W przedszkolu u mojej siostrzenicy prawie wszystkie dzieci miały jakieś pasożyty. Albo gliste,albo owsiki albo jeszcze coś innego. Strasznie ciężko się tego pozbyć i czesto nawet trudno wykryć w badaniu. Wlasnie z piaskownicy dzieci biorą takie niespodzianki.
reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
moja lekarka powiedziała,że najpierw mam podawać owoce, potem warzywka, soki i deserki, kleik jeśli dziecko przesypia ładnie noc nie jest konieczny, kaszka z rana-czyli wychodzi 3x mleko, 1x kaszka,1x deserek
poza tym mówiła,że mam dawać to wszystko łyżeczką bo ją łatwiej domyć niż butelkę ;-) nawet herbatki 
w kwestii glutenu-mamy podawać pół łyżeczki kaszki glutenowej do tej bezglutenowej, ale dopiero po 5 miesiącu
poza tym mówiła,że mam dawać to wszystko łyżeczką bo ją łatwiej domyć niż butelkę ;-) nawet herbatki 
w kwestii glutenu-mamy podawać pół łyżeczki kaszki glutenowej do tej bezglutenowej, ale dopiero po 5 miesiącu

moja lekarka powiedziała,że najpierw mam podawać owoce, potem warzywka, soki i deserki, kleik jeśli dziecko przesypia ładnie noc nie jest konieczny, kaszka z rana-czyli wychodzi 3x mleko, 1x kaszka,1x deserekpoza tym mówiła,że mam dawać to wszystko łyżeczką bo ją łatwiej domyć niż butelkę ;-) nawet herbatki
w kwestii glutenu-mamy podawać pół łyżeczki kaszki glutenowej do tej bezglutenowej, ale dopiero po 5 miesiącu![]()
czyli 5 posiłków, czy jeszcze zupka do tego? my do tej pory przeciery miałyśmy miedzy posiłkami po troszkę ale chce już wprowadzić zamiast mleczka, a za chwile zamówię kaszki
stokrotka.af
czyli 5 posiłków, czy jeszcze zupka do tego? my do tej pory przeciery miałyśmy miedzy posiłkami po troszkę ale chce już wprowadzić zamiast mleczka, a za chwile zamówię kaszkitylko Ada je 6 razy na dobe
junior już dawno jada 5x po 150lm , nam powiedziała,że 5x dziennie wystarczy

*martusia*
Stokrotka wiesz fajny podzial
a mi z kolei mowiono ze najpierw warzywka a pozniej deserki owoce soczki itp.
u nas gruszka nie uczula hurra
takze jutro jedziem dalej i zaopatrze sie w kleik moze Oli w koncu przespi noc...
u nas gruszka nie uczula hurra
takze jutro jedziem dalej i zaopatrze sie w kleik moze Oli w koncu przespi noc...

*martusia*
no wlasnie - sprobowac nie zaszkodzi... 
dziewczyny a jak przyrzadzic dzieciowi brzoskwinie? ja sie serio zastanawiam jak cos przyrzadzic nieraz...
dziewczyny a jak przyrzadzic dzieciowi brzoskwinie? ja sie serio zastanawiam jak cos przyrzadzic nieraz...
reklama
*martusia*
nie no ja tez nie
tak tylko czasem mnie nachodzi taka mysl.
Podziel się: