reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

hmm taka pewna bylam ze fotelik wybrałam i poszlismy dziś do hurtowni niemowlecej. I pani zaczeła "ooooo jakaś ty drobna, jak moja córeczka. Ty to mając 6 lat dalej w foteliku 0-18 bedziesz jeździc" i dalej po rozmowie zdecydowalismy ze nie kupujemy 9-36 tylko 9-18. Wiec szukam na nowo.

Zastanawiam się nad maxi cosi, tobi, romer......

a wózek espiro magic. Pojeździłysmy nim, fajnie sie składa wiec nie ma co wymyslać więcej.

Paaaa ide odsypiac bo po południu dzieciowi drzemac sie nie chciało. Co jest równoznaczne z tym ze mi nie dało....

reklama
hmm taka pewna bylam ze fotelik wybrałam i poszlismy dziś do hurtowni niemowlecej. I pani zaczeła "ooooo jakaś ty drobna, jak moja córeczka. Ty to mając 6 lat dalej w foteliku 0-18 bedziesz jeździc" i dalej po rozmowie zdecydowalismy ze nie kupujemy 9-36 tylko 9-18. Wiec szukam na nowo.
:-D:-D:-D

moj wozek nie przyjechal dzisaj GRRRRRRRRRRRR!!!!

niespodzianka to masz schize ze slimakami rzeczywiscie haha

kasiek witaj :)

Muńka ile jestescie juz po slubie ?

4,5 roku

Wiecie co mój K wrócił do domu i co z tego jak zjadł obiad i znowu pojechał i zaś do niemcowni, nie no ja mam już dość ja naprawdę w jakąś depresję wpadnę niedługo :-:)-:)-:)-:)-(
MAM DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!

a nie ma szans na inną pracę?? kurcze, współczuję Ci!

zaczynam czytać, ale trochę mam....prawie 4500 stron!!! Dołączam dziewczynki, mam czerwcową córeczkę:)

witaj!! a jak ma córeczka na imię ?

mlodak - ja znów z pytaniem o telefony, bo w końcu mogę coś wybrać, ale niestety już nie ma w ofercie Sony Xperii J :angry: proponują teraz Sony Xperię miro, Samsunga i8160 Galaxy Ace II, lub tego Samsunga o którym pisałam (Wave 3). Jakieś sugestie??
Jeszcze będę ich męczyć z tą Xperią J, no ale nie wiem co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
Pola:) 9 mies. i 5 zębów (6 w drodze). Ciągle na cycu + rano i wieczorem kaszka na bebilon pepti (skazowiec). Obecnie jestem w trakcie przechodzenia na hipp bio combiotic i jak na razie jest dobrze.

Czy wasze szkraby też robią 100 obrotów wokół własnej osi + próby fikołków nim usną? :D

alijenka...a ja narzekam, że mój codziennie z pracy późno wraca, ale przynajmniej jest codziennie i wieczorem odciąża mnie, więc już nie będę narzekać, a ty dzielna kobieta jesteś! Co do wytrwałości...ja zero ćwiczeń, ale staram się co najmniej 1,5godz.spacerować z młodą, więc jakiś tam ruch jest:p

Ostatnia edycja:
kasiek - witaj i przyznam szczerze, ze masz co czytać... tyle stron do nadrobienia.....

Byliśmy u babci na imieninach - młody wciągnął pół kromeczki chleba z masłem i trochę sałatki jarzynowej o 21-wszej położyłam do spanka. Czy Wasze dzieci też tak maja, że choćby były dopiero co po jedzeniu, jak tylko ktoś zaczyna ruszać buzią - natychmiast sa głodne i domagają sie też czegos do jedzenia???

Kasiek ambitne zadanie przed Tobą;-) zostaw sobie na dłuższe wieczory czy noce;-) no i witaj i udzielaj się samochód:-):-):-)
Pola śliczne imię:-)

Katrina salatke ???

Poczytala poczytala i się zmeczyla ... eh.
Pójdę lepiej spać.

Dziś Gocha zjadła 30 (!!!) ml mm z kaszka, zagryzla (dosłownie) cycem i śpi do tej pory. Normalnie albo była najedzona albo jej kasza nie przypadła...

Spokojnej nocy, Dear Ladies :-)

kasiekm- witaj i nadrabiaj masz co :-D:-D:-D

katrina- moja mogla by na okraglo cos wcina :tak: i jak cos jemy to wrzask i trzeba jej wargi chociaz dotknac zeby sie uspokoila :dry::sorry2:

josie- to dranie :dry:

alijenka- teraz juz wiem jak sie czujesz tak Twoj na wyjezdzie :sorry2: moj dopiero jutro wroci a mial dzisiaj :dry:

zaza- moja tez nie chce pic z niekapka, i teraz podaje jej picie lyzeczka :sorry2: i z tym nie ma problemu :dry:

lece na spotkanie z Greay'em :-)

Mialam super aktywny dzień i do tego zakończyłam go pijac winko z kumpela. Ale na weekendowe pijanstwo z Wami tez sie pisze :)

Muńka nie znam tego soniaka ale zadzwonie jutro do koleżanki i dam Ci znać.

Zaza jesteś usprawiedliwiona :)

Kasiekm witaj i milego czytania.

Waris to super ze humor lepszy

Iwon no koniecznie przystojny masazysta potrzebny. Ja tez szukam takiego.

Josie jutro na pewno przywiozą

Aylin a dlaczego rezygnujesz z fotelika 9-36kg?

Alijenka nie zazdroszczę. Nie wiem jak dalabym radę tyle czasu bez K. I w dodatku bez pewnosci kiedy i o ktorej wroci. Chyba bym sfiksowala.

A my dzisiaj 3 dzień z glutenem mielismy i jak na razie jest ok.
Młody nadal ćwiczy całymi dniami wysokie dźwięki i bez tabletki przeciwbolowej dla mnie sie nie obejdzie.

Poranne buziaki od pracującej mamuśki :-)

Ja już na posterunku. Jestem niewyspana jak chol.era, ale nie przez dziecię, które obudziło się dwa razy, napiło mleka i poszło dalej w kimono (dzisiaj był mój dyżur) tylko przez lekturę, w której się zatraciłam kompletnie (Sunshine :cool2:). No i jako, że wczoraj byłam wyspana, to poszłam do wyra o drugiej w nocy :sorry: Wytrzymałabym dłużej, ale wizja pobudki o szóstej rano przywołała mnie do porządku ;)

My już trzeci dzień bez UU i na razie udaje się nam trzymać planu.

Muńka cycuchy całkiem dobrze to znoszą, żadnych akcji, typu bolesne zastoje, które kiedyś regularnie miałam :blink:
Jeśli chodzi o wyrzucanie śmieci, to u nas akurat odwrotnie, bo to "działka" M. i wywiązuje się z zadania ;)
No i fajnie, że foszek zażegnany :-) Pewnie, nie ma co się długo droczyć. Ja też nie jestem zwolenniczką cichych dni. Zresztą z moim charakterem i temperamentem, to naprawdę mega trudne ;-)

Sunshine M. nie tylko się zaangażował, ale naprawdę mnie bardzo wspiera, można nawet powiedzieć, że zainicjował i zaplanował strategicznie całą akcję odstawiania, bo ja się motałam i jakoś sama nie wiedziałam czego chcę. Także tym razem jeden zero dla niego ;-)

Aga
jak tam Twoja depresyjka? Już trochę lepiej? Nie odzywasz się..

Zaza witaj pracusiu. Spokojnie powoli ogarniesz temat i zaczniesz tu regularnie bywać. Ja też przez jakiś czas po powrocie do pracy miałam lekki forumowy kryzys, ale już jest lepiej ;)
Gady, pająki, brrrrr... co za znamienite hobby :sorry2:
Jestem na diecie South beach tak jak butterfly :) Ale ciiiii, bo Rysica krzyczy na nas, że się nieracjonalnie odchudzamy :-p;-)

Alijenka tulaski dla Ciebie, wpadaj do nas, trochę oszukasz samotność :happy:

Witaj kasiekm. Mnie podobnie jak Msmickey strasznie podoba się imię Twojej małej. Moja potencjalna córa miała być Polą :tak:

Waris fajno, że już fajno ;-)

Aylin parę dni temu pisałam, że niecierpię sytuacj, kiedy już zdecyduję się na zakup czegoś, po czym okazuje się, że jednak trzeba wybrać coś innego :baffled: Jeśli i Ciebie irytuje to tak samo mocno, to współczuję. A jeśli nie, to tym lepiej, powodzenia w poszukiwaniach nowego fotelika. Maxi cosi polecam, mamy teraz, solidna firma :tak:

Josie buuuu z powodu braku wózka. Pewnie przebierasz nóżkami, a tu lipa :-pNiefajne uczucie. Też jesteś niecierpliwa?

Młodak jak trzeci dzień ok po glutenie, to pewnie będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki;) melduję się z rana;) Dziś jedna pobudka po 2 w nocy, a druga i ostateczna o 6:30...
Młodak - jeśli nic mu nie jest 3 dni po wprowadzeniu glutenu, to już będzie dobrze;) Moja tego samego dnia co jej dałam kaszę manną zareagowała praczem i bólem brzuszka...:/
Iwon - miłego dnia w pracy:))) i gratuluję 3 dnia bez UU;))) A co do diety... to ona nie jest taka zła:D Przekonamy i Rysicę do niej:D
kasiekm - Witaj;)
Alijenka - nie smutaj się! :*

Buziaki dziewuszki, idę się ogarnąć, bo w piżamie jeszcze paraduję:D No i za Skalpel się biorę... już na samą myśl mi się nie chce;/ ehhh...

Do góry