reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o czyżby czyżyk:szok::szok::szok: ale to Zuzanka miałabyć po Gatto, nie ja...
Ja tu ostatnia do Was dołączyłam:zawstydzona/y: i się w kolejkę (prawdopodobnie wcięłam).... się okaże na dniach...:no:

Co do DJ-a, nie będę go odwoływać..... eM na pod koniec 2012 r. powiedział mi ze 2013r. to będzie nasz rok i ze będzie się działo:szok: i widzę ze go realizuje:sorry2: Najwyżej nie będę pić na przyjęciu :-)
Trzymajcie kciuki by się poukładało samo bo nienawidzę dylematów!

reklama
no bo to tak najczesciej działa:tak:
"nowe" na wątku pokazywały nam zdjęcia II zaraz po przywitaniu się;-):-)
Kiedyś nawet wypisywałysmy sie z wątku,zeby po kilku dniach przywitac sie jako "nowe":-D No ale tak to nie chciało zadziałac;-) Trza być nowa 30-tką, nówką nieśmiganą.

mam ochote sie upic:baffled:

:szok:
Szycha nie załamuj mnie:baffled:
Po to Pan Bóg wymyślił emotikony, zeby człek nie musiał wszystkiego tłumaczyć jak.. no.. łopatologicznie znaczy sie.
Takie cuś ::-p ;-) pod moją wypowiedzią oznacza, ze zartuje.

:baffled::baffled::baffled: rece mi opadły

P.S. emotikony to te takie buźki wyrażające emocje ;-)

no ale jak Cie jakoś uraziłam to przepraszam:sorry2::zawstydzona/y: ja czasem mam ciężki dowcip:zawstydzona/y:

dobra, ide jednak sie upić karmi... i nastepnym razem ugryze sie w klawiature zanim cos napisze:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ahoj babole:-)
Witam się z samego rana bo jak zwykle jak mam wolne to spać nie mogę :confused2:
Dzisiaj w planach mam sprzątanie i pranie:huh:

Wczoraj okresowo opieprzyłam eMa potem popłakałam troszku a na końcu oczywiście powiedziałam że mnie zalało:sorry: I usłyszałam:-To trzeba było tak od razu mówić a nie od dupy strony zaczynać :eek:
Sram po gaciach przed wtorkowym HSG :sorry:

Kok.o ty się nie chandrycz bo ja też wczorajszy wieczór w domu spędziłam śpiąc:shocked2:
Ty masz ciężki dowcip:confused: nie zauważyłam :rofl2::-p

Szyszunia
kciukasy trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z cholernie zasypanego śniegiem wschodu :eek:

hej!!!!!!!!!!!!!!u mnie ****....:-(dzis juz plamic zaczełam:-:)-:)-:)-(,brzuch boli,tempka spadła:-:)-(,kiedy w koncu nie dostanę tej wrednej @?????wiem,ze Adam musi sie wyleczyc,wtedy szanse beda na ciąże,teraz mamy małe,ale nadzieja jak zawsze była!!!!niestety kolejny raz nie udało się.....:-( dziewczyny ,nie wiem,moze ja za bardzo stresowo,nerwowo do tego wszystkiego podchodze????????sama juz nie wim,mysle o tym przez cały czas!!!nie umie sie wyluzowac,odstresowac,nie umię i już!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasica ja też tak mam ,ciągle się stresuję i nie potrafię się wyluzować :zawstydzona/y: Cholera w pracy też się stresuję :sorry:
Mam szereg galopujących myśli :sorry: Aż czasami mnie mój M opieprza że wszystkim się przejmuje :confused2:
Ale taka już jestem :confused2:
Więc spoko luz nie jesteś sama :zawstydzona/y:

Do góry