reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jaś już nie tylko nieśmiało pełza ale też przewraca się z brzucha na plecy huraaa :-D
no to do rzeczy...

taycia Kochanego ciała nigdy nie za dużo- o Dzidzi Twojej pisze- zart ;-)
verita dobre z ta pietka chleba i psem, zazdroszcze basenu my pojedziemy jak bedzie cieplej
Kasieq Twoj m tez nie pomocny epidemia czy cos
fasolka witaj w szanownym gronie bezrobotnych, ja dzis czulam wiosne ale w butach :-D (mokrych)
martusia dzieki za info o DDtvn, &&& za zgode ;-)
ayni to u Was placa Klientowi za prowadzenie konta :szok:u nas odwrotnie klient placi bankowi :tak:, zazdroszcze tego morza
Kasia PP czekam na focie z basenu, ja sie panicznie boje wody i wchodze tylko do pupy :no:
Future jeny co mu odbilo :szok::wściekła/y::no::-( a jak traktowal malutka Hanie?
storkotka fryzura :szok:;-)
beacia naj dla poł roczniaka, bączki :-D:-D:-D;-)

reklama
witam kochane...
ledwo żywa...
ruszać się nie mogę tak mnie boli kręgosłup...
dobrze, że dzisiaj lekarz...

*Martusia* współczuje ciśnienia
Future mnie też lepiej bo BB mi z kom nie dziala...a szkoda...
Awersja mam to samo nawet na zakupy dłuższe wyjść nie mogę na dodatek Adul nie toleruje M...:baffled:
Naga wspołczuję problemów z żołądkiem
Future u nas jest podobny problem... myslę, że to wynika z tego, że starsze dzieci są bardziej kontaktowe...
Taycia dobrze, że wsio ok:) a Ty konto na FB masz?bo chyba Cię tam nie ma z nami:)
Kasieq wspólczuje:(
Future ale nie ma prawa wziąć Ci Hesi to tak samo Twoje dziecko jak i jego... nie grajcie dziecmi bo to się odbije tylko na nich... jak dzieci będą spaly porozmawiajscie, pokłóćcie sie, ale niech dzieci tego nie widza

WITAM:)

Słoneczny dzień ale mroźny...a już myślałam że będzie tylko cieplej...

TYGRYSKU super brawa!!
BEACIA a może dietke zmienić?bączki a kto ich nie puszcza?to dla zdrowia...jelitka pracują ;)
STOKROTKA wow!:p jak to się stało że tak kolorowo?przypomnij mnie co to za farba??

Witam z łóżka jak zwykle dziecię zarzucilo pieluche na twarz i udaje że spać idzie.
Dziś niunia kończy 5 miesięcy !!!:-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry! Ja juz pisalam na FB,polozylam w Adama glowa do sciany a znalazlam go nad ranem glowa do drzwi na brzuchu , chyba przewedrowal LOL.

Verita 5 miesiecy, super, ale leci, co? Gratulacje!

Tygrysie nie nie :D to tylko w ING i juz raz nam przyslali 50 e za oszczednosciowy, a teraz za biezacy mimo ze za biezacy to nawet sie nie upominalismy , szok, ale w innym banku juz musimy placic za prowadzenie i nie ma takich luksusow. No ale 100 ulica nie chodzi, u mnie w budzecie sie zawsze znajdzie miejsce :-D Pogratulowac Jasiowi, nie moge sie doczekac az nasze maluchy zaczna rozrabiac w domu !

Risia, cho no, rozmasujemy :D ja mam dzis zakwasy male po kettlebellku ale nie jest zle, przynajmniej czuje , ze zyje ;-)

zaraz sie zbieram na zakupy, mleko i pampki trzeba kupic dziecku. No i pasze jakas bo prawie pusto w lodowie,ale chyba poczekam az moj pracus wstanie i go zaciagne, przeciez dzwigac nie bede :-D

Hej Mamusie

Ale zimno dzisiaj tylko 4 stopnie:baffled: Nic mi się nie chce a tu sprzątanie i prasowanie czeka. Dobrze że obiadek zrobiłam wczoraj.

Jaś już nie tylko nieśmiało pełza ale też przewraca się z brzucha na plecy huraaa :-D
no to do rzeczy...

taycia Kochanego ciała nigdy nie za dużo- o Dzidzi Twojej pisze- zart ;-)
verita dobre z ta pietka chleba i psem, zazdroszcze basenu my pojedziemy jak bedzie cieplej
Kasieq Twoj m tez nie pomocny epidemia czy cos
fasolka witaj w szanownym gronie bezrobotnych, ja dzis czulam wiosne ale w butach :-D (mokrych)
martusia dzieki za info o DDtvn, &&& za zgode ;-)
ayni to u Was placa Klientowi za prowadzenie konta :szok:u nas odwrotnie klient placi bankowi :tak:, zazdroszcze tego morza
Kasia PP czekam na focie z basenu, ja sie panicznie boje wody i wchodze tylko do pupy :no:
Future jeny co mu odbilo :szok::wściekła/y::no::-( a jak traktowal malutka Hanie?
storkotka fryzura :szok:;-)
beacia naj dla poł roczniaka, bączki :-D:-D:-D;-)

Tak, właśnie epidemia leniwych facetów!!!:wściekła/y::no:
Dawaj filma z pełzakiem:-D

witam kochane...
ledwo żywa...
ruszać się nie mogę tak mnie boli kręgosłup...
dobrze, że dzisiaj lekarz...

*Martusia* współczuje ciśnienia
Future mnie też lepiej bo BB mi z kom nie dziala...a szkoda...
Awersja mam to samo nawet na zakupy dłuższe wyjść nie mogę na dodatek Adul nie toleruje M...:baffled:
Naga wspołczuję problemów z żołądkiem
Future u nas jest podobny problem... myslę, że to wynika z tego, że starsze dzieci są bardziej kontaktowe...
Taycia dobrze, że wsio ok:) a Ty konto na FB masz?bo chyba Cię tam nie ma z nami:)
Kasieq wspólczuje:(
Future ale nie ma prawa wziąć Ci Hesi to tak samo Twoje dziecko jak i jego... nie grajcie dziecmi bo to się odbije tylko na nich... jak dzieci będą spaly porozmawiajscie, pokłóćcie sie, ale niech dzieci tego nie widza
Może M jakiś masażyk ci wieczorkiem zafunfuje?:tak:;-)

Witam z łóżka ja zwykle dziecię zarzucilo pieluche ta twarz i udaje że spać idzie.
Dziś niunia kończy 5 miesięcy !!!:D

Wszustkiego Najlepszego dla Córeczki!!
images4.jpg

dzien dobry! Ja juz pisalam na FB,polozylam w Adama glowa do sciany a znalazlam go nad ranem glowa do drzwi na brzuchu , chyba przewedrowal LOL.

Verita 5 miesiecy, super, ale leci, co? Gratulacje!

Tygrysie nie nie :D to tylko w ING i juz raz nam przyslali 50 e za oszczednosciowy, a teraz za biezacy mimo ze za biezacy to nawet sie nie upominalismy , szok, ale w innym banku juz musimy placic za prowadzenie i nie ma takich luksusow. No ale 100 ulica nie chodzi, u mnie w budzecie sie zawsze znajdzie miejsce :-D Pogratulowac Jasiowi, nie moge sie doczekac az nasze maluchy zaczna rozrabiac w domu !

Risia, cho no, rozmasujemy :D ja mam dzis zakwasy male po kettlebellku ale nie jest zle, przynajmniej czuje , ze zyje ;-)

zaraz sie zbieram na zakupy, mleko i pampki trzeba kupic dziecku. No i pasze jakas bo prawie pusto w lodowie,ale chyba poczekam az moj pracus wstanie i go zaciagne, przeciez dzwigac nie bede :-D

Lence też się już to zdarza:-D Udanych zakupów!

A ja juz obiad ugotowany, dziecko oszukane spi w ogrodzie iia ze ma byc 10 stopni i slonce swieci to na dlugi spacer pojdziemy :-D:-) wiosna czuc :-)

Witam my zaliczyłysmy juz dzis 3h spacer :szok::-D słonko jest to korzystamy:-p..

Becia jesli ci umowa wygasa w sierpniu to ci sie zasiłek nalezy ,rok musi byc przepracowany wciagu ostatnich 18 miesiecy....

Zdrowia chorym i pozytywne fluidy potrzebujacym mykam obiad robic:-)

reklama
20 objawów bycia mamą:

1. Ktoś zdejmuje ci kapcie i rzuca ci nimi w twarz podczas gdy ty jesz śniadanie.
2. Ktoś przypadkiem nadepnął ci na pierś.
3. W skrzynce odbiorczej masz wiadomość pod tytułem „Wszy".
4. Zdania typu: „Chciałbym mieć magiczny kufer" przestają brzmieć w twoich uszach dziwnie.
5. Zdania typu: „Nie powinieneś wkładać sobie nic w pupę lub do ucha." przestają brzmieć dziwnie i zdarza ci się ich użyć.
6. W twoim domu są zabawki, których nazw nie potrafisz wymówić.
7. Ktoś z tobą rozmawia podczas twojego snu.
8. Ktoś z tobą rozmawia, podczas gdy myjesz zęby.
9. Masz zamknięte oczy i próbujesz spać, gdy ktoś staje ci na brzuchu lub na głowie, ew. wyrywa włosy.
10. Nigdy nie zdążasz wypić herbaty/kawy, gdy jeszcze jest ciepła.
11. Nigdy nie zdarza ci się wypić kawy/herbaty do końca.
12. Na podłodze w łazience leży krajalnica do jajek i foremka do ciasta.
13. Wyprawa z mężem do IKEI po nowy materac to dla ciebie randka.
14. Zakładasz szpilki i elegancki płaszcz po raz pierwszy od miesięcy. Z płaszcza wisi naklejka ze Snoopym.
15. Budzisz się o 7:20 i uważasz się za szczęściarę.
16. Nie masz pojęcia, kim jest Honey lub Natalia Siwiec, ale potrafisz wymienić wszystkie Bakugany lub Transformersy.
17. Brak Transformersów lub Bakuganów to w twoim domu koszmar, czy raczej, używając bardziej odpowiednich słów: zagłada nuklearna.
18. Jesteś podekscytowana prawie tak samo jak twój syn, gdy widzicie śmieciarkę.
19. Koniec z podjadaniem słodyczy w środku dnia. Jeśli naprawdę MUSISZ zjeść to czekoladowe ciasto i nie możesz się powstrzymać, chowasz się z nim jak kryminalista (którym jesteś), żeby nikt się nie domyślił.
20. Idziesz do kuchni i nadeptujesz na coś, co albo zaczyna grać, albo świecić. Podnosisz to i odkładasz na swoje miejsce, mimo że wiesz, że za 10 minut znowu na to nadepniesz.

Do góry