reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dolores masakra,co za babon,:wściekła/y:
Co do pracy męża to mojego też praktycznie nie ma a jak mój urlop się skończy to chyba niedziela tylko nam zostanie,w sumie to od dawna widujemy się prawie tylko w niedziele,z pracy wraca przed 21,jak Alanek nie śpi to go umyje,ja w tym czasie zajmuję się Marcelem który budzi się co chwile do 24 jak u Merlin,on idzie jeszcze na chwile do gołębi,ja kąpiel on kąpiel i jest 24 idziemy spac,tyle co się przytulimy i zamienimy kilka zdań.No takie czasy co zrobic trzeba pracowac.Zanim zaszłam w ciąże z Marcelkiem to i w niedziele się prawie nie widzieliśmy,ja pracowałam 250-300h miesięcznie.Przez telefom mąż dostawał wytyczne co do Alana.Najbardziej za dzieckiem tęskniłam czasem przez kilka dni mnie nie widział,bo wychodziłam to spał a wracałam po północy to też spał i bardzo sobie chwaliłam że spał z nami nahxccłóżku bo mogłam się choc przez kilka godzin nocnych wtulic w to małe ciałko:no:Trzymało mnie tam tylko to że chcę zajsc w ciąże i na zwolnienie.Bo normalnie dla matki to nie da się tak robic:eek:

U nas już lepiej,ja mniej połamana,Marceluś wczoraj dzis już nie gorączkował,katarek tylko niewielki :tak:Alanek zdrowy.We wtorek szczepienie i nie wiem co robic chyba zadzwonie i przełoże niech się troche wzmocni.

reklama
A u mnie leżą piękne wielkie pąki z lukrem i skórką pomarańczowa i mężo sobie zje po pracusi.Bo ja nie mogę przecież :-p
Merlin jestem z tobą,w święta dałyśmy rade to co to dla nas tłusty czwartek.:-D;-)

Tygrysku ja sie nie czepiam zapytalam tylko ale nie bede sie juz odzywac
Future oj to teraz Hesia dokazuje... u nas wsrod dzieciow grypa panuje i miejsc w szpitalach brakuje dlatego teraz tak troszke chowam Oliego pod kloszem

slyszalyscie? 9latka urodzila synka 50cm i 2,5kg :szok::szok:

buhahhahhahaha 4 Siostry mojego m są w ciąży i moja Siostra tez, dwie maja termin na początek marca,trzecia koniec lipca, czwarta koniec wrzesnia, a moja Siostra pazdziernik :szok::-D

Ale super! Jeden wielki dzieciniec! Pomysl ile Jasiek bedzie mial zabawy, no i bedzie najstarszy z nich ,dla mnie bomba... Ach szkoda,ze my tu nie mamy nikogo.

Stokrotka kopsam :-D
Ja Ci tam kalorii nie liczę ale nie wiem co Ci Ewa Chodakowska powie na cwiczeniach jak mordkę umorusaną w lukrze zobaczy:-D

Hahahahaha !

Dobreeeeee

Ja juz po wieczornym poceniu,30 min na orbim a paczka to jadlam tylko w mojej wyobrazni :D

czesc dziewczynki ja ledwo żywa
4 noc nie śpię bo mi się wlączyla nadwrażliwość zębów... wszystko mnie boli do tego siódemka i co za tym idzie i ucho i gardło masakra...
Sebek nie siusia w nocy w ogóle albo sie budzi i wola siku także 5 nocka z pampkiem, ale suchym jak jutro bedzie sucho to zaczynamy nie zakładać pampusia na noc:)

dzisiaj dzwonili upomnieć się, że Adul nie szczepiony jeszxcze więcx ściemniłam, że dzieć chory bo nie mam zamiaru iść do przychodni pełnej ludzi chorych... zeby coś do domu przynieść...

foilmiku nie oglądałam i nie będę oglądała ... bo aż mnie ciary po plecach chodzą...

Sebciu bardzo kocha Adusia ale ma teraz etap wkładania do buzi Adusia kredek, niekapka,jedzenia. Dodatkowo ubzdurał sobie, że Aduś jest smaczny i go gryzie :eek:więc nie mam chwili dla siebie...

buziam Was
mam nadzieję, że wrocę do żywych

reklama
Do góry