reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Fibi - dzięki wielkie za rady - może jak mi się będzie chciało dzisiaj to wypróbuję :)

Marzycielka - kawałek, no fakt, ale przy dobrych warunkach i w godzinkę zajedziemy... czasem mi tęskno za miastem, za sklepami, chociaż coraz częściej jak jestem np. u mamy we Wrocku czy właśnie w Poznaniu to zauważam, że się szybciej denerwuje, że denerwują mnie ludzie, którzy na nic nie patrzą, nie zwracają uwagi na to jak chodzą... już nie mówiąc o korkach.. Po 2,5 roku życia w bardzo małej miejscowości, zaczynam rozumieć mojego M. który strasznie się wkurzał stojąc w korku we Wrocławiu jak do mnie przyjeżdżał... Okropna strata czasu, a pomyśleć, że kiedyś godzina w tramwaju dojeżdżając na uczelnię to była dla mnie normalka :-)

reklama
Dzień dobry:-)

Ale pogoda:angry:

Właśnie wróciłam z zakupów, jutro organizuję kolejną kolację parapetówkową dla znajomych. Zostaną mi jeszcze tylko 4 :-D

Coś mnie głowa boli, chyba ciśnienie niskie:baffled:

Fibi jak udał się pobyt w Warszawie?

Eweli, Madziula a gdzie na Powiślu są te zajęcia? Małabym blisko.

Madziula super ze czujesz sie juz lepiej i bardzo dobrze zrobilas komentujac wizyte u gin w necie!

Izka gratuluje poloweczki ;-) ja zaczynam w niedziele!

Vinverde ja mam wizyte polowkowa w 21 tygodniu a na 3D nie musialam sie umawiac, moj gin sam mi kilka fotek zrobil :-D

Loleczka kurteczka superowa, kupuj jak sie Tobie podoba!
tez buszuje po lumpkach i kilka sukienieczek i tuniczek juz dorwalam

Mysiolek mam bliska rodzine pod Pila, tak wiec wiem gdzie to jest, ja pochodze z Malborka a wyladowalam w Pulawach ;-) czy w Pile nie ma sklepow w stylu H&M???

tak piszecie o zakupach ze nabralam ochoty zaszalec i jutro ruszamy do Wawy, bo u mnie H&M bez dzialu ciazowego jest, a innych fajnych sklepow z ubraniami ciazowymi nie ma!

Ostatnia edycja:
MadziaSek - no niestety, w Pile nie ma H&M... jest Reserved i takie podobne ale mało w nich ciuchów dla małych, a już nie mówiąc o mamusiach... może są 2-3 sklepy ciążowe, ale ceny w nich - zabójstwo... może jutro w Poznaniu pozwolę sobie na małe szaleństwo :happy:

toska mnie też głowa bardzo boli...zaraz zasne..nic mi się nie chce...ledwo się wykąpałam...siedze zamulona :baffled:

u nas w Reserved sa ciuch dziecięce dopiero od rozmiaru 98, w H&M chyba faktycznie największy wybór- ale ceny kosmiczne, no chyba że są przeceny:tak: Ja najwięcej ciuchów dla Antka i na prezenty kupiłam w tesco- przy przecenie 70% bardzo się opłaca ni i jakościowo też są w porządku. Kiedyś mnie podkusiło i zrobiłam zakupy w pepco- ceny niskie ale niestety jakość taka jak one:-D

Cześć Wam :)

Uprzedzam, że nadrobiłam wątek tylko pobieżnie :-D Wczoraj po lekarzu nie miałam już siły tu zaglądać, a dziś przez pół dnia była u mnie koleżanka, z którą zerwał facet więc musiałam ją pocieszać ;-)

Kasiarj - gratuluję córy :-) A synek na pewno się przyzwyczai do myśli, że będzie miał drugą siostrę ;) Mój młody też mówi, że chce mieć brata, zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Loleczka - cieszę się, że mąż się przekonał - wiedziałam, że tak będzie :-) A po usg to dopiero będzie pod wrażeniem :-) I fajnie, że już tak mocno czujesz malucha, ja kilka razy też poczułam już przez brzuch jak położyłam rękę, ale jak M przykłada to młode go olewa :-D

Zenia
- ja w horoskopy nie wierzę ani trochę ;-) Ale jako, że sama jestem lwem, to muszę przyznać, że to z publicznymi występami się zgadza - na wszystkich nagraniach z dzieciństwa jestem na pierwszym planie i śpiewam, recytuję, buzia mi się nie zamyka :-D

Madziula - dobrze, że już czujesz się lepiej :tak:

Vinverde
- usg połówkowe w 20 tc będzie ok, ja tak miałam w poprzedniej ciąży i było wszystko ładnie widać. Teraz będę się pewnie umawiać jakoś w 21-22 tc ale to przez to, że wcześniej będą święta ;) No i ja zawsze robię 4d

Pandora
- a ja kiedyś kupiłam Jaśkowi kilka ciuchów w Pepco i chodził w nich aż zrobiły się za małe, nic się nie zniszczyło, nie skurczyło w praniu (a niektóre ciuchy z Tesco mi się pokurczyły), ale może miałam szczęście ;-)

Hejka :-)

Wszystkiego Najlepszego W Dniu Naszego Święta :*

U nas dziś zima brr

Mąż dziś miał wolne i z okazji dnia kobiet pojechaliśmy do galerii na obiadek i zakupy. Głównie moje spodnie ciążowe.
Powiem Wam ze tak mówicie o tych przecenach w H&M a ja nic nie znalazłam .. tzn jest fajny dział dla kobiet w ciąży ale ceny OMG
Nic nie wzięłam bo mi szkoda tyle wydać serio.
Mówię o spodniach ofkors, bo bluzki to wolę zwykle tunijki-też luźne a o wiele tańsze, no i potem można wykorzystać.
Znalazłam za to spodnie w C&A-ostatnia para na cały sklep i akurat mi pasują rozmiar 34. Przecena z 150 na 50zł. :-) kupiłam też luźniejsza bluzkę i na kilka dni zaspokoiłam duszę hehe
Foty wkleje zaś :-)

reklama
Maciejka - ja właśnie też nie trafiłam na przecenę ciążowych rzeczy jak byłam w h&m, a jak już coś było obniżone, to same duże rozmiary...

Do góry