reklama
Madziula 27
Moderatorka
Jak mój stan zdrowia się poprawi to zamierzam chodzić na ćwiczenia do Klub Mamoiselle, ćwiczenia w ciąży, gimnastyka w ciąży, gimnastyka dla ciężarnych, ćwiczenia dla ciężarnych, gimnastyka poporodowa Warszawa Bielany Powiśle Śródmieście, Wola
Na basen też chcę chodzić!!!!
zenia - już ją opisałam na znany lekarz mam nadzieję, że przeczyta mój komentarz i się zastanowi nad tym jak przeprowadza badania.
zenia - już ją opisałam na znany lekarz mam nadzieję, że przeczyta mój komentarz i się zastanowi nad tym jak przeprowadza badania.
Madziula czy ona przeczyta to nie wiem, ale ostrzeżesz inne dziewczyny i się zastanowią 2x zanim do niej pójdą
a basen też gorąco polecam ja 2x w tyg chodzę na aqua aerobik i tak jak nie raz potrafi mnie cały dzień miednica boleć to w basenie przechodzi
Loleczka już kupione
piszę pandorze bo jedyna która ma blisko i może też się skusi :-)

Loleczka już kupione

marzycielka81
Fanka BB :)
Witam dziewczynki :-)
Loleczka jakie miłe to co zrobil mąż J Trzymam kciuki za spotkanie z maluszkiem.
Zenia.Mi ale nam dzieciaczki wyrosną J. Zenia.Mi szkoda, że w Poznaniu nie ma takich ofert.
Madziula27 cieszę się, że lepiej się już czujesz, współczuje, że nadal Cię boli, ale miałaś pecha z tą babką, tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu.
W Poznaniu biała perzynka i sypie śnieg, zima wróciła. Dziś rano mój kochany mąż przesłał mi tak miłe życzenia z okazji dnia kobiet, że się popłakałam ze wzruszenia. W każdym razie dziś czuje się już dobrze, dolina przeszła z czego się ciesze niezmiernie. Dziś kolejny dzień pod hasłem składamy meble.
Miłego dnia i żebyście poczuły się dziś szczególnie w końcu to nasze święto
Loleczka jakie miłe to co zrobil mąż J Trzymam kciuki za spotkanie z maluszkiem.
Zenia.Mi ale nam dzieciaczki wyrosną J. Zenia.Mi szkoda, że w Poznaniu nie ma takich ofert.
Madziula27 cieszę się, że lepiej się już czujesz, współczuje, że nadal Cię boli, ale miałaś pecha z tą babką, tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu.
W Poznaniu biała perzynka i sypie śnieg, zima wróciła. Dziś rano mój kochany mąż przesłał mi tak miłe życzenia z okazji dnia kobiet, że się popłakałam ze wzruszenia. W każdym razie dziś czuje się już dobrze, dolina przeszła z czego się ciesze niezmiernie. Dziś kolejny dzień pod hasłem składamy meble.
Miłego dnia i żebyście poczuły się dziś szczególnie w końcu to nasze święto
K
kasiarj
Gość
Cześć dziewczyny! dzięki jeszcze raz za kolejne gratulację
Eweli imię jeszcze nie jest klepnięte ale myślimy o Alicji.
Izka87
Dziewczynki nie doczytam was, bo nie mam za wiele czasu, ale wpadłam życzyć Wam wszystkiego co najleeeeepsze i spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych!! :-)
a poza tym zaczynam dzisiaj 20 tydz oł jeeeeeeeeeeee :-):-)
a poza tym zaczynam dzisiaj 20 tydz oł jeeeeeeeeeeee :-):-)
Witam kobietki i życzę Wam wszystkiego dobrego w te nasze święto :-)
Witam nową sierpniową mamę
kasiarj, gratuluje córeczki !! :-)
Loleczka, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Super, że już ruchy czujesz, ja niestety nadal nic..:-(
zenia.mi, super z tym grouponem !! Sama szukałam takich ofert ale ostatnia była w tamtym roku w Zabrzu.. ja jestem z Bytomia, także do Bielska trochę kawałek.. ale jak się u mnie podobna oferta trafi to na pewno skorzystam
Witam nową sierpniową mamę
kasiarj, gratuluje córeczki !! :-)
Loleczka, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Super, że już ruchy czujesz, ja niestety nadal nic..:-(
zenia.mi, super z tym grouponem !! Sama szukałam takich ofert ale ostatnia była w tamtym roku w Zabrzu.. ja jestem z Bytomia, także do Bielska trochę kawałek.. ale jak się u mnie podobna oferta trafi to na pewno skorzystam

E
Eweli85
Gość
Dziewczyny - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!
Margo - nie chodze jeszcze nigdzie na ćwiczenia, bo w mojej okolicy są w ciągu dnia - na warszawiance, więc zaczną jak już na zwolnienie pójdę. Póki co ćwiczę w domu z linkiem z you tube. Skoro niektóre dziewczyny jeżdża na rowerze to myślę , że tu nie zrobimy sobie nic złego. Poza tym nie są zbytnio forsujące.
I oczywiście basen od jutra zaczynam
Mam w bloku obok, więc bliziutko.
Madziula27 - niestety jak dla mnie z dojazdem ten klub raczej nie bardzo. Bo wychodzac biura byłabym na styk zarówno na Bielanach jak i na Powiślu...
Margo - nie chodze jeszcze nigdzie na ćwiczenia, bo w mojej okolicy są w ciągu dnia - na warszawiance, więc zaczną jak już na zwolnienie pójdę. Póki co ćwiczę w domu z linkiem z you tube. Skoro niektóre dziewczyny jeżdża na rowerze to myślę , że tu nie zrobimy sobie nic złego. Poza tym nie są zbytnio forsujące.
I oczywiście basen od jutra zaczynam
Madziula27 - niestety jak dla mnie z dojazdem ten klub raczej nie bardzo. Bo wychodzac biura byłabym na styk zarówno na Bielanach jak i na Powiślu...
pandora83
Hejka dziewczyny:-)
Wszystkiego Najlepszego
u nas jeszcze w miarę ładnie, bez słońca ale ciepło, śnieg podobno jutro ma się pojawić...
zenia.mi- fajna oferta, dzięki za pamięć
Ja mam podobną- USG 4d z płytą i zdjęciami plus wizyta i badanie u mojej lekarki to koszt 200 zł(100 zł wizyta+ 100 zł usg 4d).
Kiedy zamierzasz się wybrać na to usg?
izka- gratulacje połóweczki
madziula- biedaczko! moja ginka super bada i zawsze mnie ostrzega po jakich badaniach mogę plamić, za to jak byłam w szpitalu to były ordynator badał tak że aż się w gardle to badanie czuło, a potem bolało jeszcze kilka godzin
na szczęście masz to już za sobą i życzę Ci żeby to był pierwszy i ostatni raz
Wszystkiego Najlepszego

u nas jeszcze w miarę ładnie, bez słońca ale ciepło, śnieg podobno jutro ma się pojawić...
zenia.mi- fajna oferta, dzięki za pamięć

izka- gratulacje połóweczki

madziula- biedaczko! moja ginka super bada i zawsze mnie ostrzega po jakich badaniach mogę plamić, za to jak byłam w szpitalu to były ordynator badał tak że aż się w gardle to badanie czuło, a potem bolało jeszcze kilka godzin

reklama
Madziula 27
Moderatorka
Eweli85 - ja to mam szczęście albo i nie że jestem na L4 więc spokojnie mogę pojechać rano i wieczorem. Co prawda mam kawałek żeby dojechać ale samochodem ......
Bardzo dużo słyszałam o tym klubie i jak się zapiszę to dam znać jak jest
)
Zenia - często Cię boli miednica??? Mnie również zaczęła ostatnio boleć i tak się zastanawiałam co może być powodem bólu miednicy !?
marzycielka81 - w Warszawie też zaczął padać śnieg
Cieszę się bo nie będę miała żalu, że jest ładna pogoda a ja muszę siedzieć w domku.
Zenia - często Cię boli miednica??? Mnie również zaczęła ostatnio boleć i tak się zastanawiałam co może być powodem bólu miednicy !?
marzycielka81 - w Warszawie też zaczął padać śnieg