reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - wcale nie sa droższe. Smoczki do lovi sa po 5 zł a do avent po 12-17. Więc w konsekwencji lovi taniej wychodzi

reklama
Alijenka - wcale nie sa droższe. Smoczki do lovi sa po 5 zł a do avent po 12-17. Więc w konsekwencji lovi taniej wychodzi
no smoczek 2 zł tańszy bo avent 7 zł
a butelka lovi 16,80 a avent 12,90
a smoczki przecież i lovi pasują tak jak mlodak napisała

ale mlodak dobra podpowiedź z tą butlą canpolu :-D, chociaż te butelki canpolu też nie są takie tanie :)

Ostatnia edycja:
My mamy tez jedna butle z rossmana taka zwykla od 12 miesiecy i ta jest najlepsza na koktaile :) na innych owoce nawet najbardziej zmiksowane nie przechodza :)

Alijenka probowalam dzis przerzucic mlodego na avent z dr Browns i odmowil wspolpracy :/ Wypijal pol butli i wiecej nie chcial - musialam przelewac do Brownsa. Moze dlatego, ze smoczki sztywniejsze w avencie - nie wiem, ale wcale mi sie to nie podoba :/

Niespodzianka to mnie zmartwiłaś :-:)-:)-:)-:)-:)-(

a ja dziś znów sama w domu, mój K po wczorajszej wyprawie do Niemiec wrócił do domu o 2 w nocy bo auta im nie naprawili na serwisie w Dreźnie i dziś rano znowu pojechał w tą samą trasę, może wróci jutro rano :-(
także ja dziś wieczór spędzam z Wami i piwkiem :-D:-D:-D:-D:-D, zaś alkoholizm się szerzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem po wizycie u dentysty mam tymczasowego nowego zeba za dwa tygodnie koronka, boli bo dopiero schodzi znieczulenie.

Nie nadrobie ide po tabsy i do lozka :-(

Polaa- bedzie dobrze, nie martw sie. Tez ten los Cie sprawdza.... Sciskam

Sto dla dla Nataszki :tak:
I gratulacje drugiego zabka Szymus :-)

Iwon to ładny spadek;)))

Dzięki, ale to nie to samo, co 9,5 ;-)

Alijenka gratki dla małej :-) A lovi wg mnie tańsze, ja dałam za duzą butlę 22, a za aventa 260 ml chyba z 30.

Dzisiaj pierwszy raz robiłam sławetny skalpel i powiem tak: o ja cież pierdziu :nerd: Przyznać się baby, ile minut mniej zrobiłyście za piewszym razem? :-p Ja ostatnie pięć minut to już przeleżałam na podłodze ;)
Ale samopoczucie przednie. Teraz idę poczytać Greya, dzisiaj M. znowu dyżuruje, więc jest szansa, że się wyśpię :-)

reklama
Do góry