reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Rysica jak ja umyje wlosy i ich nie susze to wygladaja wlasnie tak tylko ze jest ich 100x wiecej.... sa falowane ale nie takie pierzaste bo mam ich duzo... no i zawsze sie pytam czy da sie takie cos zrobic, zawsze mi mowia ze tak, a pozniej wyglada to inaczej GRRRRRRRRR

dziekujemy wszystkim za zyczonka :)

reklama
Dzisiaj Dzień Kobiet
Więc cycki w górę
I odrzuć z twarzy gradową chmurę
Niech żyje cellulit i kurze łapki
Bo wszystkie jesteśmy fajowe Babki!!!!!

Dla wszystkich kobitek tych malych i duzych od Szymonka i jego mamy.

Martynka, Jasiu sto latek!!!!!

U nas katar od środy. Byla babcia w poniedziałek i miala gluta do pasa. Jestem wściekła.

Rysica jak ja umyje wlosy i ich nie susze to wygladaja wlasnie tak tylko ze jest ich 100x wiecej.... sa falowane ale nie takie pierzaste bo mam ich duzo... no i zawsze sie pytam czy da sie takie cos zrobic, zawsze mi mowia ze tak, a pozniej wyglada to inaczej GRRRRRRRRR
dziekujemy wszystkim za zyczonka :)

a cieniowanie i przerzedzanie też nie pomaga??

Witam wpadłam się przywitać

Widziałam że o ciemiączku była rozmowa, moja ma też zapadnięte i byłam z tym już u dwóch lekarzy i każdy z nich mi powiedział żeby się nie martwić, że nie widzą nic niepokojącego i że tak często się zdarza w takim wieku bo dziecko się pionizuje

Wszystkiego naj naj dla naszych małych solenizantów i solenizantek!!!!!!!

Nio i dla Was baby wszystkiego co najlepsze :-):-D

Aga - Antek jest niesamowity :szok:

Niespodzianka z poprzednim mężem to chodziło o moją siostrę, zresztą o cała moją rodzinę, ten facet to była porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muńka strasznie Ci współczuję tych bóli migrenowych, normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego !!!!!!!!!

Iwon dobrze że gorączki już brak :-D:-D:-D

Dziewczyny, ja tak na szybko :)

Wszystkiego naj najlepszego dla dziewiątek! :)

Wszystkiego naj najlepszego dla nas wszystkich z okazji dnia babek!

Ja w zwiazku z tym w nastroju bojowym czekam na tego starszego faceta mojego zycia, bo ten mlodszy juz mi pokazal jak on ten dzien najcheniej by obchodzil...az ibuprom musialam wziac :baffled:

Mlodak- nooo, bo wlasnie mialam pytac gdzie jestes :)

No to i ja jestem z powrotem :-)

Aylin, josie gratulacje dla maluchów! I dla kropki kasi.natki spóźnione, ale równie serdeczne :-)

MsMickey tak, ja sobie wyobrażam inne imię - Ignaś :-p Szalenie mi się podobało i daliśmy mu tak na drugie. Jak nieraz na niego patrzę, to tak go sobie w myślach Ignasiem nazywam :-D
Gratuluję Gosi kolejnych błyskawicznych postępów :-) A Ty może pokażesz się w nowej odsłonie?:cool2:

Rysica ja mam właśnie problem, co będę oglądać X-factor czy Voice of Poland? Chyba jednak to drugie. A powtórki dają może w weekend?

Hatszept witaj kochana, brakuje Cię tutaj!
Fajnie, że planujecie drugie bobo, chcesz chłopaka czy córę? :-p
Miałam ten sam problem z oknami i dlatego miesiąc temu tak trułam mojemu M. że wreszcie pomył. Co z tego, jak już są ofaflunione :rolleyes:

Sunshine dzisiaj dostałyśmy od kolegów z pracy "Greya" :-p:-p:-pZabieram się wieczorem za czytanie :tak:

Katrina
no to uff, że i u Was już zdrowotnie lepiej. Nieustająco dużo zdrówka! :)

Niespodzianka a co dzieci u Was to z jakiejś innej gliny są, że mają pić mniej? :confused: Ja bym nie patrzyła, tylko dawała mu tyle, ile chce, skoro jest głodny w nocy. Olać schematy :-p

Muńka
co to lady nights?

Młodak zdrówka dla Szymka, a dla babci "grozipalcem" ;-)

Mloda K zdrowka dla Szymka. Ahhh ta babcia :/

Iwon w Uk dzieci sa inne ;) W nocy porastaja luska ;) Nie no czasem jak slucham zalecen, to sie zgadzam, a czasem to mi tylko metlik w glowie robia i bez sensu cos zmieniam jak jest dobrze :/
Tutaj np. nie ma czegos takiego jak ekspozycja na gluten - mowia, ze mozna podawac po 6-stym miesiacu, truskawki sa w deserkach po 4-tym, a przy karmieniu piersia mozna jesc absolutnie wszystko, bo nie ma to wplywu na dzieciaczki :eek: i paracetamol jest najlepszy na wszystko :tak::-D

Hatszept dopiero planujecie drugie bobo, czy juz dzialacie :p

Uff wrocilam ze sklepu. Oczywiscie mialam zapakowany caly wozek, wszystko poukladane w koszu i mi zapikal na bramce :crazy: Na szczescie musialam tylko pampery wykopac i paragon pokazac - nie sprawdzali wszystkiego. A polskim sklepie dostalam kwiatka :D Jeszcze od sprzedawcy do ktorego sie potajemnie slinie :D Normalnie ciacho takie, ze bym zjadla - ale mlodziutki jest :p No nic podekscytowalam sie... ide posprzatac :confused2:

Buziole z okazji Dnia Kobitek :D

reklama
Mlodak przy Twojej tesciowie moja jest okazem wspaniałości i subtelności;-) choć hasło: no przecież G się ode mnie nie zarazi bo ode mnie nikt się nie zaraża już przerabialam :p

Moja tesciowka też ma operację w poniedziałek - trzymajcie kciuki, żeby guz był łagodny:-(

Aylin ale akcent na 'yyyyyynek' :p

Ciekawe te zalecenia w różnych krajach, czasem zupełnie inne. No ale w danym kraju też się potem zmienia w czasie więc trzeba trochę po swojemu.
My teraz 18 zaczynamy spóźniony gluten ( Mlodak tak jak Ty).

Dziś poszłam do Rodzinka Cafe na obowiązkowa wuzete ... ale była pyszna!!! Taka krojona z ciasta ale bombowa:-):-):-)

Gośka się bawiła na dywanie ja z nią potem.
Qrcze zajrzalam pod dywan - a właściwie G. Chyba z tydzień czy dwa piachu...
oj wkurzajace jest to, że mam pomysły, jak tanio (lub nie;-)) urządzić takie miejsce dla dzieci a tu potem patrzysz i o...
No cóż...

Muńka ja na spotkanie chętnie Gośkun też:-)

Aylin to spotkanie 18 u mnie też zależy od operacji teściowej. Pewnie będę musiała pojechać na tydzień do Ł gdy wyjdzie ze szpitala... nie chcę, żeby siedziała sama gdy będzie się źle czuła jeszcze...

Iwon Ignas brzmi fajnie:-) nasi przyjaciele mają Ignasia i jest super chłopak:-) no ale ma na drugie więc zawsze możesz używać;-)

Muńka u fryzjera G leży w wózku i wsuwa wafle ;-) lub siedzi mi na kolanach jeśli już się znudziło jej lezenie.

Ostatnia edycja:
Do góry