reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

mamoM jak humorek? Mati dał Ci pospać w nocy? co w końcu z G?
marta suuuper, to kiedy faktyczne ferie, w sensie kiedy ostatnie lekcje pryw?:-)
ironia bywa kochana i tak, tym bardziej, że Ty w trakcie poszukiwań pracy więc i nerwówkę masz plus @, jutro będzie lepiej:tak:

leniuchy wstaaaawać:-p

reklama
ironia jak cie to pocieszy ja nie mam @ a obje z mężem dziś nawrzeszczekiśmy na Dominike przed przedszkolem, z nerwow prawie ja sie powyłam. ale wyprzytulalam ja przed wyjściem, żeby nie posżła roztrszesiona do przedszkola i jeszcze do mamy zadzwoniłam(bo pracuje w przedszkolu, żeby ja tam przytuliła mimo wszytsko)
martadelka ide na 13 i koncze o 17:30i jedziemy do SPA dzisiaj:)
hej mama m

marta do SPA??? zaaaaaaazdroszczę:-p to będzie świetny pocztek ferii:tak: Twoja Mama pracuje w przedszkolu, gdzie Dominika chodzi?

no do SPA tak dawno nie byłam, juz czuje te bicze wodne na moich plecach:) tak, moja mama pracuje w przedszkol Dominiki jako intendentka i dminika ma jak w raju i ja tez bo nic mnie obchodzi:)

a u nas powoli ja zakichana, benio ma malutki katar chyba juz mu sie konczy :) a michał też jakoś tak...

mysle ze mi się polepszy jak znajdę pracę :-D póki co pykam jakieś male zlecenia :)

Martadelka - jutro strój jak na bal żłobkowy czyli moj handmade :-pNo to bogato towarzysko u Ciebie :tak:
My jutro na bal a potem do kolezanki która ma córeczkę 10 miesięcy starszą i z którą będziemy balowac i byłyśmy tydzień temu.
Impreza moja zawodowa :baffled:
Ironia - na mnie nie licz.... :sorry:

reklama
Hej, wpadłam na chwilkę i odrobinę poczytałam, nie wiem, co z moim dzieckiem się dzieje, ale drugi dzień z rzędu mi zasypia (a nie spała już od pół roku) i apetyt traci. Może to kolejne zębiska idą? Długo nie zaglądałam ale widzę, ze u Was wiele zmian :)

U mnie za chwilę mąż z pracy wróci i znowu nici z chwili dla siebie ;) ale co tam, nadrobię, jak Hani włączę świnkę Peppę ;)

Do góry