Kasieńka - teraz jest promocja ratalna znowu - 198 zł /20 rat![]()
hmm gdzie haczyk?
Muńka w ksiazceHoggpisalo ze jak dziec zaczyna sie budzic wczesniej czy w nocy a chce jesc to trzeba zwiekszyc dzienne porcje ... u nas sie sprawdzilo jak zwiekszylam po tym jak zaczal wczesniej wstawac
to ja zapraszam tych ekspertów - niech spróbują wcisnąć mojej modelli chodz łyżeczke więcej. Ja więcej nie che to nie i juz. Nie ma siły, nie wepchniesz
Kasieńka - no dokładniejest tylko jednorazowa opłata prowizja za wzięcie kredytu w wysokości jednej raty, a zwykle opłaty plus odsetki przy 20 ratach wynosiły coś koło 700 zł więc róznica jest naprawdę kolosalna
![]()
no i już wiem
widziałam że rozmawiałyście o wakacjach, ja w tym roku planuje w czerwcu nasze polskie morze (dziewczyny z pomorza macie jakieś fajne i tanie noclegi???) bo tu nas wyjdzie najtaniej, a może na drugi rok jakąś Tunezję :-):-)
![]()
polskie morze i najtaniej nie idą w parze. Wydałam mniej na Chorwacji
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)

Maz w sumie uwaza, ze jak ja go probuje uczyc w srodku nocy, to ten sie rozbudza i mamy koniec snu w ogole, cos chyba w tym jest... bo dzis w nocy chcialam by usnal sam, nie w wozku jak to podczas innych nocek, w konsekwencji odkladalam jak do snu, rozbudzil sie na maxa i skakal po nas 1,5godziny (wpierw w swoim lozeczku) az w koncu tatusiowi nerwy puscily i o 3 wzial go do wozka, ale ten juz rozbudzony spac nie chcial... spal do 7 moze w godzinke, a uspic go na przedpoludniowa drzemke.... tragedia normalnie, teraz spi, ale ja chyba bede jakies proszki uspokajajace potrzebowac