reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

jest parasolka Maclaren XLR, który jest największą spacerówką na rynku (szerokie i wysokie siedzisko, dość duże koła, zajefajny daszek:
Zobacz załącznik 542484 Zobacz załącznik 542483 ten PO LEWEJ

ja kiedyś chorowałam na tego Maclarena XLR i dalej jestem w nim zakochana, ale jest kompletnie poza moim zasięgiem finansowym..

O ja Cię pierdziu, 1200 zł za parasolkę? :szok: A on mógłby służyć już teraz za spacerówkę czy raczej jest to typowa parasolka dla starszych dzieci?

Niespodzianka
tulę!

reklama
O ja Cię pierdziu, 1200 zł za parasolkę? :szok: A on mógłby służyć już teraz za spacerówkę czy raczej jest to typowa parasolka dla starszych dzieci?
Ona może być już od urodzenia podobno, a tak na serio, to dla naszych już spokojnie i starcza na baaardzo długo. Jest duża, dobrze zabudowana, nie jeździ tylko wręcz płynie po chodnikach, jest idealnie wyważona, ma rozkładany daszek, duże koła, większe niż Coneco, najszersze siedzisko i najgłębsze, duży regulowany podnóżek, najwyższe oparcie rozkładane do pozycji leżącej, więc naprawdę duże dzieci się w niej mieszczą, w tym również te grubsze w kombinezonach. MA dożywotnią gwarancję oraz jest bardzo lekki jak na swoje gabaryty.
To taki Bentley wśród spacerówek-parasolek.
w zasadzie jest lepsza niż wszystkie spacerówki nie-parasolki...

Ostatnia edycja:
Qrde podoba mi się :cool2: Zwłaszcza ta w wersji czarnej...
Ale 1200 zeta? :sorry2:

Kasieńka Ciebie też tulę :elvis:

Gdyby która pytała, jak tam mi się żyje bez męża przy boku, to powiem, że nie jest źle. Opanowaliśmy z K. pewien system współpracy ;-) W takich momentach sporo starsze dziecko jest zbawieniem.
Najgorsze ze wszystkiego jest tylko parkowanie przed szkołą Kornela - masakra, wczoraj objechałam wszystkie przyboczne ulice chyba ze trzy razy zanim znalazłam miejsce :baffled: Nie wiem, jak mój M. to znosi.

Najgorsze ze wszystkiego jest tylko parkowanie przed szkołą Kornela - masakra, wczoraj objechałam wszystkie przyboczne ulice chyba ze trzy razy zanim znalazłam miejsce :baffled: Nie wiem, jak mój M. to znosi.

pytanie, czy dzielnie szuka miejsca, czy po prostu staje gdzie popadnie,szybko zaprowadza młodego do szkoły i już go nie ma ;-)

dziewczyny, dzieki za powitanie,kurna, nie ogarniam wszystkiego by poodpisywac, szlam spac o 22 i o 24 skonczylo sie spanie :( a od 3 to juz na serio, az z wscielkosci o 5 wieszalam pierwsze pranie :angry: a do tego jestem sama bo tatunio sie deleguje :crazy:
padammmmm
pocieszam sie, ze grzdyl tez niewyspany, wiec kiedys pasc musi, nie?

co do maclarena....tez sie na niego slinie, ale zastanawiam sie,czy on wart tych pieniedzy...?

hmmm ja moze jestem dziwna ale maclaren to ostatni wozek jaki bym kupila. tak jak xlander. jakos mi totalnie nie pasuja! no i co drugi wozek na ulicy to wlasnie maclaren albo xlander. no ale moze to wlasnie dlatego ze sa super hehe

Iwon dzielna dziewczyna z ciebie:)
Sicil ty lepiej znajdz jakiegos zaklinacza dzieci bo sie wykonczysz przeciez!
Kasienka glowa do gory
Niespodzianka wspolczuje humorow.
moj dzis odpukac nawet nawet. Ale wczoraj go obkupilam w ikei wiec moze to dlatego , z wdziecznosci jest grzeczny...JASSSSNE.... w kazdym razie dostal tunel do raczkowania i lamparta, i obydwie rzeczy sa super. myslalam ze z tym tunelem jeszcze nie bedzie kumal o co chodzi ale strasznie sie cieszy i biega w nim w ta i spowrotem :-D polecam:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10192013/?query=busa
Kasnienka zapraszam na testowanie tunelu z nikosiem ;)

Aylin Martynka slodka:)
Kasienka nie smutaj sie;)

My bylismy u lekarza z malym dobrze dzis konczymy antybiotyk. Co do wozka to ja jestem fanka PegPerego, a buciki super sa NATURINO I SUPERFIT..
znowu nie mam neta w domu:baffled::baffled:

reklama
Dziewczyny mam mega lenia.
Czuję wyraźnie jajniki jak na @ więc na spacer jeszcze nie wyszłam...
Pe wyjechał o świcie i wróci jutro wieczorem...
Pogoda do dupy...
Spać mi się chce...
itd itd...

Świetny tunel:-)

Moja Gosia od dwóch dni ustawia się na czworaka :-) i od wczoraj siada:-):-) jeszcze z podparciem ale to już to:-):-):-)

więc może tunel nam się przyda;-)

Do góry