekarza, najbardziej mnie interesuje waga mojej kluski bo z dnia na dzień coraz większa i bardziej pyzata :-D

noooo, na zdjęciach niezłe poliki ma :-D:-D

Julitka jak jedzie obok tatusia, to zmienia biegi i ma pretensje, jak P. sam zmieni, nie prosząc ją:-D

Własnie w tym lupis wordzie jest fajowo bo dzieciaki wchodzą razem z rodzicami i wszyscy się moga bawić;-) już raz tam bylismy i w sumie zastanawiam się do tej pory kto się bardziej wybawił młoda czy my z M:-D

ja byłam z Julitką u nas w takim klubie. Noooo, wróciłam padnięta bardziej, niż ona.
U nas ferie też bez rewelacji. W niedziele byli z P. na basenie. W tę może na łyzwy skoczymy. Poza tym Julitka jak jest u babci, to się nudzi:sorry2:

Nie no Tuska na nude nie narzeka;-) ona to taki typ, ze szybko znajduje sobie sama różne rozrywki;-) dzisiaj babcia ją zabrała gdzieś na spacer także M ma wolne;-) a ja gmeram po necie i zastanawiam sie gdzie by tu mamie prace znaleźć, ale już wiem, że nie będzie łatwo:baffled:

Anetka fajne to miejsce, u nas Omar lubi chodzic do mniejszego bo w dużym są starsze dzieciaki i dużo hałasu.
Zazdroszczę wynajdowania zabaw przez twoją księżniczkę. Omar to przychodzi do nas i marudzi. Sam nie potrafi się zająć niczym.

Donuś dzięki za słoneczko, na spacerku pięknie nas ogrzewało a jak wróciłyśmy do domu to zaszło :-)
Gwiazda nie tylko ma policzki jak bułeczki rumiane ale i drugą brodę, której na zdjęciach nie pokazuje :-D
Omar wczoraj chciał już zmieniać biegi bo na stałe ma fotelik z przodu jednak nie pozwoliliśmy. Za to muzykę nam ustawia :-D

A to są zdjęcia ze spaceru... u nas śniegu jest jeszcze sporo. Drugie to jest już po spacerze
film 021.jpgfilm 022.jpg

Ostatnia edycja:
No przyznam, ze to ulubiona moja cecha u Tuśki, ze potrafi sobie sama wynajdować rózne zajęcia;-) dzieki temu my możemy sobie pospać;-):-D zła jestem wrrrrrrrrrrrrr ale to lepiej na zamknietym

Iza, bryka niuńki bardzo fajna. spacerujcie, spacerujcie...ja pamiętam jak z Julitką kuroswałam...

Ja też nie mogę narzekać na Julitkę, bo potrafi ładnie się sama bawić. Tylko ze w domu ma wiecej zabawek, a u babci się niestety nudzi...

Witam,

wczoraj ostatnia, dziś pierwsza?:szok::szok:Kobietki, co takie pustki???

Monia, Aga, Justka, Majandra, Wy sie coś obijacie;-)Nie wspomnę już o reszcie, która rzaaadko pisze.

Wychodziłam z domu wiosną a teraz już zima na całego!!!!!

Mają przyjechać do interntu, bo coś mi w domu nie działa, ale jadą od poniedziałku:baffled:

Jutro i w piąt. w końcu nie będzie szefów, bo jadą na małe ferie, więc bedzie trochę luzu:-)

Anetka, natchnęłaś mnie i jeśli dziś sie wyrobię, to zrobię niuńce surprise i zabiorę do krainy marzeń na wspólne szalenstwo;-)

reklama
hejka

witam ze śnieznej krainy...... u nas kołderka, puch na drzewach........... slicznie jest .... ale na plusie więc ciapowato.

Donus to luzik będziesz miała
Iza mała cudna

Do góry