reklama
Alijenka - wcale nie sa droższe. Smoczki do lovi sa po 5 zł a do avent po 12-17. Więc w konsekwencji lovi taniej wychodzi
Właśnie o to mi chodzilo. Ja mam teraz butelke avent a smoczki lovi kupuje i gra muzyka. Ewentualnie butla zwykla canpol plus smok lovi. Tez pasuje.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
no smoczek 2 zł tańszy bo avent 7 złAlijenka - wcale nie sa droższe. Smoczki do lovi sa po 5 zł a do avent po 12-17. Więc w konsekwencji lovi taniej wychodzi
a butelka lovi 16,80 a avent 12,90
a smoczki przecież i lovi pasują tak jak mlodak napisała
ale mlodak dobra podpowiedź z tą butlą canpolu
, chociaż te butelki canpolu też nie są takie tanie
Ostatnia edycja:
Niespodzianka
Fanka BB :)
Alijenka probowalam dzis przerzucic mlodego na avent z dr Browns i odmowil wspolpracy :/ Wypijal pol butli i wiecej nie chcial - musialam przelewac do Brownsa. Moze dlatego, ze smoczki sztywniejsze w avencie - nie wiem, ale wcale mi sie to nie podoba :/
alijenka
Niespodzianka to mnie zmartwiłaś :-
-
-
-
-
-(
a ja dziś znów sama w domu, mój K po wczorajszej wyprawie do Niemiec wrócił do domu o 2 w nocy bo auta im nie naprawili na serwisie w Dreźnie i dziś rano znowu pojechał w tą samą trasę, może wróci jutro rano :-(
także ja dziś wieczór spędzam z Wami i piwkiem

, zaś alkoholizm się szerzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja dziś znów sama w domu, mój K po wczorajszej wyprawie do Niemiec wrócił do domu o 2 w nocy bo auta im nie naprawili na serwisie w Dreźnie i dziś rano znowu pojechał w tą samą trasę, może wróci jutro rano :-(
także ja dziś wieczór spędzam z Wami i piwkiem

, zaś alkoholizm się szerzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sunshine6
Fanka BB :)
Jestem po wizycie u dentysty mam tymczasowego nowego zeba za dwa tygodnie koronka, boli bo dopiero schodzi znieczulenie.
Nie nadrobie ide po tabsy i do lozka :-(
Polaa- bedzie dobrze, nie martw sie. Tez ten los Cie sprawdza.... Sciskam
Sto dla dla Nataszki
I gratulacje drugiego zabka Szymus :-)
Nie nadrobie ide po tabsy i do lozka :-(
Polaa- bedzie dobrze, nie martw sie. Tez ten los Cie sprawdza.... Sciskam
Sto dla dla Nataszki
I gratulacje drugiego zabka Szymus :-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon to ładny spadek))
Dzięki, ale to nie to samo, co 9,5 ;-)
Alijenka gratki dla małej :-) A lovi wg mnie tańsze, ja dałam za duzą butlę 22, a za aventa 260 ml chyba z 30.
Dzisiaj pierwszy raz robiłam sławetny skalpel i powiem tak: o ja cież pierdziu
Przyznać się baby, ile minut mniej zrobiłyście za piewszym razem?
Ja ostatnie pięć minut to już przeleżałam na podłodze Ale samopoczucie przednie. Teraz idę poczytać Greya, dzisiaj M. znowu dyżuruje, więc jest szansa, że się wyśpię :-)
reklama
alijenka
Iwon na allegro butelki aventa są po 12.90 no ale jak Niespodzianka dziś próbowała tej butli i nic z tego nie wyszło to już nie wiem :-(