reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w paskudna pogodę, jak wstaliśmy to za oknem biało już było:szok: jest na plusie więc szybko topnieje ale BŁOCISKO niemiłosierne:crazy:

Aneta miłego dnia w pracy....... a z Adasiem niby ok, ale zielono-zółte gluty sie pojawiły

Miłego weekendu........ ja własnie z dziecmi babke ukręciłam i babeczki też juz upieczone;-)

przypomniało mi sie , że miałam Anete pytac o komodę co jechaliście po nią w wzeszłym tygodniu........kupiona???????

Donus co do przemalowania Mai pokoju to mojemu dziecku juz się księzniczki nie podobają, to takie dziecinne--- usłyszałam. Jak jej pokój robilismy to miała wtredy 6 lat a teraz juz baba 9letnia:-D;-)

Justa widziałam kominek ...superrrr ....... ale jeszcze TYLE przed Wami......... uwielbiam ten czas

Ostatnia edycja:
reklama
Witam o poranku:-) za oknem u nas ponownie biało:baffled: wcale za tym widokiem nie tęskniłam:no:

Jak tam chorowitki? Wykurowane po wekendzie?

Witam i ja

chyba się doprawiłam na własne życzenie: zaczynam smarkać i boli mnie gardło, bo...byłam w sobotę z koleżankami na dyskotece i piłam wodę mineralna, tylko ze ona była z lodówki i z lodem:szok::szok:

Dziś niuńka jedzie an nockę do babci, więc ja po pracy lecę na miasto;-)

Iza, w końcu mama Ci pomaga...

u nas dziś mrozek i delikatne płatki w nocy spały.

Dzień dobry w ten poniedziałkowy poranek. Tak tak u mnie poranek. Mała dała czadu w nocy więc dopiero wstałam a ona jeszcze spi.
Omar już zdrowy poszedł do przedszkola.
Donuś mama mi pomogła bo zadzwoniłam i ją poprosiłam, ale Omar spędził wtedy dużo czasu przed TV i kłócił się z babcią o pilota. A poza tym było całkiem w porzadku. Pomagała mi przy obiedzie i przy małej, grała z Omarem w gry i jakos te kilka dni zleciały. A co najważniejsze chciała zostawać z 2 dzieci jak musiałam do zusu jechac i do hurtowni.
Aha dziewczyny przebranżawiam się. Będę teraz na allegro sprzedawać biżuterię. Bardzo mi sie ona spodobała. Później pochwale się, teraz pokazałam je na FB

reklama
Dzień dobry
ja też poprosze porcję słoneczka zwłaszcza że dziś idziemy na spacer z nowym-starym wózkiem. Kupiłam wczoraj gondolkę dla Aśki, używana za 100 zł, fakt że nowa z wysyłką pewnie z 500 by kosztowała ale że spacerówkę mam nie chciałam inwestować. Wózeczek w super stanie.
Dziś też idę z gwiazdą na przegląd do lekarza, najbardziej mnie interesuje waga mojej kluski bo z dnia na dzień coraz większa i bardziej pyzata :-D
Czy wasze dzieci też są takie mądralińskie? Omar zna się już na wszystkim a jak na czymś się nie zna to zapyta i już się zna. Teraz zgłębia tajniki prowadzenia samochodu. Wczoraj tłumaczył mi kiedy na jaki bieg zmieniać :szok:
U nas już po feriach a po frekwencji na forum obstawiam że u was trwają na dobre :-)

Do góry