Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W efekcie fajnie wyglądaliśmy, bo Julitka tuliła na kolanach kitka a ja miałam na kolanach Julitkę
Jeszcze brakowało P., który by trzymał na kolanach mnie

Dziś jadę ja na zakupy i po moją mamę a on niech sobie radzi
Donuś jak pieczywko?
...Witam kobietki!!
Niuńka wczoraj wróciła i co? Pierwsze co, to rzuciła sie do kota a mama ją nie interesowała. W efekcie fajnie wyglądaliśmy, bo Julitka tuliła na kolanach kitka a ja miałam na kolanach Julitkę
Jeszcze brakowało P., który by trzymał na kolanach mnie
haha dobre
Monia, oj, szkoda mi Was. Dobrze, że macie ferie, to mozecie się połozyć i odespać nocke. Zdrówka dla Matiego
no wasnie jeszcze nie mamy ferii
udanych zakupów! dobra decyzja!
pieczywko.....kiepsko. Na niepowodzenie mogło się złożyć kilka czynnikow. Ogólnie jakoś nie podeszła mi w smaku mąka kukurydziana, ale muszę ja gdzieś wykorzystać.
Uuuu, szkoda, bo ja właśnie po raz pierwszy robię z dodatkiem kukurydzianej? Ile jej dałaś? Ja na razie tylko 50 g.pieczywko.....kiepsko. Na niepowodzenie mogło się złożyć kilka czynnikow. Ogólnie jakoś nie podeszła mi w smaku mąka kukurydziana, ale muszę ja gdzieś wykorzystać.

od sąsiada drzwi też latały jak kartka papieru.......... masakraaaaa
ooooooo i kaszle werrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr własnie
za to Ola coś kiepska w nocy miała 39 gorączki dałam syrop i spadła a ze dziś ma w szkole balik zawiozłam ją do szkoły mam nadzieje że bedzie się czuła tak jak rano po syropach i pani nie bedzie dzwonic że cos nie tak