reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Cześć Laseczki... oj długo mnie tu nie było... długo...;(
U nas dobrze;) Młoda rośnie, mamy już prawie 2 zęby:D Do raczkowania się rwie, ale jeszcze średnio jej to wychodzi...;) W galerii wstawiłam kilka zdjęć mego szkraba;)))
Ja nadal jestem na diecie, schudłam już 9,5 kg;D ;) Ale święta się zbliżają więc, pewnie znów przytyję;/
Buziaki i miłego dnia;) postaram się Was częściej odwiedzać...;)

reklama
Sicil na pewno doczekasz się przespanych nocek. Oby to nastąpiło jak najszybciej.

Kasieńka współczuję bólu. Nie posadzalam siebie o taki zasięg :szok:

Butterfly witaj po przerwie.
9,5kg straty na wadze. Zazdroszczę. Zdradz swój sekret jak to zrobiłaś. Ja pewno z 10 musze stracić by znów jak człowiek wyglądać.
Zagladaj częściej.

Dom sprzatniety, glowa umyta i wysuszona, mlody spi a ja lece z suczka na szczepienia. Potem K pójdzie z psem bo z 40kg potworem to nie mam ochoty się szarpać pod lecznica. On na kilometr wyczuwa gdzie idzie i po co i potrafi stanąć i nie iść dalej.

hihihih mlodak mi sie zawsze smiac chcialo jak widzialam psiaki w poczekalni, zwlaszcza te duze, ich miny ihihi, dobrze ze w wiekszosci przychodni posadzka jest sliska ;)
a do tego spania, kolezanka meza z pracy nas lekko zestresowala, bo ona ze swoja corka do trzeciego roku zycia pare razy w tygodniu musiala po nocach wozic samochodem, tak jej wyła :dry:
trzeciego roku zycia....:baffled: brrrrr

ufff a ja czekam dzis z utesknieniem na ten pchacz-samochodzik, bo mi dzis maly sobie zeby wyrznie probujac chodzic przy tym wozku :dry:

Aylin te Recaro fajne foteliki :) ja mam stm ale to to samo :) tylko inny material ale poki co sie sprawdza a cena 300 zł nizsza

No widziałam te drugie. Ale różnica 100 zł. bo te stm za 570 widziałam a recaro za 670. Idę dziś jeszcze do jednego sklepu to sobie moze stm pomacam. A chodzenie z dzieciem ma na celu go zmęczenie :) na razie działa :)

A bo ja porownuje do nowszego modelu recaro tego z 2013 ... te wczesniejsze ta tapicerka strasznie mi sie nie podobala taka jak zamsz ... bleeee ... ja planowalam recaro z tapicerka 2013 ale ostatecznie wzielam tego stm starlight, a no i jak ja patrzylam to 2013 byl 915 a ten kupilam za niecale 600

Ostatnia edycja:
Wiadomosc od Polaa

Hej trzymajcie kciuki za Wojtusia jestem z nim w szpitalu, spadl z lozka babci meza, czekamy na Usg, biegunka, goraczka musimy zostac. Okropny pobyt w polsce, dzisiaj wybieralam trumne :( mamy serdecznie dosc wszystkiego. Pozdrowienia dla dziewczyn

dzień dobry :-)
to ja córa marnotrawna :zawstydzona/y: ktoś pamięta... ja się normalnie nie mogę odnaleźć, ogarnąć, wyrobić... Misi jest wszędzie pełno więc ciągle muszę ją mieć na oku, do tego praca całymi dniami ehhh jak mam wolne to pranie, sprzątanie no i ganianie za stającym wszędzie brzdącem :baffled: a to w między czasie pity rozliczam więc skupić by się wypadało... na dodatek z kasą krucho więc przez to też nastrój nie najlepszy... a no i nadciągają kolejne zęby bo już dziś nocka gorsza i wieczorne mleko też bez entuzjazmu...
ale myślę o was :tak:

reklama
Do góry